BB 816

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

איך אני אוהב שתכנית מתחברת לה יחד. NOT. היה שווה להשאיר את אריק רק בשביל התבוסה המורלית של דיק. מעניין לראות את התגובות שלו בבית (לצערי אני שבוע הבא במילואים אז אני אחכה לסוף השבוע להשלים הכל). דאסטין בינתיים מראה ניצוצות של אדם קר ומחושב ואני אוהב את זה. איך הוא הצליח לשכנע את המסוממת אני לא יודע. הכי מצחיק שהיא צורחת על אריק היא נשבעת שהיא לא שיקרה, היא רק שוכחת שהיא העלתה את הרעיון להעיף את ניק ואחרי זה טענה שלא ידעה על זה ושהיא נגד זה. אחלה שג'סיקה HOH. נקווה שאריק ודאסטין ינהלו את הקמפיין להעפת אחד מה-NERD HERD V2. בתקווה שזה יהיה דיק ולא זאק הלא נחוץ ורלוונטי. כרגיל דיק מקנח עם התנצחות פלצנית על ג'מיקה. לא מבין למה אנשים מעודדים את הטרחן המעצבן הזה .

E r u

New member
../images/Emo58.gif

כמעט ג'ן היתה קרובה, יא אללה. אני מקווה שהיא לא תעוף השבוע. חבל על קייל, העדפתי שאריק הנבלה ילך הביתה, נמאס מהגבה והניפל רינגס שלו. חבורת שקרנים הנרד ארד האלה, אחרי שג'סיקה זכתה - הכל התגלה, כמה חראות - שבוע הבא נקמה, הלוואי.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא חושב שזה די טוב שג'ן לא לקחה הו"ה השבוע. יש מטרות יותר גדולות ממנה (דיק\דניאל) והיא סתם יכלה לעשות לעצמה בעיות לא משנה את מי היתה בוחרת להעמיד. אני מקווה שזה לא הזוי מדי להמר שהיא תעבור את השבוע הזה בשלום, ואח"כ אפשר יהיה לדאוג לפרק את אריק-דסטין-ג'סיקה-ג'מיקה-אמבר(?) חבל לי שבשם המתח לא ראינו מה קרה ביממה בין ההתפרצות המטורפת הזו של המסוממת לבין ההצבעה, כי נראה לי שזה לא היה מהלך אימפולסיבי או עצמאי של דסטין אלא משהו מחושב יותר. מישהו מקוראי הפידס יכול למלא לי את החסר בבקשה? מה שינה את ההצבעה של דסטין?

../images/Emo58.gif

משלים לך את מה שקרה. אז אחרי שאמבר שכנעה את דאסטין להצביע נגד אריק, היא אמרה זאת גם לג'סיקה וג'מיקה. הם כולם שמחו על ההחלטה והתחבקו בינם לבין זאק, דיק, דניאל, ג'ן וקייל. הם כולם צילמו אחד את השני וחגגו והשאירו את אריק בחוץ מהכול שנשאר במיטה וניסה להדבר כל הזמן לג'סיקה. כשלאריק היה ברור כי נשאר לו 24 שעות בבית הוא לקח את דניאל לשיחה ארוכה מאוד בחדר ההו"ה ואמר לה כי הוא רוצה שיתייחסו אליו רגיל ושהוא רוצה את הזמן הכי טוב לפני שהוא עוזב. דניאל הבטיחה לו את זה ואמרה לו שהוא יכול לקחת את חדר ההו"ה לעצמו עד לזמן האחרון שלו. אריק אף פעם לא הרגיש שיש לו מקום משלו לדבר עם כולם (כל חדר היה נחשב של מישהו אחר, לדוגמא, החדר העגול היה של ג'ן, קייל ודיק). דניאל יצאה מהחדר והודיעה לכולם שהיא רוצה שיתייחסו לאריק רגיל ויתנו לו הרגשה טובה. אריק קרא לג'סיקה והצליח לשכנע אותה להשאיר אותו. דאסטין עלה אחרי זה לדעת עצמו ואחרי שיחה ארוכה מאוד, דאסטין השתכנע. הוא הצליח לשכנע גם את ג'מיקה ושלושת הנרד הרד ה2.0 הצליחו לשכנע גם את אמבעע. הם ארבעתם שמחו שוב והתחבקו ואמרו שהם שמחים כי אריק נשאר כי זה נותן להם סיכוי טוב יותר להשאר לאורך זמן בבית. הם החליטו לא להגיד לאריק שהוא בטוח. ברור שלג'ן, דניאל, דיק וזאק לא היה מושג שאריק נשאר. קייל הרגישה שזה קורה, יחד עם זאת, דיק וג'ן הרגיעו אותה ואמרו לה כי היא נשארת. כנראה בגלל זה היא לא הופתעה כ"כ כשעפה.

