פרק 22 -פרק אחרון

00נטע00

New member
../images/Emo58.gif בקשר לספרים..

הסדרה כל כך לא קשורה לספרים..זה באמת כאילו שתי סיפורים שונים חוץ מהשמות וזה שהם ערפדים.. אני עכשיו בספר השני של החזרה וזה זה מוזר...סטפן כלוא באיזה מקום אפל ע"י שני רוחות שועלים אכזריות,קרוליין בהריון ומנסה להפיל את זה על מאט שבורח ונוסע עם דיימון ואלנה לחפש את סטפן..קיצר הספרים הזויים..הרבה יותר מהסדרה..

noam239

New member
חחחחחחח איזה הזויים הספרים לעומת הסדרה..../images/Emo6.gif

אי אפשר בכלל להשוות!! הסדרה הרבה יותר יפה!!! חבל שהספרים ככה מוזרים לפחות היה אפשר לראות ספויילרים לגבי ההמשך אבל מצד אחד זה טוב להיות מופתעים חח.. סטפן כלוא במקום אפל ועוד מאט עוזר לדיימון ואלנה?? חח גדולל.. מה מאט קשור עכשיו..

lady blah blah

New member
מסכימה,

וגם אני ממש אוהבת את סטפן הרע יותר, לא יודעת.. יש בו משהו יותר חי. סטפן הרגיל חמוד אבל קצת משעמם.

../images/Emo58.gifאיזה פרק סיום מטורף!!!

קודם כל אני חייבת להגיד משהו: כתבתי את זה בתגובות שלי לפרקים הקודמים, ובאמת שכל פעם הסדרה הזו מפתיעה אותי מחדש! זה פשוט מדהים איך שעד שהכל כבר התחיל להסתדר - הכל נהרס. בהדרגה, אבל נהרס. ג'נה וג'ון פתאום מתים, אלייג'ה בוגד בהם, קלאוס בוגד באלייג'ה, דיימון גסס וברגע האחרון ניצל וכדי שהוא יינצל סטפן עשה עסקה הזויה עם קלאוס שבעקבותיה הוא כבר לא יהיה אותו דבר. כבר בתחילת הפרק כשדיברו על "חלף עם הרוח" והראו בנות בשמלות הישנות האלה היתה לי תחושה שלדיימון יהיו הזיות על קתרין... אהבתי מאד את החיבור בין ההזיות למציאות עם אלנה. כמו שכתבו לפניי - חיתוכים מושלמים! נינה התעלתה על עצמה בפרק הזה- באמת שראיתי שתי דמויות שונות כשהראו את קתרין ואלנה אחת אחרי השניה. שאפו. הסצנה של אלנה ודיימון בסוף היתה מדהימה - סוף סוף הוא אומר לה שהוא אוהב אותה בלי למחוק לה את הזיכרון וגם בלי להתנצל על זה ולקרוא לעצמו אגואיסט. מאד אהבתי את התגובה שלה ובכלל את השיחה כשהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו כפי שהוא. מראה על הרגישות הגבוהה שלה. גם אהבתי את הנשיקה העדינה ביניהם - לא ציפתי שתהיה נשיקה מדהימה כי בכל זאת זה לא סטפן. לדעתי היה צפוי שקתרין תביא לדיימון את התרופה, ואהבתי את מה שהיא אמרה לאלנה - "זה בסדר לאהוב את שניהם. אני אהבתי". בהחלט כמו שכבר כתבו פה, יש רמז לעונה הבאה שאלנה תהיה קרועה בין שני האחים. מסכן סטפן... קלאוס הכריח אותו לחזור ל"סטפן הישן" והרע, שהיה רוצח אנשים בדם קר. בהתחלה שהוא נתן לו לשתות שקית חשבתי "טוב הוא יתגבר על זה...", בשקית השניה עדיין חשבתי ככה... ואז כשהראו אותו עם מלא שקיות ריקות כבר אמרתי "או-או, אבוד...". אבל אסור לשכוח שלא היתה לו ברירה, הוא רצה להציל את דיימון גם בשבילו וגם בשביל אלנה, והוא היה צריך לשלם על זה מחיר. מעניין אם בעונה הבאה הוא באמת "יבלה" עם קלאוס במשך עשור ואם הוא יחזור איך אלנה תקבל אותו אחרי שהיא יודעת שהוא רצח מיליונים... מעניין אם קלאוס ישחרר אותו בכלל.. טוב נחכה לעונה הבאה.. :) אה כן, בקשר לסוף - הזוי לחלוטין!! ג'רמי רואה ערפדים מתים שהם במקרה האקסיות שלו? מוזר. אולי זה קשור למה שהמכשפות אמרו.. האמת שזה נתן לי תקווה שאולי יש דרך להחזיר ערפדים מתים לחיים ואז ג'נה תחזור.. בכל מקרה, נחכה ונראה... הערה אחרונה: אהבתי שאלאריק התגבר לא רע בכלל על המוות של ג'נה. בכל זאת, פעם שניה שבת הזוג שלו הפכה לערפדית והפעם היא ממש מתה. רואים שקשה לו אלב הוא עידין מצליח לשמור על חוש הומור וזה היה מקסים בעיניי.

