7x18

../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

וואיי שכחתי לציין מה הכי גמר אותי מצחוק בפרק הזה וזה אפילו לא ממילה אחת של מישהו מהליין: מהאחוזת קבר למאמא סוליס
כאילו היא היתה מינימום נשיאת אקוואדור
מה זה היההה?????

adii1201

New member
אבל ראינו את זה כבר בפרק שבו היא מתה../images/Emo58.gif

בעונה 1 או 2 (שכחתי כבר בחיי
) שלקרלוס וגבי אין כסף והוא בונה לה את האחוזה הזו וגבי מתעצבנת עליו ממש ורוצה ללכת משם ואומרת לו שהוא משקיע יותר באמא המתה שלו משהו משקיע בה

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifעכשיו תורי

אתחיל בכך שנהנתי מהפרק. הרגשתי שהרוב היה במידה ושהסיפורים היו מגוונים וערוכים טוב. אממה? הפרק היה מ-ל-א בדברים סופר לא הגיוניים. באופן כללי
איזה יפה אנדרו. אחלה תספורת, אחלה ביגוד. תמיד ידעתי שיש לו פוטנציאל
מה לאנדרו ולצייד? מאיפה זה הגיע?
קרלוס השמין בלפחות 5 קילו מהפרק שעבר
לינט בשמלה השחורה - מדהימה
אני תמיד הייתי בטוח שמאמא סוליס קבורה בפיירויו. נראה לי יש כאן עוד פוטנציאל לסעיף "רמאות". אבדוק בהמשך.
צריך עוד מ-לי (בוב לא חסר לי) וגם כיף לראות את אנדרו על המסך. אני מקווה שלמרות שסגרנו את הסיפור הזה איתו (ותכלס גם את הסיפור של האלכוהול), נמשיך לראות אותו.
פעם ראשונה (אאל"ט) שבדיחת הומואים מופנת לאנדרו (ועוד מקרלוס!). בדרך כלל זה נשאר בגזרת בוב ולי. מצד שני - די נמאס מבדיחות השמנה על חשבון חוואניטה.
פלישיה עשתה טריביוד לגברת מקלסקי ושמרה את בת' לעצמה כמו שמקלסקי שמרה את בעלה במקרר. באופן ספציפי סוזן: חלאס! סוזי עולה על העצבים. מלבד העובדה שכל הסיפור כל כך לא הגיוני וכל כך תלוש מהמציאות, סוזי ממאיסה אותו עוד יותר. אם היא כל כך ברת מזל, למה היא היתה צריכה השתלת כליה מלכתחילה? הא? ו12 אלף דולר. זה הכל? זה מה שיפתור לסוזן את בעיותיה הכלכליות? אני משוכנע שגבלוס/ברי יכלו לתת לה את הכסף הזה בלי להרגיש. וגם בעונות הראשונות היה לה די הרבה כסף מאיור ספרים. למה היא לא עובדת בזה? מייק לא נסע לעשות מיליונים באלסקה? איפה הכסף שהרוויח? רק מוכיח כמה היא נהנת להיות מסכנה. אני חושב שכפיצוי לאובר סוזן קיבלנו פרק בלי מייק שזה כידוע עונג צרוף. אנדרו-ברי: היחסים שלהם יציבים כמו האדמה בפוקושימה. לויודע מה אני חושב על זה. כרגע זה בסדר בואכה מעצבן. אני מקווה שלא נתעסק בזה. קרלוס-גבי-אנדרו-ברי: אז למרות שזה היה הסיפור המרכזי של הפרק אין לי יותר מידי מה להגיד על זה מלבד שהקטעים היו עשויים טוב. מצחיק, מותח, כועס, סולח - היה לנו הכל, במידה ובמתינות. למרות שידעתי מה יקרה מהספויילרים נהנתי מאוד. מעניין לראות מה יקרה בהמשך. השערה שלי (שלא מגובה בשום סופיילר) - גבי וקרלוס יפרדו. קרלוס-טום: מה קרה לסיפור הזה? לא ראינו את קרלוס זועם, את טום מנסה להסביר, את לינט וגבי רבות. כלום. קצת הזוי לי שלא סגרו את הסיפור הזה. לא שאני חושב שהיה צריך לעשות מזה דרמה (לא שהיה אכפת לי לחמם את הגזרה הזו...) אבל תנו איזה רמז לאיך זה נגמר. רנה-לינט: בסדר. הפוגה קומית בסגנון רנה. לא משהו שלא יכולנו לצפות. זה לא מוציא את לינט טוב ובואו נקווה שזאת היתה הפעם האחרונה שזה קורה. גם כל סיפור מוסר ההשכל של "זה המחיר האמיתי..." לא מתאים. לינט-טום: אני לא רוצה לשמוע את לינט מתלוננת לשניה! היא דחפה את טום לקחת את העבודה הזו (במניפולציות רבות) והיא עכשיו צריכה לאכול את מה שהיא בישלה. מגיע לה. בחינוך זה נקרא Consequences. חוצמזה - הכל קרה כל כך מהר. טום רק קיבל את העבודה וכבר לינט מיואשת ממנה. בדרך כלל התהליך הזה לוקח הרבה יותר זמן. סתם דחפו את זה עכשיו. יכלו לחכות עוד שבוע ולבנות את זה טוב יותר. גם ההתעללות במוכרת הגיעה מוקדם מידי. לא בשניה הופכים להיות ביצ'. גם לא אחרי שעתיים עם רנה. פלישיה-פול: שניהם מדהימים. אני מאוד אוהב את העלילה שלהם, את הרשעות, את הטוויסטים. הסיפור כתוב טוב, מפתיע, משוחק נהדר. אני יודע שזו לא העלילה המרכזית אבל אני רוצה מזה עוד! אני לא יודע איך החוק האמריקאי עובד אבל כל סיפור הירושה של הבית לא נראה לי. ההגיון אומר שכל הרכוש יעבור לבן הזוג, בטח אם מדובר על פרי-מריג' צוואה. לכו תדעו.

