619

emily play

New member
צריך להבחין ../images/Emo58.gif 619 ?

בין מה שמניע אותה (what drives her) לבין המניע שלה (her motive). באפי פועלת מתוך הרגשות שלה, אבל לא בגללם. כלומר, נקמה עשויה לעזור מאוד לפוצץ למישהו את הצורה, אבל היא לא סיבה לעשות את זה. ומשום מה גם נראה לי שאם היא כבר תפעל מתוך נקמה (ואני עדיין לא אומרת שהיא תעשה את זה) הסיכוי שהיא תנקום על פגיע במישהו שקרוב לה הרבה יותר גבוה מהסיכוי שהיא תנקום על פגיעה ישירה בה, אבל הדיון בזה דורש כניסה לעולם התסביכים האין-סופי של באפי, אין לי כוח לזה. ומה יש לך נגד ספייק? (אם כי זה שינוי מרענן לראות מישהו בפורום שלא אוהב את ספייק). והערה קטנונית לסיום - כדי שיהיה לך אחוז שני צריך להיות לך אחוז ראשון. אם יש לך 99 אחוזים, מה שיש לך זה אחוז נותר.

סאנדיי

New member
יש חוק כתוב שכולם צריכים לאהוב

את ספייק? אני לא סובלת אותו. (וזה די עצוב, כי פעם הוא היה הדמות האהובה עלי)

emily play

New member
ממש לא

אני יודע שיש הרבה אנשים שלא אוהבים את ספייק מאז שהוא נהייה "טוב", אבל עוד לא יצא לי להיתקל (לפחות לא פה בפורום) במישהו שלא אוהב אותו בכלל, גם לא בעונה 2.

RAZOSH

New member
לדעתי ... (ספווילר 6X19 )

ס פ ו י ל ר באפי לא הרגה את ספייק , גם אחרי ניסיון האונס משום שלנו הצופים הוא הפך מעונה 4 להיות אחד מהסקוביז , וגן לה , יכול להיות בתת מודע ,הוא כבר חלק מהקוביז אז אולי היא לא הרגה אותו כי בתת מודע אכפת לה ממנו .. אפשרות שנייה ס פ ו י ל ר 6X20 באפי יודעת שאם היא מתה ,ספייק הוא היחיד שיש לו את הכוח לשמור על דון בטוחה . שווילו השתגעה באפי הייתה מוכנה לקחת את דון לספייק למרות מה שהוא עשה לה , כי הוא היחיד שיכול לשמור עליה ולהגן עליה !!! שאלה- איך בדיוק באפי אשמה בניסיון האונס של ספייק?????? הם היו במערכת יחסים מינית ,או קי , אבל היא אחרי זה הפסיקה אותה ...

sour spirit

New member
התכוונתי לאחוז הנותר...../images/Emo3.gif

אז אוקיי, עברית, אני לא יודע...תהרגי אותי? &_& מממ...חוצמזה, יכול להיות שאני מתייחס לאחוז בתור חצי אחוז בעצם, ואז יש עוד חצי אחוז, שאישית אני לא יודע מהו...:\ ממממ...אני לא שונא את ספייק, פשוט לדעתי
עונה 6
סמערכת היחסים שלו עם באפי לא ממש מוצאת חן בעיני. אני אהבתי תדמות שלו הרבה יותר בעונות 2,3,4 וחמש... גם בשש הייתה לו אחלה דמות, כי הרי מי יכול לשכוח את ההופעה שלו בטאבולה, אבל בכל זאת...זה כל מה שאני לא אוהב בדמות שלו. יש לו הרי אחלה דמות, שבאמת, לדעתי מוסיפה הרבה...

למעלה