7x18

adii1201

New member
../images/Emo58.gif7x18../images/Emo58.gif

שם הפרק: Moments In The Woods תהנו

../images/Emo58.gif הפרומו לפרק הבא

אוקיי, איכס. סוזן: הזדמנות להראות את זה שהיא לא אוכלת ומסדרת להרבה מנתחים פלסטיים וילות. למה? למה?? גבי וברי: ברצינות??? איכס איכס ועוד פעם איכס. אין בושה לאף אחד בסדרה הזאת.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifתודה

כאמור - שום דבר שלא ידענו. נותר רק לקוות שזה יעשה בצורה טובה. תודה

snavgm

New member
../images/Emo58.gifרגע- רגע.. מי זה במיטה עם..

פול יאנג - בדיוק???!!! יש למישהו ספויילר? או השערות?

snavgm

New member
מה יש לה סיוטים.. ?../images/Emo5.gif חלום בלהות!../images/Emo6.gif

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה נורא פשוט ../images/Emo58.gif+מש"ש

היא קיבלה את הכיליה של בת', בת' הייתה עושה סקס עם פול, ועכשיו סוזן עם הכיליה של בת' עושה סקס וחושבת שזה פול
מה לא הבנת, זה כל כך הגיוני
*הציניות
*

snavgm

New member
נראה לך שזה הכייון.. ?? הזוי...../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

adii1201

New member
כן, נו זה מה שהספוילרים אמרו../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif+מש"ש

Inappropriate dreams על פול יאנג
אי אפשר לפרש את זה בשום צורה שהיא. חוצמזה, זה עוד אחד מהקטעים המביכים של מארק צ'רי שכנראה מאוד מאוד אוהב אופרות סבון ולפעמים חש צורך בלתי נשלט להשתמש בעלילות דביליות סטייל אופרות סבון בדספרט. מה לעשות, הוא חושב מה***

../images/Emo58.gif 7X18

קרלוס וגבי וברי ואנדרו: סוף-סוף קצת כנות בסדרה הזאת. אני עדיין לא מבינה איך גבי יכולה בכלל לרצות להיות בקשר עם ברי ואנדרו ואיך היא לא מתביישת. וברי? מביאה לו סלסלת עוגיות? מטומטמת. יש לה מזל שקרלוס זה לא אני, כי אני מזמן הייתי גורמת לבן שלה לשבת בכלא על תאונת פגע וברח. והסצנה בסוף הם הדלת בין גבי לברי? כן, גבי וברי הן אלו שסובלות בכל הסיפור הזה ללא ספק. ולא נגיד קרלוס שהרגו את אמא שלו והסתירו את זה ממנו. לינט וטום: פיהוק אחד גדול גדול. יש לי כסף, מעכשיו אהיה כלבה למוכרות בחנויות. יאי!!!!!! סוזן: טוב, המשחק שלה חזר קצת לעצבן אותי למרות שהעלילה שלה בפרק הזה מעניינת. פול ופלישה: אוי פלישה הזאת תחמנית. אבל השחקנית מאוד לא מוצאת חן בעיני ובגלל זה די קשה לי להתחבר לכל הסיפור. פול כמובן מחריד כרגיל. סה"כ פרק די משעמם...

adii1201

New member
אני חייבת לשאול

אם את כל כך ביקרותית כלפי הסדרה, למה את עדיין ממשיכה לראות? את נשמעת כאילו את ממש סובלת

אם הייתי סובלת, לא הייתי רואה

עצוב לומר שנכון להיום קו העלילה היחיד שמעניין אותי זה קו העלילה של סוזן... אבל אולי בכל זאת אופתע וכן יהיו סופים הגיוניים לשאר קווי העלילה של שאר הדמויות.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifדווקא קו העלילה של סוזן?

באמת? אני מוצא אותו מרגיז/מרדים/צפוי להחריד...

שכחתי שיש פרק בכלל../images/Emo6.gif

תיכף אני אשטוף כלים, אקפל כביסה, אכין שיעורים, אראה דספרט ואלך לבנק
למי שלא הבין - זה כאילו הפך להיות מטלה לראות את הסדרה הזאת!

למעלה