lady blah blah

New member
פרק מדהיייים ../images/Emo58.gif

אוקיי, חפירה של פרק אחרון לעונה
אז סוף סווווף, אלנה קיבלה קצת שכל! גם אם זה היה נראה קצת כאילו היא עושה לו טובה.. הקטע שלה ושל דיימון היה כל כך יפה
האמת, גם מה שסטפן עשה היה פשוט מתוק, ברצינות. אני מקווה שהוא יחזור מהר למיסטיק פולס כי עדיין הוא אחת משלוש הדמויות הכי ראשיות ובלעדיו זה פשוט לא שלם. מעניין מה קלאוס רוצה ממנו. קת'רין פשוט אדירה, מה שהיא אמרה לאלנה כשהיא הביאה להם את התרופה
מעניין אותי איך קלאוס כן ימות בסוף. כי זה הרי ברור שהוא ימות מתישהו, אבל יכול להיות שזה יקרה רק בסוף הסדרה כי אחרת הם לא ימצאו מישהו רע יותר מרושע ממנו.. תחשבו על זה, כל צד רע אחר יהיה פחות מקלאוס. ו..וואו, הכותבים של הסדרה פשוט מאמללים את ג'רמי. הוא הבן אנוש שסבל הכי הרבה כי בניגוד לכל אלו שמתו הוא ממשיך לחיות ולסבול, כל הדברים הכי רעים קורים לו אחד אחרי השני! זה פשוט לא הוגן, מסכן. עכשיו וויקי ואנה רודפות אותו.. אחרי שהוא התגבר עליהן.. הוא עוד לא הספיק להתאושש מג'נה ומג'ון שמתו. בקיצור, אני מוצאת את עצמי כל הסדרה רק מרחמת עליו ! ועוד משהו ששמתי לב רק הפרק, זה שאת מיסטיק פולס מנהלות רק נשים! השריף אישה, ראש העיר אישה, כולן נשים. בכללי רוב הנשים בסדרה הן נשים חזקות, אלנה, קת'רין, בוני.. בקיצור, בא לי כבר להגיע לתחילת העונה השלישית !

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo58.gif

כשסיימתי לראות את הפרק הכי כעסתי על אלנה כאילו מה נראה לך שאת מנשקת את דיימון?! איזה בוגדת בסטפן שמקריב הכל במיוחד שאת יודעת את כל ההיסטוריה איזה רעה העיקר בעונה 1 שכולה לסטפן היה תמונה של קתרין עשתה לו ת'מוות... הלוואי שסטפן וקתרין יהיו ביחד
עכשו מה שייצא זה שפתאום סטפן יהיה האח הרע ודיימון הטוב אני הכי מאושרת בעולם שקתרין ממשיכה לעונה הבאה ועוד נראה אותה - קלאוס אמר שהוא יודע שהיא לא תתרחק וסטפן יעזור לה בזה חולה על קתרין.
איזה כיף שויקי ואנה חוזרות!! השאלה אם זה רק בתור רוחות או ממש חוזרות אבל יהיה מעניין
אני אוהבת את הדמות של קלאוס ומאוד שמחה שהעונה הבאה הולכת להתמקד בו! בקיצור יש מה לחכות לעונה הבאה אבל אני חייבת להגיד שפרק 21 היה הרבה יותר שווה מזה.

YourStarDust

New member
על פרק 21 ../images/Emo58.gif

אההההההההאאאא למה?? אני לא מאמינה, למה ג'נה מתה? כל כך אהבתי את הדמות שלה. אולי הכי אהובה עליי מדמויות המשנה למינהן.. אוף באמת שלא היה אכפת לי שכל אחד אר ימות
והפרק הרגיש כל כך אחרון, והוא גם היה כל כך טוב לפרק אחרון... מעניין אותי מה יהיה בפרק האחרון. (טוב אני לא באמת יכולה לחכות, עפתי לראות אותו
אז עוד מעט אחזור.)

