722-23- סיזן פינאלה

../images/Emo58.gif כל העונה הזאת, כל הסדרה הזאת

הייתה שווה רק בשביל הסצנה ביער עם גבי והאבא החורג שלה. לא סיימתי לראות עדיין את הפרק אבל הסצנה הזאת הייתה נהדרת וחזקה חזקה חזקה ומדהימה!!! וגם סצנת ההמשך עם קרלוס - ממחישה פשוט בצורה קולעת את מערכת היחסים שלהם ואת כל המהות שלהם - כל המעברים האלה בין רגעים נוראיים לרגעים קלילים.

../images/Emo58.gif אוקיי, סיכום פרק

גבי: מדהים!!! הסצנה ביער, הסצנה שהיא חוזרת בשביל לירות באקדח, הסצנה עם קרלוס בסוף, הפחד המשתק שלה. פשוט הפך לי את הבטן. שחקנית נהדרת. סוזן: לדעתי הפרק הזה עשה לה טוב. נהנתי לראות את הסצינות איתה. והקטע עם ההרמת כוסית היה מוצלח מאוד. המינוס היחיד: כשכולן באו אליה אחרי שלא היה להן זמן בשבילה - זה נראה מגוחך מה שהיא אמרה כשבעצם כולן עוברות דברים גדולים וכבדים גם... לינט וטום: טום אמר לה שהוא לא יודע איך לעשות אותה מאושרת כי מצד אחד היא יורדת על היהלום אבל מצד שני היא בעצם אוהבת אותו עמוק עמוק בפנים. אז צריך להגיד! זה לא מובן מאליו! כל השנים האלה רודף אחריו שאת יורדת בפני אנשים אחרים על היהלום אבל בעצם את אוהבת אותו. אז מה את רוצה? שהוא ינחש? שהוא ייקרא את המחשבות שלך? וכשלינט אמרה לטום שהיא חשה הקלה זה היה די צפוי. כי הגיוני שאחרי כל המאבקים וכל החרא יימאס לה כבר. אז בסדר. למרות שכמו שנילס כתב - באמת נראה שכל זה קורה מ"הסיבות הלא נכונות", אבל אולי זאת בעצם הסיבה הנכונה - הקש ששבר את גב הגמל. ברי: מצויין כל-כך שבאמת פשוט בא לי רק לכתוב את זה! גם משחק נהדר, גם עלילה מוצלחת. שאפו! והיה לי מאוד ברור שברי היא זו שתסדר את הבלאגן עם האבא החורג של גבי בשביל סגירת המעגל. מעניין מה הם יעשו עם הגופה. רנה: אם יש עוד עונה, אני מקווה שלרנה יהיה יותר מקום בה! עם כמה שלא אהבתי אותה בהתחלה כי היא נראית כמו חייזר, היא שחקנית טובה והיא דמות טובה ומעניינת. בוב ולי: היה נחמד לאללה לראות אותם יותר בפרק הזה! גב' מקלאסקי ורוי: אולי נצרף אותם לבוב ולי וניתן להם ספין-אוף? פול ופלישה: טוב, כל הכבוד לפול!!! ופלישה? משאית? מאכזב!

