BB 816

Mr Bing 17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

איך שהם קפצו אחרי שג'סיקה זכתה בHOH פשוט עצבן אותי

E r u

New member
../images/Emo58.gif פידס, POV

אוח זה ממש מתוק, זה ממש - דיק זוכה בPOV, זה כזה נחמד. הבעיה העיקרית שלי היא האם הוא יציל את עצמו או את דניאל. נחכה ונראה כי הולך להיות שמחחחחחחחח

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

אני מאמין שהוא ישתמש בו על דניאל, אבל מה שבאמת מעניין זה מי יעלה במקומה. אתמול דאסטין אמר שלא אכפת לו לעלות כי הוא יודע שיש לו את הקולות, אבל אם זה באמת יקרה אמריקה תגיד לאריק להעיף אותו ואז בייביי דסטין. אני מאמין שג'סיקה תעלה את זאק או ג'ן אבל בכל מקרה, יהיה נהדר אם זה יהיה דסטין בכל זאת.

E r u

New member
../images/Emo58.gifפידס + POV

יאפ, עכשיו קראתי את העידכון של מורטי'ז - זה כזה שולט, הוא רשם שם שאם ג'סיקה תשים את דאסטין כי הם דיברו על זה ואמריקה תמשיך עם הבחירה שלה לדאסטין, אז זה ייל ככה: דניאל תצביע שדאסטין יעוף. ג'ן תצביע שדאסטין יעוף. זאק יצביע שדאסטין יעוף. ואריק על ידי אמריקה יצביע שדאסטין יעוף. לעומת ג'מיקה ואמבר שיצביעו להעיף את דיק. אוי הלוואי, זה יהיה חלומי - זה יהיה ענק. יש עוד מלא דברים קורעים, אמבר מספרת שניק אמר לה שהיא צריכה ללכת לTop Model ושדיק צוחק עליה על זה, ואז ג'מיקה שואלת אם היא רוצה ללכת אז אמבר אומרת ככה: שיש לה את הפנים, את השיער ואת האישיות אבל הגוף שלה קצת לא משהו - ושהיא כן רוצה ללכת, LOL!! דיק גם פנה לדאסטין ואמר לו שהוא הפסיק להציק לו כי הוא קיבל את מה שהוא רצה. + קצת ביזאר, הם משחקים איזה משחק, דניאל זאק ג'סיקה ואריק, והם מצחקקים להם כאילו הם חברים מהגן. ושלא תחשבו שהLNC כאלה תמימים, הם מרכלים ומקללים באותה מידה - אריק אמר שהוא שאל את דיק מי היא הטייפ של הבחורה שהוא רוצה - ודיק אמרה צצעירה ובלונדינית, אריק סיפר לכולם שהוא לא יתפלא עם שנה הבאה דניאל תלד תינוק והוא יהיה של דיק.,

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

לגבי המשחק שלהם, הם עשו איזשהו גמר של משחק שהם משחקים שם בבית, דניאל וזאק נגד אריק וג'סיקה. דניאל וזאק זכו - ולפחות פה יש איזשהו צדק. העונש הוא שאריק יצטרך ללבוש את הביקיני של ג'ן ביום רביעי, שזה היום שבו ג'סיקה מקבלת את המצלמה של הHOH. דניאל מתחברת עם כולם, אולי היא עוד תצא מהמצב שהיא נכנסה אליו.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

ברור שאת דניאל...... הוא גם עושה את כל הבאלגן בבית כי הוא מעוניין שיעיפו אותו ולא את דניאל.

gah

New member
../images/Emo58.gifפידס + POV

אכן נקמה מתוקה. יחד עם זאת, אתם שוכחים שאריק לא חייב לבצע את מה שאמריקה אומרת לו. ואם אתם שואלים אותי: הוא גם לא יעשה את זה. הגיע הזמן להכיר בעובדה העצובה - דיק ישתמש בויטו על דניאל ויעוף.

../images/Emo58.gif

אני חושב שאריק לא יכול להתווכח עם ההצבעות של הקהל בבית. מי שאמריקה אומרת לו להעיף, הוא מעיף. אין לו יכולת ערעור. זה הדבר היחיד שאין לו יכולת שליטה עליו.

gah

New member
../images/Emo58.gifלמה אתה חושב ככה?

ממש לא נראה לי.. הוא יכול לעשות מה שבא לו..

