|
פרק 9

../images/Emo58.gif|../images/Emo262.gifפרק 9../images/Emo58.gif../images/Emo262.gif

well well well אנחנו בדרך כבר ל10 פרקים
אז... צפיה נעימה
!!! אני מזכירה לכולם- אם ההודעה מכילה פרטים לגבי הפרק נא לסמן
על מנת לא להרוס לאלה שצופים בקצב של הוט/כאלה שלא רוצים להרוס לעצמם
צפיה נעימה

../images/Emo58.gif

קודם כל... דיימון יא גבר ממוצע שכמותך... בשלב מאוד מוקדם המוח שבין האוזניים מפסיק לתפקד ונשאר רק המוח שבין הרגליים הא??? חוצמזה מה זה המכשפים האלה? מאיפה הם באו? למה לעזאזל הם מנסים לעזור לאוריג'ינלס להסיר את הקללה??? אלנה מתחילה לעצבןןןןןןןןןןןןןן עם הבכיינות שלה... חלאס כבר! כנל בוני שכרגיל מצליחה לעלות על העצבים (זונה קטנה שהיא... ככה עוזבת את ג'רמי...) רק קתרין... אוי קתרין
מראה רגשות... איזה כאב... אני מנסה להבין מה אמור לקרות עכשיו? אין להם איך להוציא את קתרין מהקבר וגם אם יוציאו אותה זה לא יעזור... הם לא יכולים לשנות את אלנה כי אחרת מיסטיק פולס תתרוקן מאדם בחסות אלייז'ה וקלאוס... מה הם אמורים לעשות עכשיו??? אולי אלנה צריכה להיכנס להריון?
אני מחכה לשמוע פתרונות יצירתיים... אני עדיין מקווה שאיכשהו אלנה תיזכר בסצנה האחרונה שלה עם דיימון מהפרק הקודם!!!!!

../images/Emo58.gifרעיון יצירתי../images/Emo6.gif

להכניס את כל תושבי העיירה לקבר , רק את בוני להשאיר בחוץ
שקלאוס יבוא, הופה , בוני תשלם את המחיר
. סתאם, אבל זה באמת בעיתי. כי לא משנה איזה צעד, אלנה תעשה, תמיד קלאוס ינקום.

../images/Emo58.gif פרק 9

WOW!!! פרק חזקקקק! מעניין אם הסיפור המקורי באמת אירע בבולגריה(ארץ הולדתה של נינה) או שהם שינו את זה רק לצורך זה שנינה דוברת את השפה... ולפרק... זה היה כ"כ צפוי שאליז'ב יעשה משהו(אגב הידעתם שאליז'ה זה בעצם אלישע...
) נקמני....אני צופה הרבה ראשים ערופים ואו יתדות בלב.. ברי ברור שסטפן אלנה ודיימון לא ימותו כי הם כוכבי הסדרה, אז מעניין מי ימות ומי יישאר בחיים. הד'ר השחור(עוד פעם שחורים וכישוף, הלווו מה זה כל הסטריאוטיפים האלו...) והבן שלו מתגלים כעוזרים של אליז'ה מעניין, האם יעזרו לבוני או שימכרו אותה... והכי חשוב, אני מקווה שאלנה תחזור לסטפן....אולי זה שהם בסכנת מוות ישפיע עליה..

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif לפרק 9 עונה 2

XD גם אני נזכרתי שנינה מבולגריה בהקשר הזה, אבל לא חשבתי על זה. נשמע דיי הגיוני. גם אני מקווה שאלנה תחזור לסטפן.

מישהי יכולה לשלוח לי במסר

איפה אפשר להוריד את הפרק עם תרגום?? מוזר, בדרך כלל אפשר להוריד בכל מקום בשעות כאלה עם תרגום ועכשיו אני לא מוצאת באף אתר.....

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif פרק 9 עונה 2

אהבתי!! יש לי רק שאלה אחת: למה אלנה בטוחה שקרוליין היא הערפד שאמורים להקריב? כי קת'רין היא זו שהגרה אותה, ובכך הפכה אותה לערפדית? לפני שהראו שהד"ר המכשף עובד עם אלייז'ה חשבתי שאולי במקום להקריב מכשפה הם יקריבו מכשף. יכול להיות גם שהוא עובד עם אלייז'ה כי הוא תחת השפעה של שליטה מוחית? ומשהו שלא ממש האמנתי שיקרה- בהתחלה, כשלא נתנו לקת'רין אפילו להחזיק את התינוקת, ריחמתי עליה! וגם בהמשך הפרק... לא הייתי מאמינה שזה יקרה לי, אבל זה קרה...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif שאלה על משהו בפרק

שאלה ממש ממש קטנונית על הפרק: למה אלנה השאירה את הספר אצל קת'רין? או שקת'רין לא הייתה מחזירה לה אותו במילא
?

Shiri from the block

Active member
כי זה הספר של קת'רין זה שייך לה.. זה ההיסטוריה משפחתית שלה.. כנראה שלאלנה אין מה לעשות עם זה או שהיא כבר קראה או לקחה את המידע שהיא צריכה משם

ואווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

כמה כמה שנאי אוהבת את קת'רין. קודם כל נינה שחקנית מעולה, היא משכנעת בתור קת'רין וגם בתור אלנה. אני חושבת שלילדה הזו צריך לתת אמי מתישהו
היה פרק טוב. ממש טוב. אז רוז בעצם הפכה את קתרין לערפד.. המכשפים החדשים שמשתפים פעולה עם אלייג'ה...
אבל פרק מדיהם מדהים מדהים
מענין מה הולך לקרות

mikej007

New member
../images/Emo58.gifהעלילה מסתבכת....

אלייזה מזכיר את דיימון ברגעין המרושעים ביותר..ממש מפחיד אלנה לא זוכרת כלום מהסצנה עם דיימון אחרת היו חופרים בנושא ואני שמחה שהוא ממשיך הלאה עם רוז המעט היסטרית... סטפן חמוד ועזוב ואלנה מתבכיינת כרגיל:( ומעניין למה המכשפים החדשים צריכים את בוני...בטח בשביל טקס ההקרבה...

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDD אומג, אלאריק הרג אותי!!

"Well.. I'm naked. Chunky monkey?" דיימון: "Get your ass out the door or I'll throw you on my shoulder and carry you myself." א. איזה עיניים אני מתה. ב. אני הייתי נשארת על הפרציפ שהוא יפעל לפי אופציה 2.

למעלה