../images/Emo58.gifחופרת חלק א'
אוי מיי גאד נשבר לי הלב. אני תמיד מורידה את הפרק ומעבירה קדימה לסצנות לינטום ורואה כזה על רגל אחת ואז כשיש לי זמן (או במילים אחרות כשאני מגיעה לעבודה) אני יושבת לראות את כל הפרק מההתחלה ועד הסוף. הפעם לא הייתי מסוגלת. ישבתי כהרגלי לראות את סצנות לינטום ואז כשישבתי לראות את כל הפרק פשוט הרצתי קדימה את הסצנות של לינטום. כן, כן, אני. הרצתי קדימה. לינטום. קראתם נכון. נו וול, סיכום פרק אחרון לעונה בתקווה לעונה הבאה, אני מתחילה..
סוזן- פרק 22- וואו!!!! פעם פאקינג ראשונה שסוזן קיבלה נראה לי הכי פחות זמן מסך! איזה אושר
כמובן שהעלילה שלה הייתה מטופשת והו לא היא זו שהפכה את פול לבנאדם!!! וואו!!! רוצה שקל!? הרי ברור שפלישיה גנבה את כל ההצגה, כך שכל העניין היה מיותר. כל הקטע שלה בכלא- משעמם. כל הקטעים שלה עם פול- אני מצטערת אבל אני פשוט לא קונה את ה"חברות" הזו שנוצרה ביניהם, זה נראה לי כל כך אבסורדי. וכמובן לבסוף איך שהגיבורה סוזן באה להציל את פול מפלישיה ובסוף הצילה את פול מעצמו. אני מצטערת אבל אני לא קונה את זה. פול, כמו גם עוד דמויות, הוצג בצורה מסויימת לאורך 7 עונות. וסוזן הייתה מהשונאים המושבעים שלו. מה קרה פתאום?! מוחה בתוקף!!! ועוד משהו שהפריע לי, סוזן עברה לבית המצ'וקמק שלה בעונה הקודמת. בסוף הפאקינג עונה קודמת!!!! איך לעזעאזל עברו years מאז שהם מדברים על זה והזכירו את זה כמה וכמה פעמים שכאילו היא לא הייתה בליין כל כך הרבה זמן! אפילו שנה אחת זה לא היה! אם זה היה years פייג' הייתה צריכה כבר ללכת והיא לא
עד לא מזמן היא עדיין ינקה אז cut the crap ומארק צ'רי, כמובן וכרגיל, צריך להידבק לעלילה שהוא עושה דאמיט!!! פרק 23- אני חייבת להגיד שאהבתי מאוד את קונספט המסיבה אבל זה לא קשור לסוזןXD איזה אושר שכולן טרקו לה את הדלת בפרצוף
גם כאן, כמו תמיד, סוזן העציץ. היא לא עשתה כלום מעניין. רק הציקה לי כשלינט מצאה את טום בבית ועוד יותר עיצבנה אותי כשהיא אמרה את מה שהיא אמרה על הקשר שלהם. תסתמי וזהו. תודה. מעבר לזה, תכלס, אין לי שומדבר טוב להגיד עליה כי היא פשוט לא עשתה כלום. כלום. כמו תמיד.
ברי- פרק 22- *מנסה להיזכר מה קרה* אה כן הקטע עם הגייז
אמרתי כבר פרק קודם ואני אומרת גם עכשיו שאני ממש ממש ממש מממממממשששש אוהבת את צ'אק!!!! סופסוף שידוך נורמלי לברי!!! הוא חמוד הוא מצחיק והוא נראה דיי טוב
הפרק הזה שהיא חשבה שהוא הומו זה היה כל כך מצחיק
התגובות של לי, הוא הרג אותי
ואח"כ כשהם היו ביחד בפאב גייז הזה יווו
אחד מהם שדפק לברי פרצוף של כאילו איכס את אישה, אמג כמה צחקתי
נהנתי מאוד! אני ממש רוצה שהוא ימשיך בעונה הבאה ושיהיה ביניהם קטע רציני, איי לייק!!!
פרק 23- הקטע עם האקס היה קצת דפוק
אבל ברי הרגה אותי עם איך שהיא התלבשה והתגובות שלה על הבגדים המחרידים שהיו שם, התיק גולגולת
הקטע שלהם עם הסקס היה מעולה
והקטע האחרון שקרלוס רצח את ההוא, וואו! אהבתי מאוד וזו הייתה אחלה דרך לגמור את סאגת קרלוס VS ברי. אהבתי מאוד!!!!
גבי- פרקים 22-23 (כי זה ממש ממש מחובר)- אוי מיי גאד שמישהו ייתן לאישה הזו אמי!!!! (דוד גנבתי לך את המשפט (דוד אמר את זה נכון?
