פרק 22 -פרק אחרון

../images/Emo58.gifמאוכזבת מאוד..

מה זה? מה קורה?? בבקשה שמישהו יגיד לי שסטפן לא הולך להיות רע באמת! זה לא קורה! ויכול להיות שאלנה תהיה עם דיימון? לא!! לא מקובל עליי! ואנה? וויקי? WTF?!?! אני ממש מקווה שזה לא מה שאני חושבת... בקיצור, מאוכזבת.. ואולי קצת חושבת בכיוון של לפרוש מצפייה בסידרה. שבת שלום לכולם.

../images/Emo58.gif פרק מעולה!!!!

איך התלהבתי שהיא נישקה אותו
ומה הקטע הזה שפתאום ג'רמי רואה את ויקי ואנה..ממש הזוי חחחח והשריף הזאת..שמישהו יהרוג אותה כבר

NoaGooDay

New member
לא משהו בכלל../images/Emo58.gif

יחסית לפרק סיום, לא משהו בכלל. ציפיתי ליותר מתח, יותר אקשן. הנשיקה בין אלנה לדיימון לא הייתה משהו לדעתי, זה היה נראה כמו נשיקה בין ידידים או משהו כזה. ומאיפה לעזעזל ויקי ואנה הגיעו??מה הקשר עכשיו??

noam239

New member
תשובה לגבי אנה ווקי..../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

גם אני בהתחלה לא הבנתי ואז שראיתי את הפרק שוב בוני באמת אמרה בהתחלה שיהיו תוצאות אם ג'רמי יחזור לחיים אז אולי זה התוצאות שרק הוא יכול לראות אותן אוו שהוא מדמיין אותן זה מה שנראה לי..

NoaGooDay

New member
ראיתי בלי תרגום אז לא הבנתי הכל לפרטי פרטים

כנראה פספסתי את הקטע הזה

TwilightFan

New member
../images/Emo58.gif בכותרת מעליי, בבקשה למחוק ../images/Emo128.gif

אני יודעת שזה לא ספוילר נטו, אבל עדיין...

noam239

New member
מישהו יודע אייך קוראים לשיר..../images/Emo58.gif

שניגנו בקטע של הנשיקה בין דיימון לאלנה??..

noam239

New member
תודה!! את גדולה חיפשתי ולא מצאתי..

שיר מדהים!!! וזה בדיוק נכתב עלייהם זה מה שממש אהבתי..

NALA95

New member
זה לגמרי נכתב עליהם! ../images/Emo58.gif

זכרתי כמה מילים וגוגלתי אותן... מילים מדהימות וזה פשוט כל כך מתחבר אליהם! ♥

פרק שני שאני בוכה בו כמו תינוקת../images/Emo58.gif

דלנה דלנה דלנה....!!!!!!וסוףסוף לסטפן יש תפקיד והוא לא סתם גלגל שלישי ומציק במיוחד א.כל כך פחדתי מהספויילרים שניבאו את מותו של ג'רמי או אלאריק,וממש שמחתי שהתבדתי! ב.שונאת את בוני.חבל שהיא לא מתה במקום ג'רמי או משהו.. ג. אנה!!!!מטורפת עליה.....ויקי?לא כ"כ..קטע סיום מוזר בכל מקרה.אבל זה רק כי גולת הכותרת האמיתית היתה כמובן......... דלנה אהובתי!!! כי באמת,אלנה,על מי את עובדת???
אתה מתה על דיימון,ולא שאפשר להאשים אותך כן?
היה מקסים לראות את החצי נשיקה הזו...זה פותח את הדלת לעונה ה3 שלדעתי הולכת לעסוק בדיוק בקונפליקט הפנימי הזה של אלנה, שלראשונה מבינה שהיא קרועה בין שני האחים.

../images/Emo60.gifפאקינג פרק מעולה../images/Emo58.gif

אהבתי הכל!!! למרות שדי עיצבן אותי מה שעשו לסטפן... אבל יהיה מעניין מה יקרה בעונה הבאה.. דלנה
והסוף..התגעגעתי לויקי!!!!!!!

nofnof12

New member
...

כולם נורא מתוסכלים מזה שסטפן נהיה רע והכל אבל נראלי גם שכולם די שכחו שהוא שתה דם כל יום כדי להיות "חסין" לזה... לדעתי זאת סתם הצגה בשביל קלאוס והוא יעשה משהו כדי לצאת מזה... לא יודעת מה, אבל זה יהיה קשור ל"חסינות" של לדם...

האמת חשבתי על זה../images/Emo58.gif

אבל זה שהוא שתה כל יום קצת מהדם של אליינה לא באמת יעזור לו להתמודד עם עשרות שקיות דם שהוא שותה במכה... לדעתי לפחות

../images/Emo58.gif מדהים!!! פשוט פאקינג מדהים

בגדול פשוט מדהים. באמת.. אין לי זמן לפרט כרגע לצערי.. כמה נקודות זריזות:
WTF עם ג'רמי?! הוא רואה רוחות עכשיו? מאוד החוש השישי. אבל טוויסט יפה. הידד לשובה של אנה! נותר רק לקוות שגם הרוח של וויקי תמות
אלנה- אפילו כשדיימון כמעט מת את לא יכולה להגיד שאת אוהבת אותו??! כולנו יודעים את האמת... אני משתוקקת לסצנת דלנה אמיתית. ואם היא תבחר בו רק כדיפולט בגלל שסטפן עזב זה גם יעצבן אותי
קתרין- It's ok to love them both.... סופסוף זה נכנס!!!!! אמנם אל רוז אמרה, אבל עדיין. שימח אותי שלמוע את זה סופסוף. ואין ספק שאלנה היתה צריכה לשמוע את זה.
דיימון- סופסוף אמר לאלנה שהוא אוהב אותה- ולא מחק לה את הזכרון
סטפן- איזה כיף שסטפן הרע חוזר!!! הוא הרבה יותר מעניין מסטפן הטוב
ומעניין מה קלאוס מתכנן בשבילו...
אחרון חביב- אנשים שקראו את הספרים! אתם יכולים להגיד אם זה דומה למה שכתבו בספרים בינתיים?? ושוב חייבת לומר שזה היה פרק מדהים
איך הם תמיד מצליחים להפתיע!!!! מדהימים

למעלה