316

varty

New member
טוב אחרי שראיתי...

הפרק היה ממש אבל ממש משעמם. הוא פשוט לא נגמר . נמשך ונמשך ... 12 שעות!!! קראתי עכשיו את הכל ההערות שלכם. תודה על ההערה עם המטוס וסארק. לא הבנתי את זה ככה. ובקשר לברנט , לא הבנתי. למה צריך לחשוד בה??? ולמה בעצם חשדו בסלוהן. בגלל שהוא שייך לארגון? אהבתי את הסוף!!!הדבר היחידי שאהבתי הפרק. איך ג'ק חושד בלורן לפי המשפט שהיא אמרה לשארק וווהן

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifתגידי החלטת לעשות לנו

בלבלות?? מגיבה על הפרק בשני טופיקים?
לגבי הסיבה שבגללה חשדו בסלואן, זוכרת בתחילת הפרק לורן נכנסה למחשב ועשתה שם משהו שגרם לכולם אח"כ לחשוד שהכניסה למערכת הגיעה מציריך (איפה שסלואן נמצא) בגלל זה חשדו בו....לא יודעת בדיוק איך זה קשור לבארנט אבל שיהיה.... היא לא אמרה את המשפט לסארק, סארק אמר לה את המשפט והיא המשיכה ואמרה אותו לווהן אח"כ (מקורית שכמותה)

varty

New member
הגבתי בטופיק שלמעלה

ואז נזכרתי שפתחו שרשור לפרק אז הגבתי גם פה...
אז סארק אמר לה והיא המשיכה אותו לווהן...אמממ. העיקר שג'ק המרטש מתחיל לחשוד. עוד קטע מרגיז - הקטע עם סיד שהיא נכנסת לצינור חום הזה ומחפשת את החפץ של רמבולדי ולא מוצאת אותו אז היא שמה תחפושת חדשה והולכת לחדר ומגיעה לכל החפצים של רמבולי (ואין אף שומר בסביבה או משהו שחושד בה ) ואז היא נמצאת לבד בחדר ונאבקת עם רובוט תלת זרוע , ואין שום מצלמה בחדר הכי חשוב!!! כדי לראות אם משהו נכנס לשם. ודיקסון (לא אמרתי גיבסון
) מחטט לא במחשב שהוא אף פעם לא ראה וצ'יק צ'ק אומר לסיד איפה נמצא החפץ בתוכנה שהוא ףאף פעם לא ראה...בקיצור. כל כך לא מציאותי שזה מפחיד. בפרקים אחרים כל המשימות היו קצת יותר ראליסטיות.

מווותק

New member
הממ...את צודקת ../images/Emo13.gif

הפרק הזה באמת הציג שיאים חדשים של "תלישה מהמציאות"... וכמו שקרלוצתי היקרה אומרת: Oh Well...נסלח להם גם הפעם. אבל...לדעתי יש פה חומר טוב לפרקים הבאים של פליצי בריסטול.

קרלוצה

New member
../images/Emo45.gifנסלח נסלח

נסלח בכלל לפרק הזה בכללי, כבר סיכמנו שזה פרק מעבר, לא??

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gifחח נכון

הצחיק אותי איך היא תלשה למכונה כנף אחת חחחחח

מווותק

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחח

ואחרי שהיא תלשה למכונה את הכנף, היא נראתה כל כך מפוחדת, כאילו המכונה הזאת תקבל חיים משלה (כמו בסרט "חנות קטנה ומטריפה") ותגיד - Feed Me Sydney
חחחחחחחחחחחחחחחח

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifגם איך שהיא.....

חיבקה את הקופסא אח"כ ונצמדה לקיר זה היה נראה כאילו היא שומרת על בובה שילדים גדולים רוצים לקחת ממנה
והסרט שעליו את מדברת זה הסרט עם הצמח שאוכל??

varty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

'COS IF YOU FEED ME SYDNY... חחחחחחחח אחרי שהיא תלשה למכונה כנף אחת המכונה השתוללה וסידני חשבה שזהו, זה הסוף שלה, המכונה התקפלה ועלתה לחדר שלה למעלה על התקרה. חחחחחחחחחחחח פרק מעבר...אמרנו כן.

inbal145

New member
ורטי../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo6.gif

התקדמנו הא
אמרת דיקסון ולא גיבסון
אני גאה בך
ועוד משהו... הרגת אותי "ג'ק המרטש"
ולדעתי את גם די צודקת שיחסית לפרקים אחרים בעונה ה-3 זה היה פרק די משעמם
חוץ מהסוף
אבל לא עד כדי כך נורא (לדעתי). פרק לא רע, למרות שהיו טובים ממנו

varty

New member