7x18

snavgm

New member
גם אני שכחתי! היום נזכרתי..

ובין הכביסה, לכלים, לטיגון שניצלים לילדים.. ראיתי את הפרק. מטלה..אבל ביחס לשאר המטלות..מטלה נעימה..

CharmedRulez

New member
פרק טוב! ../images/Emo58.gif

דווקא נהניתי. אולי הציפייה לתת רמה מתמשכת גרמה לפרק הזה להיות מהנה? בקושי פיצלתי מסך! העלילה של סוזן הייתה פשוטה וחמודה, אישה אשר לא מבינה איך הגורל שלה נותן לה עוד ועוד הזדמנויות בעוד שאחרים מסביבה לא מצליחים לקבל אפילו את ההזדמנות הראשונה. משחק מעולה וניצול מעניין של רוי אל תוך הסיפור שלה. ברי וגבי - הגיע הזמן שזה יקרה, חבל ששוב בדקה האחרונה הרחיקו את המצלמה ולא ראינו מה קורה בין אנדרו וקרלוס. מה כבר יכול להיות עם ברי וגבי? יהיה להן רומן סודי שקרלוס לא ידע עליו? נו באמת.... כל העניין הזה הוא לינט-קרלוס אול אובר אגיין. לא מעניין לראות איך זה יתפתח. בסוף הוא יסלח או שהוא ימות. זה מה שקורה לקונפליקטים בסדרה. לינט וטום - איכשהו הם מצליחים למקסם כל קלישאה שהייתה איי פעם. אני בטוח שהיה להם מאוד כיף לשחק את הסצינות ושהיה ממש כיף להיות על מטוס (או שזה היה אולפן?) אבל תכלס... היינו שם כלכך הרבה פעמים. כל שנה הם מרוויחים מיליון ומפסידים שניים אז מה הקטע? שיחסכו קצת הסתומים. פול ופלישה- אני חייב להגיד שזה הדבר הכי מעניין שקורה כרגע בסדרה. היכולת הקסומה של התסריטאים להפוך אותו לקורבן מדהימה בעיניי. כשרון משחק מדהים שנישא על פניי כתיבה לא מאוד איכותית. לא רע, לא רע בכלל. פלישה סייקו ביצ' והיא מפחידה אותי מאוד. אהבתי את הפאה.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifרוי

לא אמור לשחק או להביע רגשות. הוא אמור להיות הסייד קיק של גב' מקלסקי. אני ממש לא אהבתי את הקטע הזה וממש לא מצא חן בעיני כל הדיאלוג שהיה שם.

adii1201

New member
לא להאמין, אבל רק לפני חצי שעה

סיימתי לראות את הפרק. כן, כן, אני שתמיד יושבת ב-8 בבוקר לראות. זה מה שקורה כשאמא מחליטה לקחת ברצינות את הרעיון של מעבדות לחירות
חפירות אח"כ, אני הולכת לישון

adii1201

New member
עכשיו אחרי שכל פינה בבית הוברקה

אני יצאתי לחירות!! עכשיו רק שלא ייגמר!!

אין לי כוח לכתוב ריוויו../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אבל נגיד כמה מלים: סוזן - אני מקווה שסגרנו את סאגת הקיטני הזאת וואנס אנד פור אול! ממש נהיה לי רע כבר מכל זה.. ברי-אנדרו-קרלוס-גבי - איך מתתי מצחוק מברי שבאה עם סלסלת מאפינס וחשבה להמתיק את הגלולה של דריסת מאמא סוליס
פלישיה-פול - סצינות חזקות, משחק מצויין. לינט-טום-רנה - כל כך ציפיתי שיהיה עם רנה מלא מלא סרקזם שאני אמות מצחוק אבל זה לא קרה.. אכזבה! וכל הקטע הזה של בעל עשיר ועסוק זה סואו גבי-קרלוס שאני לומבין... מה הקטע?????????

