BB 816

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

המסוממת ושליחת ישו ממש ממש עולות לי על העצבים. ממש ממש קשה לי לחשוב שהטופ 4 יכול להיות החבורת מפגרים האלה.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

ולחשוב שבעונה 6 אהבתי את הנרד הרד... העונה הזאת הופכת למדכאת יותר ויותר, ויש לי תחושה שדיק הולך השבוע. אין שום סיכוי לאף אחד שאני רוצה שיזכה..[ד'ן דיק דניאל או אפילו זאק כבר] מייאש לגמרי.. ואם כבר אם כבר אחד מהנרד הרד יזכה, שלפחות יהיה אריק וכולם יבינו שהם יצאו מפגרים.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gifעוד משהו שלא מובן לי...

איך כל הפרק הם רק מראים איך כולם מפנים את הגב לאריק, איך אמבר צורחת עליו וגורמת לדסטין להסכים להעיף אותו, איך גסיקה מתעצבנת שהוא בגד בה כביכול ובסוף הוא נשאר. אם לא הייתי צופה בפידס השבוע הזה היה לגמרי לא מובן לי.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

זה מה שהרגיז אותי. שבשם המתח\העצלות שלהם לערוך קטעים שקרו פחות מ-24 שעות לפני השידור הם משאירים את הצופים ה"רגילים" לתהות מה לעזאזל קורה פה. או שמחסירים פרטים בסיסיים כמו העובדה שאמבה גזענית.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gifאני אעתיק מהודעה שכתבתי שלשום../images/Emo58.gif

"אמבר אמרה קודם לג'מיקה שהדיארי רום מנסה לשכנע אותה להשאיר את אריק, והפידס ישר הפסיקו ועברו למסך כחול. בכל מקרה, כמו שזה נראה עכשיו, דסטין שכנע את אמבר להשאיר את אריק, וגם ג'מיקה וג'סיקה מסכימות. קייל לא יודעת שהיא עפה, דיק דניאל ג'ן וזאק גם בטוחים שאריק ילך..." בגדול, מה שקרה זה שהכל השתנה ממש ברגע. אני לא אוהב לחשוב שזה בגלל שהמפיקים משפיעים עליהם אבל בכל מקרה, דסטין היה הגורם העיקרי פה. הוא מהתחלה לא התלהב מהרעיון של להעיף את אריק, והוא שכנע בסופו של דבר את אמבר וג'סיקה.. ג'מיקה כמובן לא חושבת בשביל עצמה והיא עשתה מה שהשאר עשו..

verdax

New member
../images/Emo58.gif

הכל קרה מאוד מהר, והשתנה אינספור פעמים, קצת קשה להאשים את העריכה הפעם. מה שהכריע את הכף היתה שיחה שהתנהלה בחשיכה מאוחר בלילה שלפני טקס ההדחה, אמבר+דסטין+ג'מיקה+ג'סיקה דיברו ודסטין שיכנע אותם שהצעד הנכון הוא להשאיר את אריק ולמחרת בבוקר הם שמרו על game-face בפני דיק-דניאל כאילו ממשיכים בתוכנית המקורית. אם באמת BB היה צריך לערוך את כל מה שקרה ביום שלפני ההדחה היה צריך פרק מיוחד של שעתיים. וכן, יש הרבה טענות שבפידס הצליחו לשמוע את אמבר אומרת שהיא מרגישה ש"ה- DR מנסה לשכנע אותה להשאיר את אריק" וגם עוד כמה אמרו את זה. אני שונא את הדברים האלה, כי מצד אחד, כן, אפשר לכוון את העונה שתהיה מעניינת יותר, מצד שני, מה זה שווה אם מתקבל הרושם של משחק מכור.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

הייתי מעדיף שלא יהיה מעניין העיקר שלא יהיה מנצח מהנרד הרד. ואני לא בטוח עד כמה זה נכון אבל קראתי איפשהו שהם קוראים לעצמם פרנדשיפ. ממש סימבולי ולא מקורי. פרנדשיפ אחד הספיק לי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