מסכים../images/Emo70.gifועוד משהו../images/Emo58.gif

סליחה, אבל ממתי מקבלים מענק של 100K אחרי יומיים בחברה??? גיממי אה ברייק!!!! כמו שלוסי אמרה: אין דיס איקונומי - קיפינג יור ג'וב איז אה בונוס אול ביי איטסלף"

CharmedRulez

New member
../images/Emo127.gif תכלס! ../images/Emo58.gif

איך שכחתי לציין את זה? כל העניין היה מגוחך. חוץ מזה, כשאת אמא לאיזה 15 ילדים, אולי כדאי שתחסכי קצת, יא זונה! (כן קראתי ככה ללינט, מה תעשי לי עדי?) זה מעצבן איך בשנייה היא כמו איזה גולד דיגרית הולכת לבזבז בחנויות יוקרה. שתקנה לילדים גלידה לפחות. שתחסוך הכל, היא לא רגילה לזה שכל שנתיים בעלה מאבד את העבודה כי הוא משתעמם ואז היא נדפקת והם עניים שוב?

adii1201

New member
אמג נואו יו דידנט../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

א' היא לא זונה
ב' היא לא אמא ל-15 ילדים, רק ל-5
ג' היא קיבלה 100,000$. היא זו שאמרה לטום שיחסכו את הכסף והוא זה שאמר לה שתלך לבזבז קצת על עצמה. מה קרה, אסור?!

adii1201

New member
חבר'ה אתם צודקים אנד אול

אבל אתם חייבים לזכור שמושג הזמן של דספרט לא לוקח חלק במשחק!

מסכימה ביותר ../images/Emo58.gif

בנוגע לרנה ולינט ולינט וטום וגם אנדרו וברי! ובאמת לא היה מייק בפרק, אפילו לא שמתי לב מרוב שהוא מעצבן ולרוב אני פשוט די מתכחשת לקיומו :) אגב, גם אני כמוך חושבת שגבי וקרלוס ייפרדו.

למעלה