adii1201

New member
יאללה../images/Emo58.gif

אבל באמת בקצרה כי הקניידלך מחכים לי שאני אכין אותם וכואבות לי הידיים ברמות שלא ניתן לתאר! היה פרק טוב, אני נהנתי! היו רגעים מצחיקים, היו רגעים של הו נואו יו דידנט והיו רגעים של אמג
אני אהבתי
סוזן והלאקי סטריק שלה- כן, כן, ניחשתם נכון, כשהיא אמרה לרוי מה היה קורה אם היא זו שלא הייתה מקבלת כיליה אני צרחתי לטלוויזיה "אז היית עושה לכולנו טובה ומתה!!!!" כמה חבל שזה לא קרה
איזו מעצבנת היא אלוהים ישמור! קיבלת כיליה, דיי תסתמי כבר את הפה! למה תמיד הכל צריך להיות בדרמות וואנבי סוחטות דמעות איתה, למה?! עשו מזה כזה סיפור אפשר לחשוב! דיי, מיצינו את העניין של סוזן החולה בלה בלה בלה מה הם נכנסו עכשיו לכל העסק המטופש הזה שאם יש לה מזל או אין לה מזל ולמה ואיך וכמה ולמה. שלא לדבר על זה שלא הבנתי מאיפה פתאום הם הביאו את הדיק הזה! אז היא החזיקה לו את היד, לא זכור לי שהם נהיו חברים
וואי ואיך היא התחילה לבכות בקזינו ג'יזס דיי!!! היא כזו אטנשן הור!!! כל הזמן היא רוצה שירחמו עליה! יאללההההההה!!!!!!!!!
פול ופלישיה- תרשו לי להגיד שמה שעשה לי את הפרק הזה היה פול שאומר לפלישיה שיש לו 2 דברים ועושה לה עם האצבעות שכן נשארו לה ביד
וואי כמה אני צחקתי
מעבר לזה אבל, נו וול, זה היה קצת צפוי. אני אוהבת את פלישיה מאוד, היא עושה עבודה נהדרת, אבל קצת נמאס לי מניסיון הנקמה הזה. שהייתה יורה בו וחוסכת לכולנו את הסבל. הוא מעצבן אותי נורא! מה שכן, היה משעשע איך אח"כ היא עברה ברחוב בסוף הפרק והוא הסתכל עליה והיא מחייכת אליו עם הפוקר פייס התמידי הזה שיש לה
אניווי, היה נחמד אבל דיי תסיימו את זה כבר.
ברי אנדרו גבי וקרלוס-
אוי דיי התגובות של כולם פה
קודם כל ברי עם אנדרו שהייתה בטוחה שהוא הולך להתנצל בפניה, גאד כמה צחקתי
ואח"כ שגבי וברי מגיעות לבקתה ותוהות מה לעזעאזל קרלוס עשה לאנדרו
ואז אנדרו שאמר לברי אם היא השתגעה שהוא יגיד לו את זה באמצע היער
ואז גבי מנופפת לברי שתסתום את הפה וקרלוס תופס אותה יוווו
היה ממש ממש טוב, אני נקרעתי מצחוק אני חייבת לציין
חוצמזה הגיע הזמן שהסוד הזה יצא לאור! מה שכן, קצת לא אהבתי את התגובה של קרלוס בסוף לברי. גם אם ברי כיסתה על אנדרו, זה לא משנה את העובדה שאמא שלו הייתה מתה ככה או ככה. ברי בסה"כ הגנה על הילד שלה, ואני לא בטוחה שקרלוס לא היה עושה אותו הדבר. אבל לא יודעת, הוא בכל אופן גם אם היא לא הייתה בסדר הגזים. קצת הזכיר לי את התגובה הנחרצת יותר מדיי שלו עם לינט בעונה 6. הוא לפעמים טו מאץ' בתגובות שלו, וחבל, זה מרגיש מוגזם...
