אוקיי, וואו ../images/Emo58.gif
לא קראתי עדיין את התגובות כאן אבל השניה סיימתי את הפרק עם דמעות בעיניים ואני חייבת להגיד שזה פשוט אחד הפרקים הטובים בעב"נ, אם לא ה!! קודם כל, אני מבסוטית על העובדה שהם סגרו את הסאגה של פול ופלישיה כבר בחלק הראשון של הפרק, כי זה היה מתוח. אז לפחות בסגירה של הסיפור הם היו מהירים. פלישיה תוקפת, סוזן מצילה, פול מתוודה, פלישיה מתה. תודה רבה, הסיפור נגמר ואפילו לרגע העזתי לקרוא לסוזן "ג'ק באוור" רק בגלל הרעיון הגאוני להשתמש בניידת הצעצוע כדי להבריח את פלישיה מהחדר. אהבתי את הקטע ואהבתי שהם סיימו את הסיפור סופסוף. אבל החלק השני... גדול. קודם כל, גבי ריגשה אותי מאוד בפרק הזה. בשני החלקים. גם הסצנה ביער שהייתה גדולה, הצורך הזה לשמוע ממנו שהוא מצטער ולגרום לו להגיד שהוא אנס אותה. פשוט רגע חזק, משהו שלא קורה בד"כ במציאות ונראה לי שזו בדיוק הייתה הנקודה הנכונה לגעת בה. מאוד חזק. טום ולינט - אשכרה עצמתי את העיניים כשהם דיברו בזמן המסיבה וכשהיא נסתה להסביר מה היא הרגישה כשהיא חשבה שטום עזב התחננתי שהיא לא תגיד שהיא הרגישה הקלה. זה המסמר האחרון בארון הקבורה של הזוג הזה, ויצטרכו לקרות דברים דרמטיים בעונה הבאה כדי לקרב אותם שוב. בפעם הקודמת שהם היו על סף פרידה זה היה סרטן. מה יחזיר אותם הפעם? אחלה נושא להתמודדות בעונה הבאה. סוזן - מאוסה. אפילו השכנים שלה כבר הבינו את זה. לאף אחד אין זמן להתייחס אליה וגם כשעורכים לה מסיבה משתיקים אותה ומבקשים סלט. אם רק פול לא היה קופץ על פלישיה ומציל אותה... אולי היינו נפטרים מצרתה של זו. ברי וצ'אק הרסו אותי מצחוק. בכל פרק יש סיפור אחד על תקן הרגעים הקומיים, בייחוד בפרק שבו מתמודדים עם פול ופלישיה, טום ולינט וגבי ואבא שלה. אז קודם הסיפור שברי חושבת שצ'אק הומו (לי היה ברור מההתחלה שהוא היה שוטר סמוי בגיי-בר, הכל היה "פשוט" מידי בשביל שנגלה שהוא באמת הומו) וכמובן לי ומחשבות הזימה שלו (ציטוט הפרק: "תשלחי לי את התמונה, יש לי עבודה לעשות בפוטושופ"). אבל החלק השני, הביקור שלה אצל דורין (והמראה המגוחך שלה) וכל הנושא של דחיית הסקס עם צ'אק - עד לרגע שהיא יוצאת מהריבוע שלה, עושה את זה בזמן המסיבה וגם שורפת את העוף - אולי אחד הרגעים הכי טוובים של ברי. וזה מה שכיף בצ'אק. הוא באמת מוציא אותה קצת מהמסגרת. זה התחיל עם קית' והרומן עם בחור שצעיר ממנה, אבל צ'אק הוא הבחור המושלם בשבילה. מאוד מעניין יהיה לראות מה יקרה איתם בעונה הבאה, בעיקר עם הסוד החדש של ברי. מה שמביא אותי לדקות האחרונות של הפרק, שפשוט גרמו לי לבכות. מהרגע שגבי נכנסה הביתה (וכן, גם כאן היה לי ברור שלאבא החורג שלה אין שום אקדח בכיס) היה ברור לאן זה הולך, אבל חשבתי שגבי תמצא את האקדח איפהשהוא ותירה בו. מה שמביא אותי לנקודת ההתייחסות לברי - ציפיתי שגבי תהרוג אותו ואז ברי תגן עליה, וזה מה שיגרום לקרלוס לסלוח לה. ההבנה שהיא פשוט מגינה על האנשים החשובים לה, ושהיא מגינה על גבי כמו שהגנה על אנדרו וכמו שתעשה עבור כל אחד מהחברים שלה. בתחילת הפרק גם ראו רק נשים שמסוות את מה שקרה, אז לא חשבתי שקרלוס יהיה בתמונה. מה שכן, דווקא העובדה שזה הוא - זה מה שמחזק את הצד של ברי בסיפור. זה בדיוק המקום לסליחה של קרלוס. האישה שהגנה על מי שהרג את אימא שלו מגינה גם עליו, עוזרת לו להסתיר את הראיות (והגופה) וגם משקרת לחבר השוטר שלה. לא יכלו לבנות את הסיפור טוב יותר. המון נושאים פתוחים לעונה הבאה, הרבה דברים שצריך לגעת בהם. אני ממש מרוצה! לא יכלתי לבקש סיום עונה טוב יותר!