Mr Bing 17

New member
אני גם חושב כמוהו...../images/Emo58.gif

לא יודע למה אבל זכור לי שהוא לא יכול להתווכח עם ההצבעה.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif פידס POV

טוב, גם אני נכנעתי לפיתוי וקראתי דיווחים מהפידס. אבל למרות שדיק זכה בויטו ודניאל כנראה תשאר(אני מאמין שהוא ישתמש עליה), אני עדיין חושב שהוא יעוף בטוח. גם אם דאסטין יועמד להדחה, ואמריקה תגיד לאריק להצביע נגדו, זה לא יצביע. רק מהסיבה הפשוטה שבניגוד להשרדות, למשל, שם יש לרוב האנשים עוד שאריות של חוט שדרה, בBB ברגע שהמצב של מישהו אבוד, כולם ממילא מצביעים נגדו, כאילו שזה יעזור להם במשהו. אז גם אם אריק יצביע נגד דסטין, אני מאמין שזה יגמר 5-1 או גג 4-2(דניאל) כנגד דיק והוא יעוף. אלא אם אריק יראה שאמריקה שונאת סופית את הברית שלו ויעבור צדדים, מה שלא סביר, כי אז לא יהיה בן אדם שאפילו יסמפט אותו קלות בבית. ואגב, אני גם לא מאמין שג'סיקה תעמיד את דסטין בכלל. זה הכל דאווינים, אין להם ביצים לעשות את זה(ובצדק - זה מהלך שחצני ומפגר).

../images/Emo58.gif סליחה, אבל

אפשר להבין למה כולם יוצאים על הברית של דסטין? אפשר לחשוב שהם שונים מהברית השניה: בחורה אנמית שכל הוויתה היא אמונה באלוהים - ג'מיקה נגד קייל (שעפה, אבל בכל זאת..) דמות מטומטת שפולטת דברים מפגרים על ימין ועל שמאל - אמבר נגד דיק. דמות יחסית חכמה שלא נותנת לכל מה שקורה בבית לערער אותה - דסטין נגד דניאל (ודסטין עוד הרבה יותר חכם ממנה). דמות שהתחילה להתעורר רק בשבוע האחרון - ג'סיקה נגד זאק. היחידים שאין להם ממש הקבלה זה אריק וג'ן, אבל זה לא מצדיק את ההעדפה הגורפת של הצד של דיק על פני דסטין. חוץ מזה, דסטין ביי פאר הכי חכם שם. לא נותן לדיק או לאף אחד לשגע אותו, ובתכלס - לא הייתה לו שום סיבה הגיונית להעיף את אריק. אז נכון, אריק בגד בהם (ואני חושב שגם דסטין יודע את זה), אבל אם הם היו מעיפים את אריק הם היו בנחיתות מספרית, ואין להם שום סיבה הגיונית לעשות את זה. דסטין רולז! יועף דיק לאלתר!

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

ההשואות שלך ממש לא נכונה לפי דעתי.. דאסטין חכם אבל אין לי שום חיבה אליו. הוא גם לא שחקן אסטרטגי כזה גדול(הוא לא הצליח לשנות את המשחק בגדול כמו שדר וויל ודניאל ועוד המון אנשים שלטו במשחק...) אמבר דמות חכמה? עזוב מהפליטות המפגורת שלה על יהודים- הבכיות המטומטמות שלה ממש דביליות? השקרים ששיקרה לניק ועוד אנשים. היא מאד אימפולסיבית ולמזלה דאסטין לידה כדי להרגיע אותה.... שוב אמבר לא תנצח אף אחד בפיינל 2 אלא אם גן תהיה לידה...(ובינתיים היא מעדיפה להיות עם דאסטין בגמר..)

../images/Emo58.gif

עברתי עכשיו כמה פעמים על ההודעה שלי, ולא מצאתי שום מקום שבו כתבתי שאמבר חכמה. מעבר לכך, למה שדסטין ישנה את המשחק כשהמשחק לטובתו?? אני ממש לא מבין את ההגיון הלקוי הזה. נכון, זה הרבה יותר מעניין בשביל הצופים לראות הרבה דרמות ושהכח מתהפך על ימין ועל שמאל, אבל אני בטוח שאת דסטין מעניין לזכות בכסף. כרגע הוא במצב טוב, בראש של הברית שלו ועם יתרון מספרי - למה שהוא ירצה לשנות את זה? זה קצת מזכיר לי את בריאן מהישרדות 5. נכון, העונה הזאת הייתה משעממת, אבל למה שזה ישנה לו?

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif וכולל גם לגמר של הישרדות האחרונה.