לינטום- טוב ראיתי שדוד כתב פה על המיחזור של העלילה והכל. מצד אחד אני מאוד מסכימה, מצד שני אני לא. דוד אמר שהם תמיד מגלגלים איזה מיליון ואז מפסידים אותו, וזה לא נכון. הם מעולם לא גילגלו מיליונים. הם תמיד היו בקרשים ופתאום עכשיו לראות את לינט מהצד הזה שהולכת ומבזבזת כסף רק בגלל שזה מה שמצפים מאשתו של הסיאפאו החדש של החברה, כי יש לו כסף והכל.. לא ראינו את זה עדיין. וזה היה מעניין כי זה כל כך היה לא לינט בהתנהגות הזו וראו שגם היא לא במיוחד מרגישה עם זה בנוח, עובדה שבסוף הפרק היא חזרה לטי שירט הבלויה שלה ולג'ינס היותר מדי קרוע הזה
רנה הרגה אותי אבל
והדינימיקה בין רנה לגבי פשוט מעולה בעיני
לא אהבתי מה שהיא אמרה למוכרת בחנות, אבל שוב זה מסתדר עם כל מה שאמרתי קודם- שהיא פשוט נהייתה מי שציפו שהיא תהיה בגלל שפתאום יש להם כסף. אני מקווה שמארק עשה פרק אחד בנושא ויעבור הלאה, לא בא לי לראות את לינט הופכת בעל כורחה לגבי עונה 1. כאב לי עליה נורא, בסצנה במטוס, היא הייתה שבורה לגמרי. זה היה ברור שזה יהיה והיא טמבלית וזה באשמתה, אבל עדיין
גם כאילו פתאום טום מצא את מה שהוא כל הזמן מחרטט לה שהוא רוצה, מה היא תיקח את זה ממנו? רק כי היא לא רוצה להיות עוד אחת מהנשים האלה? עצוב
אהבתי את מה שרנה אמרה לה, שזה המחיר שבאמת משלמים על כל הבגדים שהיא קנתה. אני קצת סקרנית לראות לאן מארק ייקח את זה, כי כמו שאמרתי אמנם תמיד אנחנו חגים סביב כל העניין הזה של טום עובד, לינט עובדת, טום לא עובדת בגלל לינט, לינט לא עובדת בגלל טום בלה בלה בלה אבל הפעם זה טום עובד, לינט רוצה שטום יעבוד, אבל לא בעבודה שלוקחת אותו ממנה בצורה שכזו. ואת זה עוד לא ראינו. את טום המצליח סטייל קרלוס שמגיע מאוחר הביתה, שכל הזמן יוצא לנסיעות ושמפצה על זה בכסף. וכיוון שלינט היא לא גבי, אנחנו לא נקבל פה (אני מקווה
) רומן עם הגנן, אז אני כן סקרנית לדעת מה כן נקבל!
נקודות לשיפור-
בחיי אם מארק צ'רי לא יפסיק לעשות את סוזן כזו מעצבנת אני דורסת אותו!
יותר גבי ורנה. באופן כללי, יותר רנה! וגם יותר לי!
קרלוס תרגיע
פלישיה תעשי לנו טובה ותיפטרי כבר מפול
יותר זמן מסך ללינט, דה
זהו
אני אישית נהנתי, לא מהציפייה שנסיים כבר לנקות כדי שאני אוכל לראות, אבל בהחלט מהפרק! ועכשיו אני הולכת לאכול
חג שמח לכולם

