Let's Kill Hitler

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gifLet's Kill Hitler../images/Emo58.gif

תקציר: He's back! The Doctor makes a triumphant return in Let's Kill Hitler, an epic, blockbuster of an episode that reunites the Doctor with Amy and Rory. Within minutes they're crashing through time and spinning towards Berlin in the 1930s where more horrors than one must be faced and defeated... שעת שידור בישראל: 21:10 הקפידו לסמן
צפייה מהנה

מוגלי7

New member
וואו!!!!!!!!!!!!!

אין לי מוח!!!!! MY MIND IS BLOWN!!!!!!!!!! זה היה כזה טוב!!!!!!!!!!!!1 וואוווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגובה רציונלית תבוא כשהמוח שלי יחזור!!

limors2

Active member
תודה.

לא היה לי חשק לראות עכשיו מטעמי מצברוח ירוד, החזרת לי אותו! *הולכת לרפרש את הבית של הדודים*

Lhuna1

New member
אוקייייייייייי ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif פרק 8

לא יודעת עוד מה אני חושבת על הפרק הזה (בסוף הם שכחו את היטלר בארון). אבל העיקר שהעונה חזרה!

timetraveler900

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

לגבי היטלר
זה כל כך מצחיק כי הם באמת שכחו אותו!

timetraveler900

New member
אה, או....../images/Emo58.gif

ריבר היא ילדת הטארדיס שנתנה את כל אנרגיית ההתחדשות שלה לטובת הדוקטור כדי להציל אותו כשהיא בכלל "מתוכנתת" להרוג אותו. הטארדיס לימדה את ריבר להטיס אותה. ריבר קיבלה את היומן שלה מהדוקטור. רורי: "Putting Hitler in the cabinet" וכשהוא נותן לא אגרוף
"I'm inside the the replica of my wife's body. Try not to think of this as a metaphor..."
ריבר\מלודי היא פושעת המלחמה הכי גדולה. היטלר לא היה כל כך חשוב בפרק... כשמל באה עם המכונית שלה כשהיא חוצה את הכיתוב של "DOCTOR" זה היה כל כך סטייל ריבר סונג שהתפלאתי לראות מישהי אחרת - זה היה כל כך ברור שהיא תהיה ריבר באיזשהו אופן... פרק נהדר. מחכה בשקיקה לפרק הבא

Lhuna1

New member
שאלה למי שראה והבין ../images/Emo58.gif

מי זה בנג'מין? אבל רק אם זה משהו שאתם מנחשים או מבינים ממה ששודר עד עכשיו, לא אם קראתם ראיונות והדלפות של פרקים שטרם שודרו, זה אני מעדיפה לא לדעת.

מוגלי7

New member
זה סרט.../images/Emo58.gif

את זוכרת בפרק הראשון לעונה כשהדוקטור קרא לריבר סונג "גברת רובינסון"? אז זה רפרנס לאותו סרט, ויש קטע שאותה גברת רובינסון מפתה את החבר של הבת שלה, בנג'מין, ויש שוט מפורסם (השוט הזה) שרואים את הרגל שלה והוא ברקע. אז זה היה רפרנס נחמד עם הרגל של ריבר סונג וה"הלו, בנג'מין".

timetraveler900

New member
אהה../images/Emo58.gif

אני לא מכירה את הסרט, חשבתי שגברת רובינסון זה מהשיר (הדבר הראשון שעלה לי לראש
) נחמד לדעת :)

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gif של סיימון וגרפונקל?

בטוח? אז יכול להיות שכן ראיתי אותו חח

למעלה