Let's Kill Hitler

Aranel Nenharma

Well-known member
../images/Emo58.gif

לדעתי אם כבר מישהי היא גברת רובינסון זו אימיי היא זו שניסתה לפתות את האהוב של הבת שלה

limors2

Active member
טוב.../images/Emo58.gif

אם הם רוצים לצאת להפסקות ארוכות ולחזור עם פרקים מטורפים כאלה בכל פעם, be my guests. וואו. כדי לקצר עניינים, אני פשוט אעתיק את כל הנקודות הקצרות שרשמתי לי בקובץ וורד במהלך הצפיה כי יש יותר מדי ואם אני אתרגם אותן לפסקאות זו תהיה חפירת על. זה כולל דברים ששיעשעו אותי וציטוטים וכל מה שמצאתי לנכון לציין. ויש הרבה. אבל אני ארחיב רק על על זה שחשדתי במלס בהתחלה, לא ידעתי מי היא ואם היא תהיה המלווה הבאה וזו הדרך שלהם להציג לנו אותה, ואם כן אז זה לא טוב כי אני לא אוהבת אותה. ואז הראו לנו אותה בתור פושטקית עם אובססיה עצומה לדוקטור וחשבתי "הממ, אני דווקא ממש אוהבת אותה", ואז במהלך גאוני היא הלכה והפכה לריבר. צעירה וחצופה ושחצנית וגאונית. ואציין שHello Sweety קיבל אצלי עכשיו משמעות שונה לחלוטין
אז ככה: *"You've got a time machine, I've got a gun. What the hell, lets kill hitler!" *למה הטיטניק טבעה? כי הדוקטור לא הציל אותה. *אהבתי איך שמלס זרקה את הטארדיס לאוויר וזה הפך לסצינה הבאה, יפה! *ואיך שהיא חיברה בין רורי לאיימי העיוורת. אז היא שיכה בין ההורים שלה
*אהבתי את קול המתכת כשהרובוט שם על עצמו את המשקפיים. אפקט קטן שעושה הרבה! *הם לקחו את הזקיפים ממטריקס! לא מקורי. *"אני שם את היטלר בארון"
*"You name your daughter after your daughter" *אפילו ריבר לא עומדת בקסם שלה. ושל השיער שלה. *"תסלחו לי, אני צריכה לשקול את עצמי." *קטע משעשע, כשהדוקטור וריבר עושים את ריקוד האקדחים שלהם. וריבר שולפת בננה. *הדוקטור נישק אותה בחזרה!!!!! חבל שהוא לא היה בהכרה בנשיקה השניה שלהם. *"למה את כל הזמן אומרת את זה???" "כי אתה תמות בעוד 32 דקות" *"Ladies and gentlemen, I don't have a thing to ware! Take off your clothes" *"אתה גוסס! ועצרת להחליף בגדים?" *האנשים ברובוט לא יודעים מה השאלה הקיומית? שיבנו מחשב שיחשב אותה
*ואז ההשפעה מהמדריך לטרמפיסט ממשיכה עם רובוטי הזקיפים שאומרים לכולם להישאר רגועים. *מאט ירק כמות מטורפת של רוק בפרק הזה
*ריבר הבת של הטארדיס? *יווו הוא הביא לה יומן! *התרגשות פקאצית*

../images/Emo58.gif 608

"Well. I was on my way to this gay gypsy bar mitzvah for the disabled, when I suddenly thought, "Gosh. The Third Reich's a bit rubbish. I think I'll kill the Fuehrer." Who's with me?​
זה המשפט הכי מעולה בעולם. אוי ריבר
. אתה כזו מלכה!

limors2

Active member
ראיתי חולצת הלו סוויטי, נראה לי.

בקפה פרס או משהו. או שפשוט חשבתי עליה כ"כ הרבה שחשבתי שראיתי אותה
וצריך להוציא ליין מוצרים שלם עם המשפט הזה

limors2

Active member
האהא!../images/Emo58.gif

מהטאמבלר (הנפלא!) שפרסמתי איפשהו בשרשור הזה.

