|
פרק 9

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלא.. זה בגלל המיד סיזן

הם התחילו עם נוהל חדש ומעצבן שכדי לבדוק אם לאשר סדרות חדשות הם מעלים אותם במיד סיזן שזה בין דצמבר למרץ.. נותנים לקהל לראות או כמה פרקים, או עונה קצרה ולפי תגובות הקהל [AKA רייטינג] הם מחליטים אם לאשר סדרה או לא. שונאת את המיד סיזן.

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo58.gif

- לשמוע את נינה מדברת בולגרית? מגניב! P: - אני באמת אוהבת את קרוליין יותר ויותר. פעם היא הייתה כזאת כונפי, היום היא (יחסית) נשמה! - בוני והשני? מכשף ומכשפה? ממש מצא מין את מינו. אבל מסכן ג'רמי 3> - .......... ברצינות? דיימון ו.. משמה, רוז? ווט דה הל. - ההישברות של אלנה בסוף - LIKE. - נחמד לראות שגם לקת'רין יש רגשות. - ערפדים יכולים לשלוט בערפדים אחרים? מגניבבבבב! - חבל שסלייטר מת, הוא היה נחמד. איך שהוא סיפר על כל התארים שלו XD האמת, אם הייתי ערפדית, הייתי רוצה לעשות את אותו דבר - ללמוד ללמוד ללמוד. - בוא'נה, צפוף-הפיגמנטים הזה, האבא של ההוא, הוא כלב! מה זה הדבר הזה שהוא חבר של אלייז'ה. ולסיום - דיימון בלי חולצההההההה אעאעאעשעךלחשךלחשדגחלךדג.

../images/Emo58.gif גם אני התלהבתי

מהבולגרית!!! ממש מגניב שהם ניצלו את זה
וצפוף פימגנטים זה אחד הביטויים האהובים עליי, קבלי ח"ח.

NoAmItA ChAn

New member
וואלה? ואני חשבתי שאנחנו היחידים שאומרים את

זה! XDDD היו מקרים, למשל ביוון, שראינו הרבה צפופי-פיגמנטים, ומאחר שלא היה לנו כוח לכל הביטוי, פשוט היינו אומרים: "אה, הנה צפוף" P:

yt2104

New member
טוב חייבת להוסיף משהו מגניב

בקטע שאלייזה ודיימון שתו את מנת האלכוהול היומית שלהם ... לפני זה יש לי הרגשה שהיא ברכה על השתייה שימו לב בקטע שהיא מזכירה משהו על מוות. חזרת על אותו קטע 200 פעם ואין פה טעות כן יש פה ברכה.. שם השחקנית לורן כהן יהודייה כמובן אבל עד כדי כך איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shiri from the block

Active member
אממ או שלא.. הסתכלתי בויקיפדיה לגביה וזה מה שכתוב: Lauren's British born mother converted to Judaism subsequent to marrying her stepfather. Lauren was thus raised in the faith, but she does not consider herself religious today.

../images/Emo58.gif פרק חצי אדיר חצי בינוני

מאוד מאוד מאוד אהבתי את כל הסיפור עם קתרין... אני אוהבת שמספרים לנו עוד פרטים מהעבר. ובסוף, שהיה את התמונה עם ההורים שלה... והיא בכתה...
עצוב ומרגש. כל הסיפור הזה עם דיימון ורוז שהחליטו להזדיין פתאום(תסלחו לי על הצרפתית שלי) כדי לשכוח.... בלאחס. רציתי שהם יתחילו ואז הוא לא יהיה מסוגל בגלל אלנה או שמהו כזה. אבל הפרק הבא נראה מבטיח
סטפן מעצבן אותי משום מה. לא מצליחה להסביר למה. מהשניה שהבחור הזה ביקר מג'רמי הוראות ידעתי שהם יהיו רעים!!! או לכל הפחות בעייתים. מאוד מעניין העניין הזה. חשוביות שהוא קלאוס? בטח קלאוס יהיה מישהו צעיר יחסית... זתומרת, מבחינה פיזית. מתאים להם לעשות משהו כזה. מה שכן, מאוד מעניין אותי איך הם יצאו מהברוך הזה.... נשמע כאילו לא משנה מה יקרה, הרבה אנשים הולכים למות. או לכל הפחות, אלנה הולכת למות. וזה די יבאס את הסדרה. אני שומרת על אופטימיות זהירה.

lady blah blah

New member
קלאוס אמור להיות ערפד, לא מכשף

ובוני הרגישה שהחדש הזה מכשף.. אז לא הגיוני

../images/Emo58.gif מעלי, וגם כאן. וכן, ברור.

שקלאוס אמור להיות ערפד... המחשבה שלי היא שאולי בוני הרגישה לא נכון... כי היא שאלה את החדש אם הוא מכשף. היא הרגישה שהוא משהו מיוחד, אבל היה נראה שהיא לא לגמרי בטוחה מה... וחוצמזה, לכי תדעי מה ימציאו לנו. אולי ערפדים ממש עתיקים הם גם בעלי יכולות כישוף... או שהוא גם מכשף וגם ערפד... מי יודע. אבל חוצמזה- בגדול אני מסכימה. אני לא חושבת שהוא קלאוס... גם כתבתי שנראה לי שבסוף הוא יהיה מישהו צעיר כזה. אבל עם TVD אי אפשר לדעת מה יביאו לנו

אני לא יודעת מה אני חושבת על הפרק ../images/Emo58.gif

מצד אחד משחק ענקי של נינה . אני מאוד אוהבת אותה בתור קתרין היא מעולה. אהבתי את העלילה הזאת. מצד שני לא אהבתי את המכשפים האלה שבאו מהרגע הראשון הרחתי שיש שם משהו מסריח ושהם לא סתם שם כי הם מכשפים הם יודעים משהו. ודיימון
אווווח כמה שהוא מקסים

../images/Emo58.gif

גם אני לא אוהבת את המכשפים האלה
ואני חושבת שהם מסתירים עוד משהו

למעלה