../images/Emo58.gifסוזן פינאלה../images/Emo58.gif
קיבלנו במקום סיזן פינאלה - סוזן פינאלה כמו שמאור רותם כתב כאן
אם עד היום היה ספק שהאטצ'ר היא יקירת ליבו של צ'רי - היום הוא דפנטלי לא רק נעלם - קיבלנו לכך חותמת רשמית!
סוזן לא שזה הפריע לי שסוזן היתה הכוכבת של הפינאלה וכמובן שוב מעורבת בעלילה הראשית כדמות מרכזית, אבל היא שיחקה נהדר ולראשונה היא לא עצבנה אותי.. כל כך המאיסו אותה בפרקים האחרונים שפיחתי אליה שנאה עזה ואני בטוח שגם בתור שחקנית היא הרגישה את זה ובטח ביקשה מצ'רי למתן קצת את הדמות ולזכות ביותר חיבה מצד הצופים.. כמה אפשר לשחק כדמות שנואה??
לינטום וואי הרסו לי את הבריאות בפינאלה איתם.. זה היה כל כך מדכא ומעצבן בבת אחת שזה הרס לי את הפרקים! אפשר לחשוב מה קרה - אז נמאס לכם אחד מהשני? בשביל מה כל הדרמה?? ולינט, לא מודה לרגע בטעותה. טום באמת היה הכלב שלה כל השנים וללינט יש אופי שתלטן וטום אפשר לה להיות כך שנים ולינט היא כמו ילדה קטנה שלקחו לה את הצעצוע. אז מה קרה אם פעם אחת תתני את המושכות לגבר שלך?? על זה בעצם הפרידה, לא? אגב מה שאני אומר לא בא בסתירה על מה שאני חושב על טום - שתמיד היה תינוק מגודל ומעצבן ובלעדי לינט לא היה מגיע לשומדבר!! סליחה, אבל בגלל האופי שלו הוא גרם לה להיות הביצ'ית השתלטנית שהיא היום.. וטום לדעתי פועל לא מהמניעים הנכונים.. יש לי הרגשה שפשוט נמאס לו והוא מרגיש עליונות בזכות משרה מכניסה וכוחנית ולכן הכל נראה קטן עליו. הוא רוצה פשוט יותר.. קורה שאנשים נשואים לא מסתדרים בשלב כלשהו בחיים. אני חושב שחופשה כן היתה פותרת את כל המתחים. מה שהם עשו זה לא חופשה. זה היה בית אפלולי וסגור ומדכא שרק הדחיק עוד יותר את הכעס ולא אפשר הרגשה אמתית של חופש. חוצמיזה מה עם איזה יועץ נישואים? כנראה שלא כי בסתר ליבם הם כבר החליטו שזה הסוף..
גבי גבי היתה פשוט נהדרת! שיחקה מעולה! נהניתי ממנה מאוד, קיבלה עלילה ראויה! התמודדות עם דמות פוגענית מהעבר. אהבתי מאוד את הסצינה ביער שהיא איימה עליו באקדח והרגישה סופסוף חזקה מספיק מול הצללים מהעבר. זה היה מדהים בעיני. אהבתי מאוד את ההתפתחות בסוף הפרק שקרלוס התערב והציל אותה, אבל הקטע עם ברי שמתנדבת לסייע לקבור את השלדים בארון, זה לא טריק ישן אה-לה-לינט-גבי שלינט הצילה את סיליה? למעשה בכך כל הזמן זה המוצא של צ'רי לצאת מסיטואציות מורכבות. אין התמודדות של ממש. אבל זאת דספרט ולא היפים והאמיצים שיש אינספור פרקים להתעסק עם הכל. קיבלנו רדמה טובה עם המון ציפיה להמשך!
פול פלישיה|סגדש| פול שחקן מעולה וגם פלישיה. הלוני העונתית תיזכר לדורות הבאים
היא פשוט אייקון! |אייקון של חיוך מעוות| אין לי הרבה מה להוסיף, אני די שמח שסופסוף גמרנו עם זה. שדי כברר! רק לא הבנתי האם פול עכשיו בכלא? רק שלא יחזירו לנו אותו שוב.. ואת זאק יאנג שהביאו במיוחד פשוט השכיחו אי שם לפני כמה פרקים טובים.. וואי כשכל העפר של בת' התפזר פשוט השתנתי מצחוקקק
זה היה פשוט קורעע ברי ברי נראיתה מדהים הפרק
אהבתי את הכל בעלילה איתה. וואוו הגברברון הזה פשוט תפור עליה, והוא נטף סקס אחרי הריצה שלהם שאפילו אני הרגשתי גלים של חום
למרות שזה היה פרק פינאלה, כתבתי סיכום בערך כמו של פרק רגיל. כי לא הרגיש לי כמו סיזן פינאלה.. לא קרה גם כל כך הרבה.. הדרמה הטובה ביותר שייכת לגבי ובצדק! ואחרונה חביבה- רנה איזה פספוס של קאסטינג! צ'רי הביא אותה כי הוא היה צריך תחליף לאידי ואני לא אומר שרנה יותר טובה אבל היא מודל 2011 של אידי. מלוטשת, מבוגרת אבל מלאה קסם. אני אוהב אותה. זה הזמן להגיד שאמנם נהניתי מכל רגע איתה העונה והיה חסר לי עוד! אני צמא ליותר דומיננטיות. מעניין אם תשאר לעונה הבאה. אולי ירצו לשבור ללינט את הלב ולתת לרנה הזדמנות לשחר לטרף וללכוד את טום.. אבל זה יהיהב עיני זול ואני פשוט אפסיק לראות את הסדרה אם זה יקרה!
עונה 7 היתה מבחינתי עונה יבשה ולא מסעירה. העלילות היו ככה ככה, והקסם אבד סופית.. ההתעסקות המוגזמת בסוזן והקיטני, העלילה המטופשת עם פול ורכישת הבתים.. ובכלל! כשאני חושב על זה - מה ראינו כל העונה הזאת? מה כל הדמויות עשו ב 40 דקות לפרק? אני פשוט לא זוכר כבר כלום! וזה אומר הרבה.. אם תהיה עונה שמינית שנראית ככה, וואי באט'ר?