עזוב אותך עריכה. אני מרגיש כל כך מרומה ובא לי להקיא מהנסיונות של ההפקה להשפיע על המשחק. זה עלה לי בראש שג'ולי דיברה עם דניאל לגבי האם היא ממש ממש בטוחה שאריק היה הקול המסתורי - כאילו להכניס לה ספקות לראש. ואם מה שהולך בפידס שאנשים פה כתבו על כך שבדיארי רום ממש יש השפעה של ממש ונסיונות של ההפקה להשאיר את אריק על חשבון קייל - זה פשוט עלוב ומוריד הרבה מערכה של התכנית בעיני.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gifבדיוק אתמול

ראיתי ביוטיוב סרטון של דיק ג'ן ודניאל שג'ן אומרת שהדיארי רום משפיע עליה להשאיר את אריק. דיק אומר שכולם אומרים את זה וג'ן אומרת שזה לא פייר ושהיא ממש אמרה להם באיזשהו שלב שהם מנסים לגרום לה להשאיר אותו. אני לא מוצא אותו עכשיו אבל אם אני אמצא אני אצרף קישור..

MooTzk

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

מסכים לחלוטין. אמנם היה שבוע מעניין בבית, הכי מעניין מאז תחילת העונה בערך - אבל העובדה שהמפיקים מנסים אקטיבית להציל מתמודד אחד, בנוסף לבאנר מתחילת השבוע(שגם היה לא הוגן בכלל), פשוט יוצרת תחושה של גועל נפש. מה אנחנו כוכב נולד? ציפיתי לרמה יותר גבוהה מההפקה של BB. מי ישמע גם כמה הטוויסט המעפן של AP מוצלח ששווה לשמור אותו.

M o n t i

New member

ראסמי התענוג הכי גדול בפרק היה לראות את דילאנה

Boran

New member
פידס

אני לא רואה. אבל זה נשמע ממש מעניין. אממה? אתם כל הזמן זורקים חצי מילה פה, חצי סיפור שם. ספרו לי סיפורים מעניינים מהפידס.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

לא אוהב את העונה הזאת (לא יכול להסביר בדיוק פשוט זה מה שיוצא) יש חבורת אנשים שאני פשוט לא סובל(דאסטין,אמבר ,גמיקה ,אריק) גסיקה היא אכזבה גדולה בשבילי חשבתי שיש לה יותר אישיות ממה שהיא מראה. חבל שאריק לא עף אני מקווה שגן תזכה(היחידה עם הגישה הנכונה ) עם גמיקה ואמבר יזכו זה יהיה אסון הניחושים שבגמר נראה או את אמבר ודאסטין(ודאסטין זוכה) או את אריק וגסיקה(אריק זוכה) המ שאני בכלל אל אוהב בעונה הזאת היא השימוש בבאקדור כשאין לאנשים את הרוב(דניאל השתמשה בזה השבוע נגד אריק כשלא היה לה ברית של רוב והיה לה מזל שגן זכתה בזה...) דאסטין רגוע ומשחק בסדר אבל עדיין הוא לא שינה את הבית מבחינה אסטרטגית כמו שדר וויל בעבר עשה או דניאל בעונה 3. אריק מניפולטור גדול אבל הבעיה שהמשחק של אמריקה הרס אותו והוא גם מחשיב את עצמו לדעתי כשחקן גדול מדי שגורם לי לשנוא אותו(עדיין לא ברמה של גאנל,דר וויל ודניאל ועוד) לדעתי דיק יעוף השבוע חבל שאף אחד לא מחשיב את הרעיון לקחת את גן(זאת שכולם שונאים) למושבעים כדי לזכות(אמבר גסיקה וגמיקה חייבות להשתמש ברעיון הזה כי מול דאסטין ואריק אין להם סיכוי לנצח בגמר) מעניין איך דיק יתנהג השבוע כשנראה שאין לו כוח מקווה שהשבוע יקרה עוד איזה שינוי גדול כמו שהבאנר גרם לשבוע הקודם לסחרחרה גדולה בבית

verdax

New member
../images/Emo58.gif פידס ../images/Emo6.gif

LOLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין פה שום ספויילר רציני, כדאי לראות : http://www.youtube.com/watch?v=232X9nkDtf4 יש עוד מלא קטעים כאלה מהיום.

verdax

New member
../images/Emo58.gif פידס

מי שמתחת לשמיכה זה דסטין כמובן... זה לא כזה ברור מהקטע הזה. זה ממשיך ככה : http://www.bbchatter.com/message.php?f=2&i=2088&t=2088 אני חייב לציין שדסטין מגיב להתעללות הזאת באופן מאוד מאופק וחכם, סה"כ כל הכבוד לו, אני לא יודע מה הייתי עושה במקומו, דיק מותח (עובר?) כל גבול אפשרי בהתנהגות שלו.