YourStarDust

New member
דיייייייייייי../images/Emo58.gif

איזה צרחה הבאתי כשראו את ויקי... הייתי בטוחה שהיא חזרה עכשיו או משהו כזה. ואז התאכזבתי כשראיתי את אנה והבנתי שלא XD ויקי היא אחת הדמויות שלדעתי מתו מהר מידי, לדעתי היא הייתה מעניינת והיה צריך להשאיר אותה, ככה כשראיתי שהיא חזרה ממש התלהבתי. אבל גם זה טוב. הנשיקה הייתה צפויה מבחינתי, כל הטקסט במיטה שם היה צפוי, היה ברור שהיא תסלח לו, בכל זאת הוא עומד למות. היה לי ברור שהיא לא תגיד 'אני אוהבת אותך' גם אם זה רק בשביל לגרום לו להרגיש טוב. זה לא מתאים לאלנה. וגם הנשיקה הקטנה הייתה מקסימה. וגם היה לי ברור שקתרין תתפוס אותם וכן תביא את התרופה. אבל לא אכפת לי שזה היה צפוי, בסדרה כל כך לא צפויה, צריך משהו קטנטן שיהיה כן
בכל מקרה, נהנתי ברמות מטורפות. עשיתי הסופ"ש הזה מרתון של כל החצי עונה הזאת מפרק 11. ולא יכולתי להפסיק, לא יודעת איך הייתי רואה את זה עם פרק בשבוע (כל הכבוד לכם
) ואין לי מושג איך אני מחכה עד לפרק הראשון בעונה השלישית. ואגב מבחינת העונות, העונה הזאת הייתה הרבה יותר מותחת מבחינתי. אבל אין על הראשונה :)

SharoNofit

New member
נכון מאוד.../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ויקי בהחלט הדמות שמתה מהר מידי לפני שהספקנו לראות אני גם מאוד שמחתי שהחזירו אותה
וברור שהעונה הזאת תהיה יותר טובה עונה1 רק הייתה רקע והכנה

../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אני כ"כ מסכימה לגבי ויקי..היא מתה מהר מידי וממש שמחתי שהראו אותה בסוף הפרק..אני מקווה שהיא תחזור לעונה ה3

אתי 0566

New member
זה פרק לסיום עונה ../images/Emo58.gif

כמובן משאירים טעם לעוד , כואב לי מאוד על סטפן אלוהים מה יהיה עוד בסדרה הזו עונה כזו הייתי עושה לא כעונה 2 אלה כעונה 3 או 4 מה היוצרים יעשו בעונות הבאות מענייין מהם מבשלים לנו . העיקר שיש עונה 3

YourStarDust

New member
חחח עם איך שסדרות היום

פתאום מתבטלות בשנייה שאין רייטינג, עדיף שיעשו כל מה שהם יכולים כל עוד הם באוויר

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifאף אחד לא שם לב?!

לאף אחד זה לא מפריע? שהפגיון הזה אמור לעבוד רק אם יצור "טבעי" כלומר לא "על טבעי" משתמש בו? הוא אמור להרוג את היצור העל טבעי שמשתמש בו... -.- ועוד משהו שחירפןןןןןןןןןןן אותי. בשביל מה בכלל הראו לנו את האלקסיר הזה של אלייג'ה אם לא יעשו איתו בסוף שומדבר?! כל הזמן חשבתי שככה יצילו את אלנה.. אבל לא... בוני עשתה קסם. ואז חשבתי.. ככה יצילו את דיימון... אבל לא... השתמשו בדם של קלאוס. אז בשביל מה בכלל הראו לנו את הקקה הזה?! זה לא הגיוני. ולא מעניין אותי שקלאוס הוא סופר יצור על והוא גם ככה וגם ככה. הפיגיון הזה היה אמור להרוג אותו או לפחות לא להרוג את אלייג'ה. זה מעצבן אותי החור העלילתי הזה ועוד יותר החוסר התייחסות לחור העלילתי הזה, יכלו לכסות את זה עם איזה תירוץ אבל הם אפילו לא טרחו! זהו.. הוצאתי את תסכולי חח. לא יכולה לחכות לעונה הבאה... אם כי אני חייבת לציין שלא באמת השאירו אותי יותר מדי במתח...! יכלו לעשות את זה יותר מותח.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifועוד משהו!

סיריוסלי, שהם לא יכלו לקחת את ג'רמי לבית חולים ולהציל אותו? כל אחד שם כמעט שנופל מהמדרגות או נפל עליו כד ישר מת. מה קרה לרפואה המודרנית!? הם לא רואים האנטומיה של גריי? נדיר שמישהו מת שם מיריות! היה יותר הגיוני אם היו לוקחים אותו לבית החולים ואז הרופאים לא יצליחו להציל אותו [למרות ש...למה לא? כדי שהוא יוכל לראות רוחות?] ואז בוני הייתה עושה את הכישוף שלה. כפרעלבוני. אני כל כך אוהבת מכשפות!

למעלה