יאללה../images/Emo58.gif
אבל באמת בקצרה כי הקניידלך מחכים לי שאני אכין אותם וכואבות לי הידיים ברמות שלא ניתן לתאר! היה פרק טוב, אני נהנתי! היו רגעים מצחיקים, היו רגעים של הו נואו יו דידנט והיו רגעים של אמג
אני אהבתי
סוזן והלאקי סטריק שלה- כן, כן, ניחשתם נכון, כשהיא אמרה לרוי מה היה קורה אם היא זו שלא הייתה מקבלת כיליה אני צרחתי לטלוויזיה "אז היית עושה לכולנו טובה ומתה!!!!" כמה חבל שזה לא קרה
איזו מעצבנת היא אלוהים ישמור! קיבלת כיליה, דיי תסתמי כבר את הפה! למה תמיד הכל צריך להיות בדרמות וואנבי סוחטות דמעות איתה, למה?! עשו מזה כזה סיפור אפשר לחשוב! דיי, מיצינו את העניין של סוזן החולה בלה בלה בלה מה הם נכנסו עכשיו לכל העסק המטופש הזה שאם יש לה מזל או אין לה מזל ולמה ואיך וכמה ולמה. שלא לדבר על זה שלא הבנתי מאיפה פתאום הם הביאו את הדיק הזה! אז היא החזיקה לו את היד, לא זכור לי שהם נהיו חברים
וואי ואיך היא התחילה לבכות בקזינו ג'יזס דיי!!! היא כזו אטנשן הור!!! כל הזמן היא רוצה שירחמו עליה! יאללההההההה!!!!!!!!!
פול ופלישיה- תרשו לי להגיד שמה שעשה לי את הפרק הזה היה פול שאומר לפלישיה שיש לו 2 דברים ועושה לה עם האצבעות שכן נשארו לה ביד
וואי כמה אני צחקתי
מעבר לזה אבל, נו וול, זה היה קצת צפוי. אני אוהבת את פלישיה מאוד, היא עושה עבודה נהדרת, אבל קצת נמאס לי מניסיון הנקמה הזה. שהייתה יורה בו וחוסכת לכולנו את הסבל. הוא מעצבן אותי נורא! מה שכן, היה משעשע איך אח"כ היא עברה ברחוב בסוף הפרק והוא הסתכל עליה והיא מחייכת אליו עם הפוקר פייס התמידי הזה שיש לה
אניווי, היה נחמד אבל דיי תסיימו את זה כבר.
ברי אנדרו גבי וקרלוס-
אוי דיי התגובות של כולם פה
קודם כל ברי עם אנדרו שהייתה בטוחה שהוא הולך להתנצל בפניה, גאד כמה צחקתי
ואח"כ שגבי וברי מגיעות לבקתה ותוהות מה לעזעאזל קרלוס עשה לאנדרו
ואז אנדרו שאמר לברי אם היא השתגעה שהוא יגיד לו את זה באמצע היער
ואז גבי מנופפת לברי שתסתום את הפה וקרלוס תופס אותה יוווו
היה ממש ממש טוב, אני נקרעתי מצחוק אני חייבת לציין
חוצמזה הגיע הזמן שהסוד הזה יצא לאור! מה שכן, קצת לא אהבתי את התגובה של קרלוס בסוף לברי. גם אם ברי כיסתה על אנדרו, זה לא משנה את העובדה שאמא שלו הייתה מתה ככה או ככה. ברי בסה"כ הגנה על הילד שלה, ואני לא בטוחה שקרלוס לא היה עושה אותו הדבר. אבל לא יודעת, הוא בכל אופן גם אם היא לא הייתה בסדר הגזים. קצת הזכיר לי את התגובה הנחרצת יותר מדיי שלו עם לינט בעונה 6. הוא לפעמים טו מאץ' בתגובות שלו, וחבל, זה מרגיש מוגזם...
לינטום- טוב ראיתי שדוד כתב פה על המיחזור של העלילה והכל. מצד אחד אני מאוד מסכימה, מצד שני אני לא. דוד אמר שהם תמיד מגלגלים איזה מיליון ואז מפסידים אותו, וזה לא נכון. הם מעולם לא גילגלו מיליונים. הם תמיד היו בקרשים ופתאום עכשיו לראות את לינט מהצד הזה שהולכת ומבזבזת כסף רק בגלל שזה מה שמצפים מאשתו של הסיאפאו החדש של החברה, כי יש לו כסף והכל.. לא ראינו את זה עדיין. וזה היה מעניין כי זה כל כך היה לא לינט בהתנהגות הזו וראו שגם היא לא במיוחד מרגישה עם זה בנוח, עובדה שבסוף הפרק היא חזרה לטי שירט הבלויה שלה ולג'ינס היותר מדי קרוע הזה
רנה הרגה אותי אבל
והדינימיקה בין רנה לגבי פשוט מעולה בעיני
לא אהבתי מה שהיא אמרה למוכרת בחנות, אבל שוב זה מסתדר עם כל מה שאמרתי קודם- שהיא פשוט נהייתה מי שציפו שהיא תהיה בגלל שפתאום יש להם כסף. אני מקווה שמארק עשה פרק אחד בנושא ויעבור הלאה, לא בא לי לראות את לינט הופכת בעל כורחה לגבי עונה 1. כאב לי עליה נורא, בסצנה במטוס, היא הייתה שבורה לגמרי. זה היה ברור שזה יהיה והיא טמבלית וזה באשמתה, אבל עדיין
גם כאילו פתאום טום מצא את מה שהוא כל הזמן מחרטט לה שהוא רוצה, מה היא תיקח את זה ממנו? רק כי היא לא רוצה להיות עוד אחת מהנשים האלה? עצוב
אהבתי את מה שרנה אמרה לה, שזה המחיר שבאמת משלמים על כל הבגדים שהיא קנתה. אני קצת סקרנית לראות לאן מארק ייקח את זה, כי כמו שאמרתי אמנם תמיד אנחנו חגים סביב כל העניין הזה של טום עובד, לינט עובדת, טום לא עובדת בגלל לינט, לינט לא עובדת בגלל טום בלה בלה בלה אבל הפעם זה טום עובד, לינט רוצה שטום יעבוד, אבל לא בעבודה שלוקחת אותו ממנה בצורה שכזו. ואת זה עוד לא ראינו. את טום המצליח סטייל קרלוס שמגיע מאוחר הביתה, שכל הזמן יוצא לנסיעות ושמפצה על זה בכסף. וכיוון שלינט היא לא גבי, אנחנו לא נקבל פה (אני מקווה
) רומן עם הגנן, אז אני כן סקרנית לדעת מה כן נקבל!
נקודות לשיפור-
בחיי אם מארק צ'רי לא יפסיק לעשות את סוזן כזו מעצבנת אני דורסת אותו!
יותר גבי ורנה. באופן כללי, יותר רנה! וגם יותר לי!
קרלוס תרגיע
פלישיה תעשי לנו טובה ותיפטרי כבר מפול
יותר זמן מסך ללינט, דה
זהו
אני אישית נהנתי, לא מהציפייה שנסיים כבר לנקות כדי שאני אוכל לראות, אבל בהחלט מהפרק! ועכשיו אני הולכת לאכול
חג שמח לכולם