Jasper Jasper

New member
מישהו יכול בבקשה לשלוח לי

קישור לטורנט נורמלי לפרק? לא מצליח להוריד :(

CharmedRulez

New member
../images/Emo58.gif סוזן פינאלה ../images/Emo58.gif

היה פרק מתוק. סתמי, אבל מתוק. שילב קצת מעונה קודמת (לינט מצילה את סיליה וזוכה לחברות מחודשת עם הסוליסים), קצת מעונה 4 (החברות חשות לעזרת קת'רין והופכות אותה לבסטי שלהן ובכך המוות נפתר בצורה נעימה) וקצת מכל מה שראינו עד עכשיו (מערכת היחסים המהירה והמצחיקה של רנה עם הברמן). טרי האצ'ר וסוזן הסוד באהבה של כולם אליה בעלילה בפרק הזה, בעיניי, הוא הקאטינג טו דה צ'ייס. היא לא נחטפה והוחזקה שעות (ע"ע עונה 1, 5), היא לא התחילה עם סלפסטיקס מטורף (ע"ע כל פרק שהוא) והיא לא ניסתה להצחיק. היא באה, אמרה את השורות שלה, עשתה את זה טוב וזכתה לאהדה. אני גם נהניתי ממנה הרבה יותר היום מאשר בדרך כלל. היא נהייתה דמות שרואה סיטואציה ועושה משהו נורמלי עם זה ולא הופכת את הסדרה לפרודיה של עצמה (בעונה 7 לעשות עוד שטות זה מוגזם!). כלכך שמחתי שהיא נכנסה בשקט אל הבית בפרק הראשון (הכי לא אמור להיות פרק כפול אבל לא משנהההההההה) וראתה את פול. היא הצילה את המצב. בפרק השני, מילות הסיום שלה היו בהחלט חמודות. מאוד מארי אליס-יות. כנראה רצו שמישהו יגיד אותן ("תמיד משהו קורה שמאחד אותנו וכו'") וידעו שמארי אליס מיועדת לקצת יותר דרמה. ברי לא ברור מה כלום אוהבים. עלילה סתמית של ברי עם גבר, כרגיל. אני מסכים שיש לו הרבה יותר סקס אפיל (סצינת הפוסט-ריצה...) משאר הגברים אבל זה לא באמת מעניין וכל השטויות שהיא עשתה עם האישה (הדמות ישראלית כביכול?) היו צפויים ברמות. לינט וטום כי זה כבר לא לינטום. ידעתי כל מילה שעומדת לצאת להם מהפה, הם ניסו להכשיל אותי טיפה עם ה"הרגשתי... לא יודעת איך לקרוא לזה.." כי הרי ברור שהיא רצתה להגיד - "הקלה". ניסו לסחוט את המיץ מהדרמה הבלתי נלאית הזאת וזה הרגיש מרוח ומתוח. לא דרמטי וכואב, חבל כי הם הזוג להרגיש מהם את התחושות הכואבות אחרי כל מה שעברו ביחד. ברור שהם יחזרו להיות ביחד עד פרק 5 או עד פרק 10 של עונה הבאה. גבי אני חושב שאווה לונגוריה תיעלה את כל האנרגיות מהשנה המתישה שהיא עברה אל הדמות של גבי. היא עושה עבודה מצויינת בעיניי (קצת אובר אקטינג בסצינה האחרונה אבל זה היה טריקי) והיא בהחלט זכאית לקצת אהבה וביקורות חמות. שוב, היה מאוד צפוי לראות מראש את כל מה שעומד לקרות והיה נטול כל ערך תסריטאי להכניס את הסצינה שבה הם מסתירים את הדם בתחילת הפרק ("יומיים קודם") שכן זה הרס את הסיום. גם הקלוז'ר מבחינת הדמות של ברי וקרלוס היה לונג טיים קאמינג וצפוי וברור מאליו מהשנייה שהאבא מת. סה"כ העריכה בפרק הייתה כלכך לא אחידה שהיה מאוד חבל שלא שידרו את זה כשני פרקים נפרדים, כך שכל פרק יקבל את הפוקוס שלו. אני מאמין שהפרק השני היה מאוד נטול התרחשויות מלבד הסוף שלו וחבל שלא מצאו עוד עלילה דרמטית אחת טובה ששווה וכדאי להכניס. בקטנה... -היו חסרים בהחלט אנדרו וג'ולי. -סצינות מהעבר אולי (אני חושב שזו הפעם הראשונה שאין סצינות "פלאשבק" בסיזן פינאלה) -עוד סוזן כזאת זה טוב. -נראה מה הם מסוגלים לתת שנה הבאה... הייתי רוצה עונה מקוצרת. 13 פרקים הדוקים ויפים וזהו. לא להגזים. סה"כ באמת הייתה עונה יבשה, לא אחידה ברמתה, המון מהומה על כלום בעצם והרבה פילרים. נתראה שנה הבאה....

adii1201

New member
הסוד באהבה של כולם אליה?../images/Emo6.gif

כן, משהו לא בסדר במשפט הזה

adii1201

New member
../images/Emo58.gifחופרת חלק א'

