../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifאווו פרק טוב!
איזה מתח... איזה בלאגן! כיף
אלנה קצת מעצבנת שהיא לא נותנת לאחרים לעזור לה, מדחיקה את כולם ורוצה לבד. עם כל הכבוד - את הבנאדם הכי חלש שם וכמובן הסיבה לכל הבלאגן. תני להם לעזור לך! הם מעורבים בזה בכל מקרה! הקטע עם אלייז'ה והמטבעות הפתיע אותי... ממש לא הבנתי בשביל מה הוא היה צריך לשחק עם מטבעות.. חשבתי הוא הולך לרסק אותן לאפר או משהו אבל לא- פתאום בום! זורק על השימשה חח.. הפתיע! מעצבן אותי שהוא יכול לשלוט על ערפדים אחרים. אני לא אוהבת שמשנים את החוקים. מספיק עיצבן אותי שהוא קם לחיים.. גם מחרפן כל הסיפור של הפסקת הקללה - בשביל מה צריך להקריב ערפד מכשפה איש זאב מון סטון ואת אלנה... ולמה דווקא צריך כפילה?! הו כמה שאני רוצה כבר תשובות! אלנה וקת'רין היו מעולות בפרק.. וגם אני תהיתי אם הסיבה שבחרו בולגריה זה בגלל נינה חח ואולי אני היחידה אבל אני מתה על בוני. אני מתה על מכשפות נקודה. סופר מסקרן אותי לדעת על האב והבן החדשים.. הוורלוקס...! ולמה לאחרונה מגיעים רק מכשפים שקשורים לערפדים. הם לא יכולים לעמוד בפני עצמם כמו שבוני הייתה? וסבתא שלה? אוף... אולי תביאו קהילת מכשפות לסדרה? ותראו עוד קסמים
אני שמחה שדיימן עם ההיא החדשה... קצת התחיל לשגע אותי שהוא נהיה רכרוכי כמו סטפן. מספיק לנו אחד. למרות שהסצינה בפרק הקודם עם אלנה הייתה מקסימה. בקיצור - מחכה בקוצר רוח לפרקים הבאים... רק מתבאסת שכל המתח הזה קצת מרמז על הפסקה קרובה..