../images/Emo58.gif

גם אני חושבת שזה לגמרי מוגזם לכעוס על האדם שהרג את אימא שלך. מה שונה במה שעשה אנדרו לבין כל תאונת פגע וברח אחרת שאנחנו שומעים עליה? למה אנחנו מזדעזעים מתאונות פגע וברח, אבל אומרים שקרלוס מגזים בתגובה שלו כלפי אדם שדרס את אמא שלו ועזב אותה מבלי לעזור?

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

אני מתה על איך שאת מצליחה לקחת כל משפט שאני כותבת ולהפוך אותו למשהו אחר לחלוטין. אני לא אמרתי שהוא הגזים בתגובה שלו לגבי אנדרו, להיפך. אני חושבת שהוא היה צריך להיות הרבה יותר חמור עם אנדרו. התגובה שלו לברי היא זו שלא הייתי במקום במיוחד. גם אם ברי לא הייתה מגנה על אנדרו בזמנו זה לא היה מציל את אמא של קרלוס, הרי בסופו של דבר אנדרו דרס אותה ולא ברי. ברי רק הגנה עליו וקרלוס לא יכול להגיד שהוא לא היה עושה בדיוק את אותו הדבר בשביל אחת מהבנות שלו. ומה גם שאמא של קרלוס בכלל לא מתה מהתאונה, כך שעם כל הכבוד אנדרו לא הרג אותה. היא נפלה במדרגות והאחות הסתומה ההיא לא עזרה לה כי היא הייתה עם אוזניות. למה על זה לא מדברים? זה בסדר? בכל מקרה, אני לא מבינה את התוקפנות שלך כלפיי
גם אם מה שכתבת זה מה שבאמת התכוונתי אליו (וזה לא), זו דעתי, לייק איט אור נוט, אבל לא צריך לכעוס עליי

לא הבנתי

שו תוקפנות כלפייך? ומי כועס? חשבתי שכל הקטע של פורום זה לא רק להביע את עצמך אלא גם להתדיין עם אחרים... זה שהיא לא מתה מהתאונה לא אומר שזה בסדר עכשיו... הוא דרס אותה וברח. הרי יש גם רוצחים שיורים ולא רוצחים אלא רק פוצעים אנושות... והאחות לא חלק מהעלילה. בנוגע לברי - קרלוס כועס עליה בצדק. מבחינתו היא שותפה למעשה, וזה נכון גם בהגדרה משפטית. ברור שאינטרס של כל אמא זה להגן על הבן שלה (שכאן זו כבר שאלה - האם המעשה הנכון הוא לדווח עליו למשטרה או לא? מה לטובתו יותר?), אבל גם אינטרס של כל בן זה להגן על אמא שלו...

adii1201

New member
../images/Emo58.gifמעליי ואצלי

את מגיבה כאילו זה לא בסדר שאני חושבת את מה שאני חובשת, למרות שזה לא מה שאני חושבת אבל לא משנה זה לא האישיו... אני לא אמרתי שזה בסדר! ממש לא! בגלל זה גם אמרתי בהודעה הקודמת שאני דווקא חושבת שעל אנדרו הוא כן היה צריך לכעוס יותר. ובכל מקרה, גם האחות צריכה להיות חלק מהעלילה, כי בדיוק כמו שאנדרו תרם למוות שלה גם היא תרמה למוות שלה. ואגב, חואניטה מצאה את עצמה רצה בכביש הזה בגלל גבי, כך שגם לה יש חלק בזה. בקיצור, אמנם אנדרו הוא זה שנהג במכונית ודרס אותה וברח אבל בסופו של דבר הוא לא היחידי שיש לו חלק במוות שלה אז אפשר היה להיכנס לחלקים של כולם אם כבר קרלוס מאשים את ברי כמו שהוא מאשים אותה...אין בעיה שקרלוס כועס עליה, יש בעיה עם התגובה שלו. היא הייתה מוגזמת מדיי לטעמי. כמו גם התגובה שלו לגבי לינט שהסתירה את ההריון שלה בעונה הקודמת. אני מצטערת אבל הוא ישב בכלא מספיק זמן בשביל לא להיות טלית שכולה תכלת, הוא לא מריה הקדושה ואין לו שום זכות שבעולם לשפוט מישהו כל כך בחומרה כשהוא בעצמו היה עושה בדיוק את אותם הדברים, אם הוא לא כבר עשה אותם. שוב, אני לא מצדיקה לא את לינט ששיקרה לו ולא את ברי שהסתירה ממנו, אני פשוט אומרת שהוא היה יכול להיות הרבה פחות חמור איתם. זה מוגזם לדעתי, זה הכל.