המסכה3

New member
ואו איזה פרק../images/Emo58.gif

יותר מידי דברים, אני פשוט אעשה את זה בנקודות. אהבתי את הקטע עם רורי והיטלר. מעגל התבואה, שהזכיר לי את הקונספרציות על חייזרים. ריבר, ריבר ריבר. הקרב אקדחים של ריבר והדוקטור, והבננה. האיזכור של רוז, מרת'ה ודונה. משמח אותי שהדוקטור האחד עשרה לא שכח אותן למרות הכל. השיחה שלו עם אמיליה/מערכת המחשב. האנשים הקטנים בספינה, רק לי זה הזכיר את לפגוש את דיייב? אבל הציק לי קצת הקטע של פושעי המלחמה, אני לא מדבר על האם ריבר היא פושעת מלחמה יותר מסוכנת מהיטלר, אלא על הדוקטור עצמו. אם כבר הוא פושע מלחמה אפילו יותר, לא? הוא גרם לההכחדה של כל הטיימלורדס והדאלקים והשמיד את גליפאריי.

rakefet666

New member
../images/Emo58.gif

אני די יושבת על החומה בנוגע לפרק הזה, אולי אני יבסס יותר את הדעה שלי אחרי צפיה שניה (ושלישית, ורביעית...) לא אהבתי את איך שעשו את הריבר הצעירה. מצד אחד היא ממש מגניבה, מצד שני היא קצת מחזקת את המרי-סוייות של הדמות. אבל זאת לא הבעיה הכי גדולה שלי בה, הבעיה שלי זה שהיא צצה משום מקום. אחרי שאנחנו רגילים לרמזים בתוך רמזים שנגררים על גבי עונות פתאום הבחורה הזאת- שאמורה להיות החברה הכי טובה של איימי מופיעה משומקום. אני אמורה להאמין שאיימי לא דיברה עם החברה הכי טובה שלה שנתיים?! היה הרבה יותר טוב אם היו שמים תמונות שלה כילדה(עם איימי ורורי הקטנים) בחדר של איימי הצעירה מהפרק הראשון של העונה הקודמת, או בתמונות מהחדר של איימי במפץ הגדול, אולי במקום לגרור את הדודה שלה למוזיאון באותו פרק היא הייתה הולכת לטיול ביה"ס עם רורי ומלודי הקטנים? ואני אמורה להאמין שהיא אפילו לא התקשרה לחברה הכי טובה שלה ביום של החתונה שלה?? והיא נוראי- שהיא לא הייתה בחתונה של החברה הכי טובה שלה\ההורים שלה?? כי היא "לא עושה חתונות"?? במקום זה כאילו- באנג, היא שם- באנג קבלו את ההיסטוריה שלה ושל איימי- באנג היא אובססית כלפי הדוקטור- באנג בוא נהרוג את היטלר! בתור סדרה שרגילה להתקדם כ"כ לאט פתאום הרגשתי כאילו לחצו על הפאסט פוורד שלא הסתכלתי. חמש דקות אחרי שפוגשים אותה היא גוסס ו-מה? אני אמורה להרגיש רע שהבחורה המוזרה החדשה הזאת הולכת למות? ובום היא ריבר ומתחדשת! תנו לנו עוד איזה פרק עם הבחורה החדשה לפני שמחסלים אותה לפתח כלפיה איזה סוג של רגש ואז תחדשו אותה! אהבתי הקטעים עם היטלר=קורעים! "הראש שלי כואב כ"כ שאני אני שומע דפיקות" "נראה לי שזה היטלר בארון" "זה משפר את המצב..." "הייל!" אגרוף
ריבר כ"כ טינאייג'רית שזה מפחיד, משחק מעולה! הקטעים עם ההפעלה קולית- מעולים! "תראה לי מישהו שאני מחבב"... "אוי תודה, רגשות אשם!"... "עוד רגשות אשם"...."אין מישהו שאני לא דפקתי?" השאלה, אני כ"כ אוהבת את האיזכורים לדאגלס אדמס! 42! "קודם היא הורגת אותי ואז משתמשת בכל הגילגולים הבאים שלה להציל אותי! בשביל דייט ראשון אלו מסרים ממש סותרים!" ואו יצא לי קצת ארוך ובטח אני יוסיף עוד אחרי עוד צפייה...

למעלה