)) היא הייתה מעולה כל דקה ודקה של הפרק!!!!! אהבתי מאוד לראות את זה, זה היה שינוי ממש ממש מרענן מכל העניין. אני חייבת לציין שני דברים: אחד זה שבפאנפיק שלי לינט נאנסת וטום בא להציל אותה|הא| אני רק מציינת שאם כבר מארק צ'רי גונב רעיונות שישיאיר אותם כמו שהם נכתבו|הא| *חש* דבר שני זה שבמגרש ביתי כשברוק הותקפה ואח"כ היא גילתה מי זה והייתה שם את הסצנה עם האקדח, בואו נגיד שהיה לי דז'ה וו קל
בכל מקרה, המשחק שלה היה מעולה באמת מעולה! אהבתי את העלילה, אהבתי את איך שהם הציגו את זה, הם לא מרחו את זה יותר מדיי ולא כלום. קאט טו דה צ'ייס לחלוטין ואהבתי את זה מאוד. קרלוס שבא להציל אותה, איך שהיא איימה עליו עם האקדח, הכל הכל הכל, מעולה!!!!!! יש לי רק בעיה אחת- זו הייתה הגנה עצמית. תקף אותה בעבר או לא תקף אותה, הוא ניסה לתקוף אותה עכשיו. חמוש או לא חמוש, הוא ניסה לתקוף אותה. אז קרלוס הרביץ לו כדי להציל אותה. זו עדיין הגנה עצמית ואני לא מבינה למה הן כולן היו צריכות להירתם לעניין הזה של להגן על קרלוס שלא יילך לכלא. זה היה קצת מוזר והרגיש כאילו הכותבים מנסים לכפות עלינו עלילה לשנה הבאה. נו וול, לחיוב אני אציין שזו פעם ראשונה שהעלילה סובבת את כולן ביחד ולא מישהי חדשה ואהבתי את זה. מאוד.
לינט- פרק 22- דיי. דיי. מארק צ'רי תפסיק להתעלל בי. בוב דיילי תפסיק לכתוב את הסדרה הזו. מספיק!!!! הרגתם אותי!!!!!! לינט מוציאה את הכותנת הסקסית ומבינה שלא בטוח שטום רוצה- שיברון לב 1. לינט מציעה שילכו לדבר הזה של הנרות וטום לא רוצה- שיברון לב 2. לינט וטום לא מפסיקים לריב והזוג ההוא אפילו אומר להם את זה- אוי מיי גאד שיברון לב 3. לינט וטום מנהלים את השיחה שלהם בחדר וטום מוציא ללינט את הטבעת ואני מוכנה להישבע שזה בדיוק מה שחשבתי שזה- טבעת האירוסין שלה שהוא הבטיח לה שהוא יחליף לה את האבן- שיברון לב עצום 3 ועצבים. למה העצבים? כי נמאס לי שהם מנסים לעשות מהזוג הזה מה שהם לא. לינט מתבכיינת שהטבעת מעאפנה? אוי קאם און זה סואו גבי!!!!! לינט מעולם לא היה אכפת לה מכסף ומתכשיטים וזה כל כך לא מדבר אליה. היא אוהבת את טום, זה בכלל לא קשור לטבעת או לא טבעת וזה פשוט הרגיז אותי שהם הכניסו את זה, כאילו להראות הנה היא כלבה. טוב, הבנו שהיא כלבה. היא כלבה וטום ילד קטן וביחד הם עושים אחלה זוג. זה פשוט עיצבן אותי שהם ממשיכים בניסיון הנואש להביא אותם למצב שבו הם נמצאים. כשלינט אמרה לו את זה שהם עברו כל כך הרבה- אוי כמה שזה הרגיש מאולץ התגובה של טום.כל הפרק חיכיתי למשהו, כל דבר, שיזכיר לי את הזוג שהם פעם היו ולא היה כלום. הם פשוט חירבו אותם, סתם כי בא להם. בלי כל היגיון ובלי כל הצדקה. אני פשוט כועסת. פרק 23- כל הפרק הזה היה שיברון לב אחד עצום מבחינתי. טום שמשאיר את המזוודה, אח"כ שהוא נעלם ולינט מבינה ומודה בפני סוזן שהוא עזב אותה, אח"כ שהוא חזר, השיחה המזעזעת שהייתה ביניהם ובסוף ההתוודות לפני רנה (ותודה לאל שכרגע לפחות לא קרה בינה לבין טום כלום ואני ממש אודה לצוות הכותבים אם זה יישאר ככה). השיחה שלהם- לינט אומרת לו שהוקל לה- זה כל כך בולשיט אלוהים אדירים! אם הוקל לה למה היא כמעט בכתה?! וכל הקטע עם זה שהיא באה ממשפחה כזו ושכל הזמן הזה היא פחדה שזה מה שייקרה- זה לינט. זו הלינט שאני מכירה. ופתאום היא אומרת לו שהיא הרגישה הקלה! אחרי שהיא אומרת לו כמה היא פחדה מזה- הקלה?! לא קניתי לא אהבתי והתעצבנתי נואשות!!! גם כל הקטע הזה של טום הממורמר, אני לא מבינה את זה, באמת. הם חיים כל כך הרבה שנים ביחד, מה הוא נזכר עכשיו פתאום להיות ממורמר על דברים שקרו לפני 20 שנה?! אני באמת ובתמים מרגישה שהם ניסו בכל כוח לכפות עלינו את הפרידה הזו רק כדי להגיד שהנה, אפחד לא חסין בליין, וגם אותם הפרדנו. קשה לי עם זה מאוד ואני לא אוהבת את זה בכלל. אני רוצה שהם יחזרו ובלי כל ההתפלספות עם יציאה עם אנשים אחרים וכו'. הבנו את הקטע, תמלאו כמה פרקים עם זה בעונה החדשה בשביל להגיד שעשיתם ותעזבו את הזוג הזה בשקט. אני פשוט עצבנית על חוסר העיקביות שלהם בסדרה הזו, וזה רק מחמיר עם השנים. זהו, נראה לי. אני בעיקר עצובה בנושא הזה ובעיקר היה לי נוראי לראות את זה...