../images/Emo58.gif

טוב, זו בכלל ולחלוטין לא הכוונה שלי... חלילה לא מתכוונת שדבריי יתפרשו כך. ----- מה שאת אומרת שזה שנסיבות וכו' רלוונטיים. לדוגמא: ניקח אדם שדרס הולך רגל וברח. נגיד בדיוק האדם הזה שדרס נפרד מחברה שלו, אז זה בסדר? נסלח לו? או נגיד ההולך רגל, בדיוק פיטרו אותו אז האם גם הבוס שלו תרם למוות שלו? נאשים גם את הבוס? נשפוט אותו גם? או מקרה אחר: זוג רב. הבעל או האישה החליטו לצאת להליכה ונדרסו. האם הבן זוג האחר אשם בכך? הרי בגללו הוא יצא להליכה הזאת... זה כמו לומר שבגלל גבי חואניטה מתה. אז גם האדם הזה מת בגלל שהוא רב עם בן-הזוג שלו? בעיניי אנדרו אשם לחלוטין, וכמובן האחות שהתרשלה בתפקידה ואני מאמינה שבטח תבעו אותה או פיטרו אותה או היא קיבלה אזהרה... והתגובה של קרלוס כלל לא מוגזמת. הרמה האנושית הבסיסית היא לעזור לאדם אחר. אנדרו לא עשה את זה. ברי הגנה על הילד שלה אבל לקרלוס הרבה יותר חשובה אמא שלו מאשר איזה ילד שדרס את אמא שלו והאמא של הילד הזה שהסתירה את זה.... אז גבי שמעדיפה פה את ברי בכל העסק, פשוט חצופה, אנוכית ורעה. בעיקר רעה. ואי אפשר לדעת מה הוא היה עושה וזה גם לא משנה. אם מישהו דופק לך את האוטו והולך את תתעצבני ולא תחשבי "אה, רגע, אולי גם אני הייתי הולכת בלי להשאיר את הפרטים שלי. טוב, אז אני אלך למוסך לתקן ולשלם מלא כסף ולא אתעצבן".... לדעתי הוא לא היה חמור מספיק. אני הייתי הולכת למשטרה. ובנוגע ללינט וההיריון - לא זוכרת במדויק את הסיפור אבל כל עובד שלך שמשקר לך - זו עילה לתגובה חמורה. אתה סומך על העובד הזה, יש תוכנית שנתית לחברה, ופתאום זה... אז כן, ברור שתכעס!!! העולם הוא לא בועה קטנה ונחמדה, יש יעדים לעמוד בהם, חוזים, הסכמים, תוכניות... לינט הייתה מפגרת ולקרלוס יש עסק...