אוי מיי גאד נשבר לי הלב. אני תמיד מורידה את הפרק ומעבירה קדימה לסצנות לינטום ורואה כזה על רגל אחת ואז כשיש לי זמן (או במילים אחרות כשאני מגיעה לעבודה) אני יושבת לראות את כל הפרק מההתחלה ועד הסוף. הפעם לא הייתי מסוגלת. ישבתי כהרגלי לראות את סצנות לינטום ואז כשישבתי לראות את כל הפרק פשוט הרצתי קדימה את הסצנות של לינטום. כן, כן, אני. הרצתי קדימה. לינטום. קראתם נכון. נו וול, סיכום פרק אחרון לעונה בתקווה לעונה הבאה, אני מתחילה..
סוזן- פרק 22- וואו!!!! פעם פאקינג ראשונה שסוזן קיבלה נראה לי הכי פחות זמן מסך! איזה אושר
כמובן שהעלילה שלה הייתה מטופשת והו לא היא זו שהפכה את פול לבנאדם!!! וואו!!! רוצה שקל!? הרי ברור שפלישיה גנבה את כל ההצגה, כך שכל העניין היה מיותר. כל הקטע שלה בכלא- משעמם. כל הקטעים שלה עם פול- אני מצטערת אבל אני פשוט לא קונה את ה"חברות" הזו שנוצרה ביניהם, זה נראה לי כל כך אבסורדי. וכמובן לבסוף איך שהגיבורה סוזן באה להציל את פול מפלישיה ובסוף הצילה את פול מעצמו. אני מצטערת אבל אני לא קונה את זה. פול, כמו גם עוד דמויות, הוצג בצורה מסויימת לאורך 7 עונות. וסוזן הייתה מהשונאים המושבעים שלו. מה קרה פתאום?! מוחה בתוקף!!! ועוד משהו שהפריע לי, סוזן עברה לבית המצ'וקמק שלה בעונה הקודמת. בסוף הפאקינג עונה קודמת!!!! איך לעזעאזל עברו years מאז שהם מדברים על זה והזכירו את זה כמה וכמה פעמים שכאילו היא לא הייתה בליין כל כך הרבה זמן! אפילו שנה אחת זה לא היה! אם זה היה years פייג' הייתה צריכה כבר ללכת והיא לא
עד לא מזמן היא עדיין ינקה אז cut the crap ומארק צ'רי, כמובן וכרגיל, צריך להידבק לעלילה שהוא עושה דאמיט!!! פרק 23- אני חייבת להגיד שאהבתי מאוד את קונספט המסיבה אבל זה לא קשור לסוזןXD איזה אושר שכולן טרקו לה את הדלת בפרצוף
גם כאן, כמו תמיד, סוזן העציץ. היא לא עשתה כלום מעניין. רק הציקה לי כשלינט מצאה את טום בבית ועוד יותר עיצבנה אותי כשהיא אמרה את מה שהיא אמרה על הקשר שלהם. תסתמי וזהו. תודה. מעבר לזה, תכלס, אין לי שומדבר טוב להגיד עליה כי היא פשוט לא עשתה כלום. כלום. כמו תמיד.
ברי- פרק 22- *מנסה להיזכר מה קרה* אה כן הקטע עם הגייז
אמרתי כבר פרק קודם ואני אומרת גם עכשיו שאני ממש ממש ממש מממממממשששש אוהבת את צ'אק!!!! סופסוף שידוך נורמלי לברי!!! הוא חמוד הוא מצחיק והוא נראה דיי טוב
הפרק הזה שהיא חשבה שהוא הומו זה היה כל כך מצחיק
התגובות של לי, הוא הרג אותי
ואח"כ כשהם היו ביחד בפאב גייז הזה יווו
אחד מהם שדפק לברי פרצוף של כאילו איכס את אישה, אמג כמה צחקתי
נהנתי מאוד! אני ממש רוצה שהוא ימשיך בעונה הבאה ושיהיה ביניהם קטע רציני, איי לייק!!!
פרק 23- הקטע עם האקס היה קצת דפוק
אבל ברי הרגה אותי עם איך שהיא התלבשה והתגובות שלה על הבגדים המחרידים שהיו שם, התיק גולגולת
הקטע שלהם עם הסקס היה מעולה
והקטע האחרון שקרלוס רצח את ההוא, וואו! אהבתי מאוד וזו הייתה אחלה דרך לגמור את סאגת קרלוס VS ברי. אהבתי מאוד!!!!
גבי- פרקים 22-23 (כי זה ממש ממש מחובר)- אוי מיי גאד שמישהו ייתן לאישה הזו אמי!!!! (דוד גנבתי לך את המשפט (דוד אמר את זה נכון?
)) היא הייתה מעולה כל דקה ודקה של הפרק!!!!! אהבתי מאוד לראות את זה, זה היה שינוי ממש ממש מרענן מכל העניין. אני חייבת לציין שני דברים: אחד זה שבפאנפיק שלי לינט נאנסת וטום בא להציל אותה|הא| אני רק מציינת שאם כבר מארק צ'רי גונב רעיונות שישיאיר אותם כמו שהם נכתבו|הא| *חש* דבר שני זה שבמגרש ביתי כשברוק הותקפה ואח"כ היא גילתה מי זה והייתה שם את הסצנה עם האקדח, בואו נגיד שהיה לי דז'ה וו קל