ועוד משהו ../images/Emo58.gif

אריק לא היה היחיד שהצליח לשכנע את LNC להשאיר אותו. גם ביבי עצמו ניסה לשכנע בדיירי רום את ג'סיקה וג'מיקה/אמבר (אחת מהן) להשאיר את אריק! ברגע שהן אמרו את זה להאוסגייסטס האחרים בבית, ביבי ישר השתיק אותן ואמר להם שלא מדברים על מה שקרה בדיירי רום. כנראה שביבי לא הרגיש שזה הוגן שאריק ילך בגלל הבאנר. וול, לדעתי זה לא הוגן שביבי בכלל ניסה להתערב, מה שקרה קרה.

../images/Emo58.gif

ג'ן כרגע אמרה שהמפיקים ניסו לשכנע אותה להשאיר את אריק. "Jen:The producers kept trying to convince me to vote for Eric to stay" הא! לא הוגן בשיט.

De fire

New member
תודה אבי+../images/Emo58.gif

וכן זה מסריח, בעיקר כי נראה שנצטרך לסבול את אמבע עוד הרבה זמן שם. מצד שני אני מתפלא שבהתפרצות המטורפת שלא לא נפלט לה משהו אנטישמי, קיוויתי שזה יגיע בשלב מסויים, ככה אפשר יהיה להעיף אותה לכל הרוחות. בכל אופן, בהנחה שהמשחק של אמריקז פלייר ממשיך, ושמדי פעם אמריקה לא תהיה לגמרי מטומטמת אלא תבחר בחירות טובות עדיין יש סיכוי שיהיה מעניין גם עם הרוב המעצבן שמסתמן ל"ברית" הזו בבית.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

אני שמח שאריק נשאר רק בגלל העניין שזה מוסיף לעונה. לפני תחרות ה- HOH דאסטין פחד להגיד לדיק שהוא הצביע להעיף את קייל וכשדיק שאל אותו מה קרה, דסטין אמר שהוא הצביע להעיף את אריק. מיד אחרי תחרות הויטו, כשג'סיקה זכתה, לדסטין לא היה אכפת להראות שהוא עם אריק ולשמוח איתם. טוב, עכשיו יחסי הכוחות ברורים יחסית, ב- aftermath של ניסיון הדחה כושל, כמו שבד"כ קורה בעונות ביביUSA, בנקודה מסויימת הכל תלוי במי זוכה בתחרות ה- HOH השבועית : דיק + דניאל + ג'ן = 3 דסטין + אמבר + אריק + ג'סיקה + ג'מיקה = 5 זאק כנראה גם יצטרף לקבוצה של דסטין. לדסטין יש המון כח בעונה הזאת, והוא יחסית "מאופק" בדרכים שלו (בניגוד גמור לדיק). דסטין היה היחיד בשיחה הגדולה שהיתה בחדר ה-HOH שהתנגד לפני כולם לרעיון של דניאל-דיק להעיף את אריק. הוא גם זה שהרגיע את ג'סיקה כשהיא כבר היתה מוכנה להעיף את אריק אחרי השיחה עם ג'ן והוא גם שיכנע את אמבר שאסטרטגית כדאי להם להשאיר את אריק.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

בעצם, אוליי גם ג'ן תנסה לעבור לצד של דסטין-אריק, למה לה להישאר יחד עם דיק ודניאל? הבעיה היא שלא ממש צריכים אותה שם, יש להם את ה"מספרים" בלעדיה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