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

זה לא אותו הדבר! חואניטה לא הלכה מגבי, היא ברחה מגבי ולכן גם לא שמה לב לכביש כי היא הייתה עסוקה בלברוח מגבי. אני לא אומרת שזה מוריד מהאשמה של אנדרו, אני פשוט אומרת שאם גבי לא הייתה רודפת אחרי חואניטה בניסיון להשיג את התמונות שהיא צילמה, כנראה שחואניטה לפחות הייתה מסתכלת לצדדים לפני שהיא הייתה יורדת לכביש. היא כמעט דחפה אותה לשם! ואני גם חושבת שאנדרו אשם לחלוטין, כמו שאמרתי, זה לא מוריד מהאשמה שלו ולו לרגע. ואת האחות לא פיטרו
ראינו אותה שוב בעונה 2 עם ד"ר רון
שהיא בכתה לו בניתוח למה נשים תמיד שוברות את הלב היפה שלך או משהו כזה
כן אבל הוא יכול לכעוס, מאוד, ולא לדבר איתה. סבבה. אבל הדרך שבה הוא דיבר, והעובדה שהוא חושב שהוא יכול להגיד לגבי לא להתראות עם ברי, אני חושבת שזה לא היה במקום, וזה לא היה מתאים. זה קרה לפני כל כך הרבה שנים, אמא שלו כבר מתה. אני לא אומרת שזה מכפר על שום דבר, אבל סורי הוא כעס על ברי כאילו היא דרסה את אמא שלו במו ידיה. וזה לא היה ככה. גם אם היא הייתה אומרת לקרלוס שאנדרו דרס את אמא שלו, זה היה משנה לקרלוס משהו? בתכלס, כן היא הייתה צריכה להגיד לו, זה הדבר המוסרי לעשות. אבל הדרך החמורה שבה הוא שופט אותה, אני לא מסכימה איתה זה הכל. ואני לא אומרת שהוא לא צריך לכעוס ולקבל את זה, אני פשוט אומרת שהגמל לא רואה את הדבשת של עצמו והוא צריך לעצור רגע ולחשוב אם הוא לא עשה דברים כאלה ואחרים יותר גרועים מזה שהוא שופט את ברי כמו שהוא שופט אותה. ואני גם במקומו הייתי הולכת למשטרה, זה לא קשור לחרם על ברי אבל
כן, אני מסכימה גם עם זה. אבל שוב! זה לא עצם העובדה שהוא כועס, זה התגובה החריפה שלו! תכעס, תפטר אותה, אין בעיה, הכל מגיע לה. אבל הוא היה מניאק. הוא היה מניאק לברי, הוא היה מניאק ללינט. זה לא לעניין, זה הכל.

forglemmigej

New member
../images/Emo58.gifYes כמו שאומרת מרי-אליס היה Fantastic

נהנתי היום כפי שלא נהנתי הרבה זמן. נתחיל משנים עשר הצעדים לאלכוהוליסטים, היה משעשע ,אמנם קצת צפוי אבל הכימיה בין ברי ובין אנדרו מעולה , סופסוף יש ביטוי לכשרון שלה ולא רואים אשה מחוקה מהחיים יותר. הקטע ביער עם קרלוס היה מיותר, למה האמריקאים תמיד חושבים שצריך להאכיל אותנו בכפית על כל דבר ,אפשר להבין שקרלוס יכעס אבל לא צריך לרדת בפרטי פרטים על מה הוא אמר ומה היא אמרה, הייתי מורידה בעריכה
לינט ותום היה גם נפלא , מה היא חשבה שאפשר לחיות בסטייל בלי להשקיע מליון שעות לזה. מהי בדיוק העבודה שלו שהוא חייב על החודש הראשון לנסוע במטוס מנהלים לונקובר או שמא היתה זו טורונטו או כמו שהאמריקאים אומרים טורונו.. וגם מה בכלל העבודה של קרלוס גם אף פעם לא הבנתי, יש לו משרד וזה אבל במה הוא בדיוק מתעסק. מה הרקע של טום בכלל לנהל חברה כזו פתאום ,הוא כולה היה קופי רייטר עד כמה שהבנתי אבל מילא לא נכנס לקטנות. לינט מדהימה מפרק לפרק יותר ויותר היא פשוט בשיא שלה עכשו. סוזי קיו היה מפגר לגמרי ,פתאום היא זוכה בקזינו כאילו אין מחר, מה זה השטויות האלו בקזינו רק מפסידים. סוזי החוליה החלשה כבר הרבה זמן ונמאס כבר מהקול המתחנחן של טרי הטצר ושהיא פותחת עיני איילה מפוחדות אף אחד לא קונה את הקטע. פלישיה @ פול נפלא נפלא נפלא. עדיין לא ירדתי לסוף דעתה ,אם היא באמת מתכוונת שהם יהיו אחוקים או שהיא סתם מתעללת בו ואיך היא הוציאה את האקדח שלו פתאום חחח איך היא בכלל לקחה לו אותו זה היה בכלל בצד השני שלה וממש בכלא היא התמחתה בכיוס אקדחים.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo45.gif

גם אני תהיתי לגבי המקצוע של קרלוס. ואהבתי את מה שכתבת!

למעלה