בכל מקרה, המשחק שלה היה מעולה באמת מעולה! אהבתי את העלילה, אהבתי את איך שהם הציגו את זה, הם לא מרחו את זה יותר מדיי ולא כלום. קאט טו דה צ'ייס לחלוטין ואהבתי את זה מאוד. קרלוס שבא להציל אותה, איך שהיא איימה עליו עם האקדח, הכל הכל הכל, מעולה!!!!!! יש לי רק בעיה אחת- זו הייתה הגנה עצמית. תקף אותה בעבר או לא תקף אותה, הוא ניסה לתקוף אותה עכשיו. חמוש או לא חמוש, הוא ניסה לתקוף אותה. אז קרלוס הרביץ לו כדי להציל אותה. זו עדיין הגנה עצמית ואני לא מבינה למה הן כולן היו צריכות להירתם לעניין הזה של להגן על קרלוס שלא יילך לכלא. זה היה קצת מוזר והרגיש כאילו הכותבים מנסים לכפות עלינו עלילה לשנה הבאה. נו וול, לחיוב אני אציין שזו פעם ראשונה שהעלילה סובבת את כולן ביחד ולא מישהי חדשה ואהבתי את זה. מאוד.
לינט- פרק 22- דיי. דיי. מארק צ'רי תפסיק להתעלל בי. בוב דיילי תפסיק לכתוב את הסדרה הזו. מספיק!!!! הרגתם אותי!!!!!! לינט מוציאה את הכותנת הסקסית ומבינה שלא בטוח שטום רוצה- שיברון לב 1. לינט מציעה שילכו לדבר הזה של הנרות וטום לא רוצה- שיברון לב 2. לינט וטום לא מפסיקים לריב והזוג ההוא אפילו אומר להם את זה- אוי מיי גאד שיברון לב 3. לינט וטום מנהלים את השיחה שלהם בחדר וטום מוציא ללינט את הטבעת ואני מוכנה להישבע שזה בדיוק מה שחשבתי שזה- טבעת האירוסין שלה שהוא הבטיח לה שהוא יחליף לה את האבן- שיברון לב עצום 3 ועצבים. למה העצבים? כי נמאס לי שהם מנסים לעשות מהזוג הזה מה שהם לא. לינט מתבכיינת שהטבעת מעאפנה? אוי קאם און זה סואו גבי!!!!! לינט מעולם לא היה אכפת לה מכסף ומתכשיטים וזה כל כך לא מדבר אליה. היא אוהבת את טום, זה בכלל לא קשור לטבעת או לא טבעת וזה פשוט הרגיז אותי שהם הכניסו את זה, כאילו להראות הנה היא כלבה. טוב, הבנו שהיא כלבה. היא כלבה וטום ילד קטן וביחד הם עושים אחלה זוג. זה פשוט עיצבן אותי שהם ממשיכים בניסיון הנואש להביא אותם למצב שבו הם נמצאים. כשלינט אמרה לו את זה שהם עברו כל כך הרבה- אוי כמה שזה הרגיש מאולץ התגובה של טום.כל הפרק חיכיתי למשהו, כל דבר, שיזכיר לי את הזוג שהם פעם היו ולא היה כלום. הם פשוט חירבו אותם, סתם כי בא להם. בלי כל היגיון ובלי כל הצדקה. אני פשוט כועסת. פרק 23- כל הפרק הזה היה שיברון לב אחד עצום מבחינתי. טום שמשאיר את המזוודה, אח"כ שהוא נעלם ולינט מבינה ומודה בפני סוזן שהוא עזב אותה, אח"כ שהוא חזר, השיחה המזעזעת שהייתה ביניהם ובסוף ההתוודות לפני רנה (ותודה לאל שכרגע לפחות לא קרה בינה לבין טום כלום ואני ממש אודה לצוות הכותבים אם זה יישאר ככה). השיחה שלהם- לינט אומרת לו שהוקל לה- זה כל כך בולשיט אלוהים אדירים! אם הוקל לה למה היא כמעט בכתה?! וכל הקטע עם זה שהיא באה ממשפחה כזו ושכל הזמן הזה היא פחדה שזה מה שייקרה- זה לינט. זו הלינט שאני מכירה. ופתאום היא אומרת לו שהיא הרגישה הקלה! אחרי שהיא אומרת לו כמה היא פחדה מזה- הקלה?! לא קניתי לא אהבתי והתעצבנתי נואשות!!! גם כל הקטע הזה של טום הממורמר, אני לא מבינה את זה, באמת. הם חיים כל כך הרבה שנים ביחד, מה הוא נזכר עכשיו פתאום להיות ממורמר על דברים שקרו לפני 20 שנה?! אני באמת ובתמים מרגישה שהם ניסו בכל כוח לכפות עלינו את הפרידה הזו רק כדי להגיד שהנה, אפחד לא חסין בליין, וגם אותם הפרדנו. קשה לי עם זה מאוד ואני לא אוהבת את זה בכלל. אני רוצה שהם יחזרו ובלי כל ההתפלספות עם יציאה עם אנשים אחרים וכו'. הבנו את הקטע, תמלאו כמה פרקים עם זה בעונה החדשה בשביל להגיד שעשיתם ותעזבו את הזוג הזה בשקט. אני פשוט עצבנית על חוסר העיקביות שלהם בסדרה הזו, וזה רק מחמיר עם השנים. זהו, נראה לי. אני בעיקר עצובה בנושא הזה ובעיקר היה לי נוראי לראות את זה...