דיק עוד חכם ומבין את המשחק ואני מבין את ההגיון שלו אמבר ממש לא.היא מזימה בפראיות חלק מהאסטרטגיה של דיק היא להוציא הכל מול המתמודדים(_היא לא תמיד חכמה אבל לפעמים היא יעילה) לדסטין יש המון מזל ואז מנצל את הדברים לטובתו בוא רנאה כמה חכם הוא כשהדברים לא יסתדרו לטובתו(כשהברית שלו לא ביתרון מספרי על הברית השנייה ולא זכתה בHOH אז צריכים לראות כמה חכם דאסטין..) אנילא אומר שדאסטין לא חכם הוא בסדר הוא מבין את המשחק אבל לא כזה גאוני שאוכל להעריץ אותו ובתכלס גם יש בו אפקט שהוא לא מתחבב לי...יותר מדי כאישיות הוא משעמם מדי בשבילי.. יש אנשים בבית שעושים ברית מוצלחת ומגיעים עד הסוף(קסנדרה בהישרדות) לדעתי גן כמה שעושה את עצמה מפגרת(לדעתי חלק נכבד זה משחק אצלה) עולה הרבה ברמות עליו...

../images/Emo58.gif

"לדסטין יש המון מזל ואז מנצל את הדברים לטובתו בוא רנאה כמה חכם הוא כשהדברים לא יסתדרו לטובתו(כשהברית שלו לא ביתרון מספרי על הברית השנייה ולא זכתה בHOH אז צריכים לראות כמה חכם דאסטין..)" - אתה רציני? אם לא דסטין אריק מזמן היה בחוץ. אמבר, ג'סיקה וג'מיקה כבר מזמן היו מוכנות להעיף אותו ורק בגלל דסטין הוא עוד שם. דיק יכול להגיד עד מחר שזו האסטרטגיה שלו, אבל הוא לא באמת בחר בה. הבן אדם פשוט מתנהג ככה בכל מקרה, אז הוא טוען שזו האסטרטגיה שלו. הוא מטומטמת בדיוק כמו אמבר, ומהמעט ששמעתי בפידס הוא גם מפסידן דוחה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

דאסטין השאיר את אריק נכון ביג דיל(האמת לדעתי יכול להיות שבעתיד הצעד הזה עוד יכול לעשות לו רע) אמרתי לך שהוא חכם בסדר לא טענתי שהוא מפגר (ובתכלס כל בן אדם נוראמלי היה מבין שהיה עדיף מבחינתו להשאיר את אריק ולשכנע את אמבר וגסיקה וגמיקה המטורללים זה לא בעיה כל כך גדולה.במיוחד שאמבר הולכת ישר מה שדאסטין אומר) דסאיטן לא שלט במשחק הוא עשה בינתיים כולה את הצעד להשאיר את אריק זה אפשר להגיד הצעד האסטרטגי הגדול שלו.. בסך הכל דאסטין שחקן בסדר מבין את המצ בביתב כמו בן אדם נורמלי אבל לא כזה שחקן חכם וגדול כמו שהזכרתי כבר מקודם..

../images/Emo58.gif

וכמו שכבר אני אמרתי - עוד לא היה לו צורך לעשות מהלך מטורף במשחק. אני לא יודע אם הוא בכלל יגיע למצב ואני גם לא יודע אם כשהוא יגיע למצב הזה הוא יעשה משהו, אבל כרגע דסטין במצב מצוין ואין לו שום סיבה לשנות את זה..

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

בסופו של דבר שנינו אומרים אותו דבר בתכלס הוא לא שחקן גאוני שחקן סביר אתה לאיכול להגיד שהוא גואני ומעולה נכון? (כמו אנשים שהזכרתי בהודעות הקודמות? זה כולה מה שאני אומר שהוא לא שחקן כזה חכם (0הוא מנצל את הדברים לטובתו בעיקר)

gah

New member
../images/Emo58.gifבשבילי זה פשוט מאוד:

למה אני אוהב את ג'ן-דניאל-דיק-זאק ולא את השאר? כי אם הייתי צריך לבחור עם מי לבלות תקופה ממושכת הייתי בוחר אותם. הם אנשים הרבה יותר מגניבים, הרבה יותר מצחיקים ומעבר לכך, ה-Turd Herd אנשים כל כך משעמים שזה לא יאמן. דאסטין אולי משחק משחק טוב (שאגב ממש אבל ממש דומה למגי עונה 6), אבל רמת ההנאה מצפייה במשחק שלו שואפת ל-0.

למעלה