verdax

New member
../images/Emo58.gif פידס

אתמול מוקדם בבוקר דיק התעורר לפני כולם, התלבש בחולצת ה"נטיות אובדניות" שלו, הלך למטבח, לקח מכסה של סיר וכף גדולה מהמטבח והתחיל במופע שלידו "הוריקן האווי" נראית כמו רוח קייצית חביבה. הוא עשה המון רעש עם המכסה של הסירף, 10 ס"מ מעל הראש של דאסטין שמסתתר מתחת לשמיכה תוך כדי קללות וצעקות good mornning bitch וכו'. אח"כ כשדסטין קם וכל הבית התעורר דיק נצמד אליו לכל מקום שהלך וקילל אותו וצעק עליו, הנה משפטים נבחרים : you might as well get up because I'm not letting you sleep mother fucker I'm going to fuck you til you bleed. I know you like it היו קטעים ממש מצחיקים שהוא קרא לו dick drip ושהוא בטוח שהוא הדביק את ג'ו בזיבה. (כן, אני פה רק בשביל הבידור הזול.....
) אח"כ הוא עבר לקללות על אמבר ואריק ואח"כ גם על ג'מיקה. הכי מצחיק היה הדברים שהוא אמר על אמבר. הוא עשה סדרת חיקויים שלה שכללו את ההליכה שלה ו- "and that's that" בקול שלה וכו'. הוא נשבע בחיים של הבנות *שלה* שהוא ימרר את חייה, הוא אמר לה שכשהיא תצא הבנות שלה ישאלו אותה מה זה אמא מסוממת, האם הבנות שלה מצאו את הstash שלה וכו' וכו' וכו' : You look like a dyke with that hairdo... gangbanger from behind I cant tell if your a man or a woman...America next top model what are you on rugs...OH YEAH...you are... your worried bout what ya daughter sees and ya talking bout bloody balls...Im sure shes of proud of her mom ...mother of the year Baby...f in loser! did ya daughter ever find one of your pipes? did ya ever burn her? she ever find your stash... mother of the year... look at her eyes shes so happy I could tell...

M o n t i

New member

הוא ענק!אני פשוט מת עליו! אמן אמן אמן ויקרה משהו והטופ 3 יהיו דיק,דניאל וג'ן.זה יהיה אלוהי. כל שאר החבורה שם פשוט בלתי נסבלת. אני שמח שדיק בבית הזה ויעשה להם גיהנום עד שהוא יעזוב. חתיכת טיפשים. הם הולכים להסתתר מבושה ולבקש סליחה אחרי שהם יצאו מהבית על כך שלא העיפו את אריק ולא האמינו לדניאל ודיק. אני מתפלל שאמבר וג'מיקה יעופו משם וגם לא אכפת לי שדסטין יתעוףף כולם מעצבנים אותי!!

E r u

New member
../images/Emo58.gif פידס + הסבר למטר.

קראתי על זה, זה ממש נחמד LOL מה שהולך שם זה - דיק החליט שהוא מתעלל בדאסטין ובאמבר על זה שהם בגדו בו והוא החליט להעיר אותם כל בוקר עם סירים ומחבתות, כל פעם לצעוק לדאסטין שהוא הדביק אנשים בגנריה + שהוא הולך לטייל בברבדוס + הכסף שהוא לקח בתחרות ויטו, הוא לא מפסיק לצעוק שהוא דפק את ג'מיקה [שג'סטין]. ועל אמבר הוא לא מפסיק לצעוק שהיא מסוממת, אם השנה ועוד ועוד. נחמד, זה מגיע להם - אני אוהב לראות את זה, ה"אומץ" הזה שהם קיבלו אחרי התחרות HOH, הם קיללו את אמא של דיק ואת דניאל, ג'מיקה אמרה לו שאמא שלו זונה, אמבר אמרה לו שעדיף שהוא יתאבד וככה יהיה יותר טוב, דיק היה לבד במערכה וכשהן עושות עליו עליהום - יאללה קבלו את מה שמגיע לכן, כלבות.

למעלה