חסר בעונה הזאת משהו, ואני לא יודע להצביע מה זה בדיוק. חבל שדווקא כשג'ן מחליטה לעבור לברית עם האנשים שהיא שנאה עד עכשיו, פתאום המאזן בבית מתהפך והיא שוב במיעוט. רק שלא תעוף. אני כבר לא מחבב את דיק כמו פעם אבל אין מה לעשות, הוא מוסיף עניין לבית. לא רוצה שיעוף. דניאל וג'ן שתי הפייבוריטיות שלי ככה שאני לא רוצה שהן יעופו - בקיצור, כנראה שהשבוע אני אצא מאוכזב מהמועף, כי זה יהיה אחד משלושתם =\

gah

New member
../images/Emo58.gif

לאאאאאאאא. זה לגמרי מרגיש כמו BB6 ושוב הרעים, החנונים והרקובים נמצאים ביתרון מספרי ומנצחים. כוס עמק! לא סובל את כל הברית הרקובים הזאתי, היחידה שם שאני אוהב זאת ג'סיקה, למרות שיש לי תחושה שהשבוע גם היא תעלה לי על העצבים. דניאל-דיק-ג'ן כנראה לא ישרדו את השבוע. זאק בזמן האחרון ממש מצחיק אותי, אני התחלתי מאוד לחבב אותו לאחרונה. זהו, נקווה שהפעם בניגוד ל-BB6 יהיה לנו מנצח ראוי - דיק/ג'ן.

gah

New member
../images/Emo58.gifספויילר לאמריקה'ס צ'ויס:

תרדו למטה אם אתם רוצים לדעת את מי אמריקה בחרו שאריק יקדם כמעומד: אז אמנם רשמית אי אפשר באמת לדעת, כי בפידס לא רואים את מה שקורה בתוך ה-Diary Room. אבל מיד לאחר שאריק יצא משם, הוא התחיל לזרוק לג'סיקה את הרעיון לשים כמעומד את.... דאסטין!!!!! אריק טען שהכוונה היא לשים אותו מול דיק כ"אקסטרה פאק יו" לדיק, כאילו להראות לו לגמרי שאין סיכוי. העניין הוא, שלטובת דיק יצביעו שניאל, ג'ן וזאק. ואם אריק יצביע לו גם (על פי אמריקה), אז דאסטין יעזוב את הבית! כמובן שאריק לא חייב לעשות את מה שאמריקה אומרת לו לעשות ככה ש... מעבר לכך, יש כל מיני דיבורים בבית על כך שהמפיקים של BB מנסים לשכנע אנשים מה לעשות והיו כמה שטענו שההפקה ניסתה לשכנע אותם להצביע נגד קייל ולהשאיר את אריק בבית. בכל מקרה, הבית ממשיך להיות בסערה. ימי BB6 הטובים חוזרים.

willo

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט סיום פרק מעניין, פתאום ג'מייקה ודאסטין עונים לדיק, אם אמריקה לא תתערב דיק בחוץ. אני שמח שאריק נשאר, בסופו של דבר אם יש משהו שיכול לשבור בריתות זה רק הוא בהצבעות לפי החלטת הקהל. הייתרון בBB (בניגוד להשרדות למשל) זה הפידס, ואז אפשר לראות איך העריכה מתערבת, מה עם כל הקטעים של אמבר וההערות המטומטמות/גזעניות/אנטישמיות שלה, היכן הן??? אין ספק שיכול להיות שבוע מעניין, למשל, ג'סיקה (בטמטום) מחליטה לשים מישהו אחר ולא דניאל נגד דיק, ואמריקה מחליטה להשאיר את דיק, אז אריק שוב ילך נגד הזרם ודיק ישאר (דבר שאני בכלל לא אצטער כי הוא מתסיס את האוירה). אני בעד שדניאל/זאק ילכו השבוע ולא דיק/ג'ן (כן אני מרגיש את מטר העגבניות) אבל הם בהחלט לא הוכיחו את עצמם כדמויות מעניינות, מנגד זאק עוד מסוגל להמשיך ולקפוץ בין הבריתות. ולסיום, גם לקייל סיפרו על אריק בראיון למחרת בבוקר בEarly Show, מה שבוודאי לא שימח אותה לדעת שהקהל העדיף את מייק וניק עליה.

gah

New member
../images/Emo58.gifפידס

לאחר כמה שעות מסיום הפרק: גדול! http://www.youtube.com/watch?v=MEeobfO6PbY

Boran

New member
../images/Emo58.gif

למה ג'מיקקה הקקי החום הזאת חוזרת על כל משפט שהיא אומרת 30 פעם? זה מעצבן לי את התחת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הלו הלו, תתחיל להרגיע. מה זה ההערות האלה? בתור מנהל לשעבר אתה יודע שהודעות כאלה הולכות ישר לפח זבל.

למעלה