adii1201

New member
../images/Emo58.gifחופרת חלק ב'

נקודות לשיפור לעונה הבאה-
תחזירו את לינט וטום אחד לשני כמה שיותר מהר ובלי אנשים אחרים באמצע. תודה.
בשם האלוהים תמצאו עלילה נורמלית לזוג הזה!
חבל שזה לא היה סוזן פינאלה
(קרדיט ל-דפJה)
שצ'אק יישאר
יותר זמן מסך לרנה
יותר זמן מסך לבוב ולי ומקלאסקי
בלי עוד פסיכים מהעבר. פלישיה מעולה אבל ברוך שפטרנו ופול יכול להירקב בכלא פור אול איי קר
אנא מכם, שזו תהיה העונה האחרונה. תודה. נראה לי שבזה תמו דבריי. ערב נעים

adii1201

New member
אה ושכחתי לציין כמה מדהימה הייתה

פליסיטי בפרק הזה
זה מה שאני מכנה כישרון

CharmedRulez

New member
כשרון פחות מיוחד היא הפגינה ../images/Emo58.gif

מה שכן היא הייתה יפה!

adii1201

New member
היית מת!!!

כלומר היא הייתה יפה, אבל היא הפגינה כישרון אדיר

TwilightFan

New member
וואו נהניתי לקרוא ../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הסכמתי עם כל מילה! אני פשוט מאוהבת בלינט (וגם בלינטום. אבל רק כי אני אוהבת כל דבר שמורכב מלינט) והם הרסו לי!!!!!
אבל חוץ מדבר אחד שלא הזדהיתי איתו: מה יש לכולכם נגד סוזן?? אני מתה עליה!
ממש נהניתי מכל הסצנות של גבי בפרק... מדהימה מדהימה מדהימה!!!
כמו שהולכת בטל אמרה, ספין אוף לזוג מקלאסקי - דחוף!!
|חוזרת לחור שלי
|

adii1201

New member
הו תודה../images/Emo13.gif

וזה לא לכולנו, דוד פה למשל מאוד אוהב אותה

chpoza

New member
גם אני מתה על סוזן!!! אל תשימי לב לשנאה אליה!

יש נטייה בפורום לשנוא אותה..אולי זה באופנה...אבל בעיניי היא אדירה!!!

adii1201

New member
אין פה שום נטייה../images/Emo6.gif

יש פה מנהלת שלא מסוגלת לסבול לא את הדמות ולא את השחקנית
לא יודעת מה התירוץ של השאר

CharmedRulez

New member
../images/Emo58.gif באמת שכחתי להגיד

שהעלילה של החבאת הגופה הרגישה כפויה. יותר הגנה עצמית מזה אין! מה הקטע?? הרי גם אם יחפשו אין מניע. ועד שלברי יש חבר שיכול להיות יעיל - למה לא להיעזר בו? להחליט להחביא את הגופה זה דבר ממש מוזר לעשות! לינט וטום - לינט לא איכפת לה מתכשיטים והיא גם אומרת את זה בפרק אבל הוא אומר לה - "נכון, אבל בכל הזדמנות שהייתה לך, העלית את זה וצחקת עליי!"

נכון גמני חושב ככה../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

אבל נו טוב, העונה ראינו שלצ'רי יש כותבים שהם ממש לא העפרונות הכי חדים בקלמר בלשון המעטה! המון חורים, כל מיני גאפים לא מובנים.. אז נו טוב, זה שיהיה לנו דרמה לעונה הבאה.

למעלה