טוב.../images/Emo58.gif
אם הם רוצים לצאת להפסקות ארוכות ולחזור עם פרקים מטורפים כאלה בכל פעם, be my guests. וואו. כדי לקצר עניינים, אני פשוט אעתיק את כל הנקודות הקצרות שרשמתי לי בקובץ וורד במהלך הצפיה כי יש יותר מדי ואם אני אתרגם אותן לפסקאות זו תהיה חפירת על. זה כולל דברים ששיעשעו אותי וציטוטים וכל מה שמצאתי לנכון לציין. ויש הרבה. אבל אני ארחיב רק על על זה שחשדתי במלס בהתחלה, לא ידעתי מי היא ואם היא תהיה המלווה הבאה וזו הדרך שלהם להציג לנו אותה, ואם כן אז זה לא טוב כי אני לא אוהבת אותה. ואז הראו לנו אותה בתור פושטקית עם אובססיה עצומה לדוקטור וחשבתי "הממ, אני דווקא ממש אוהבת אותה", ואז במהלך גאוני היא הלכה והפכה לריבר. צעירה וחצופה ושחצנית וגאונית. ואציין שHello Sweety קיבל אצלי עכשיו משמעות שונה לחלוטין
אז ככה: *"You've got a time machine, I've got a gun. What the hell, lets kill hitler!" *למה הטיטניק טבעה? כי הדוקטור לא הציל אותה. *אהבתי איך שמלס זרקה את הטארדיס לאוויר וזה הפך לסצינה הבאה, יפה! *ואיך שהיא חיברה בין רורי לאיימי העיוורת. אז היא שיכה בין ההורים שלה
*אהבתי את קול המתכת כשהרובוט שם על עצמו את המשקפיים. אפקט קטן שעושה הרבה! *הם לקחו את הזקיפים ממטריקס! לא מקורי. *"אני שם את היטלר בארון"
*"You name your daughter after your daughter" *אפילו ריבר לא עומדת בקסם שלה. ושל השיער שלה. *"תסלחו לי, אני צריכה לשקול את עצמי." *קטע משעשע, כשהדוקטור וריבר עושים את ריקוד האקדחים שלהם. וריבר שולפת בננה. *הדוקטור נישק אותה בחזרה!!!!! חבל שהוא לא היה בהכרה בנשיקה השניה שלהם. *"למה את כל הזמן אומרת את זה???" "כי אתה תמות בעוד 32 דקות" *"Ladies and gentlemen, I don't have a thing to ware! Take off your clothes" *"אתה גוסס! ועצרת להחליף בגדים?" *האנשים ברובוט לא יודעים מה השאלה הקיומית? שיבנו מחשב שיחשב אותה
*ואז ההשפעה מהמדריך לטרמפיסט ממשיכה עם רובוטי הזקיפים שאומרים לכולם להישאר רגועים. *מאט ירק כמות מטורפת של רוק בפרק הזה
*ריבר הבת של הטארדיס? *יווו הוא הביא לה יומן! *התרגשות פקאצית*