Let's Kill Hitler

sondheims Dot

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי, אי אפשר היה להציג אותה קודם, כי היא לא הייתה קיימת קודם. בזמן שהדוקטור הכיר את איימי ורורי, וכשם הם היו קטנים , ריבר בכלל לא נולדה, אז היא לא הייתה באמת חלק מהילדות שלה. רק אחרי שריבר נולדה בדימונס ראן (אין לי כוח להחליף לאנגלית
) היא יכלה להיות חלק מהחיים של איימי. הזמן נכתב מדש, והוא נכתב ככה שריבר נכנסה לחיים של רורי ואיימי. אני מבולבלת אחרי הצפיה בפרק, הסברתי ברור?

rakefet666

New member
אני לא מסכימה../images/Emo58.gif

הזמן לא נכתב מחדש, הרי ריבר תמיד הייתה קיימת- זה שלא ידענו שהיא הבת של איימי לא אומר שהוא לא הייתה שם. וזה לא שהדוקטור חצה את קו הזמן של מישהו ושינה אותו... ואם זה נכון אז למה ריבר הילדה\אסטרונאוטית הייתה קיימת?

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif לגבי החתונה

היא הייתה ריבר בזמן החתונה שלהם, אחרי שכל היקום נבנה מחדש, היא בעצם גרמה לאיימי להחזיר את הדוקטור ע"י זה שהיא הביאה לאיימי את היומן. מה שכן מוזר בזה- החתונה שלהם הייתה בהמשך רצף הזמן של מלס, למה היא התפלאה שזה קרה ופשוט אמרה שהיא לא עושה חתונות?

timetraveler900

New member
../images/Emo45.gifבדיוק מה שרציתי לומר(החלק הראשון)../images/Emo58.gif

לגבי החלק השני, אני לא זוכרת שהיא התפלאה

Oukami Kun

New member
כל כך. שווה. שעות. שינה! ../images/Emo58.gif

אם היה לי זמן הייתי חופר, אבל עוד שלוש שעות אני קם לצבא, אז אני רק אגיד שרורי היה מעולה, אלקס קינגסטון משחקת מדהים והעלילה מדהימה. הקדימון לפרק הבא נראה רע, נראה כמו סתם פילר.

sondheims Dot

New member
../images/Emo58.gif

דמיינו את המוח של בחתיכות על הרצפה ותמשיכו משם. איזה פרק גאוני!! כל כך הרבה קווי עלילה, שכולם נקשרים יפה ביחד.. מותר לי להגיד, אבל, שלפני שידעתי שהיא ריבר לא סבלתי את מל? רורי מרביץ להיטלר! ולנאצי! אם קודם לא הערצתי אותו..... המשחק של מופט עם קווי הזמן הוא גאוני- העובדה שריבר נכנסת לחיים של איימי ורורי בעבר כשהיא נולדה בעתיד שלהם, העובדה שהדוקטור נותן לריבר את היומן שבו מפורט העתיד, ההשפעה של נוסעים בזמן מהעתיד על העבר.. גאון כשהדוקטור מת... אני לא רגילה לבכות כל כך הרבה בפרקים של דוקטור הו. מצאתי את עצמי יושבת מול המחשב, בשתיים וחצי בלילה, וצועקת על המחשב שלי שהוא לא יכול למות, ושלא יעזו לעשות לי את זה. בקיצור, פרק שהיה שווה את ההמתנה הארוכה. הרגשות שלי בכל מקום. הדוקטור רואה דמות של עצמו- "לא, תראי לי מישהו שאני מחבב!"
בקיצור, יקחו לי עוד חמש שש צפיות להבין מה הלך שם בדיוק. אבל הפרק הזה עמד בציפיות הגבוהות עד גיחוך שהיו לי ממנו.

shaharEB

New member
../images/Emo58.gif

גם אני לא סבלתי את מל לפני שידעתי שהיא ריבר XD

sondheims Dot

New member
../images/Emo58.gif נכון?

היא הייתה כל כך... מכעיסה! מה שכן, אחרי צפיה חוזרת בפרק, יש לי יותר סבלנות אליה כמל עכשיו

limors2

Active member
רגע קטן של חרדה-../images/Emo58.gif

אם גילינו כ"כ הרבה על ריבר, זה אומר שלא ירגישו צורך להחזיר אותה בעונה הבאה? כי אני לא אוכל להתמודד עם זה.

LilyKat

New member
../images/Emo58.gif גילינו הרבה אבל..

עדיין יש לי מיליון שאלות ): אז רורי ואיימי לא יגדלו את ריבר? היא תגדל עם אלה שחטפו אותה? איך זה אפשרי בכלל, אני לא חושבת שאיימי ורורי יוותרו על הבת שלהם ככה.

sondheims Dot

New member
../images/Emo58.gif

אם תחשבי על זה, הם לא באמת היו ההורים שלה אי פעם הם לא ידעו שאיימי בהריון, לא הייתה להם את הציפיה לתינוקת, הם החזיקו אותה פחות משעה.. אני חושבת שהם יכולים לעבור את זה, בייחוד בתהחשב בעובדה שהם זכו להכיר אותה כילדה קטנה וכבוגרת אבל הנה השאלה שלי- הפעם הראשונה שריבר רואה את הדוקטור היא הפעם האחרונה שבה הדוקטור רואה את ריבר... איך הם מתכננים להחזיר אותה?

מוגלי7

New member
../images/Emo58.gif

זו לא הפעם האחרונה שהדוקטור רואה את ריבר. קווי הזמן שלהם לא הפוכים לגמרי, הם פשוט לא מסונכרנים. חוץ מזה, ריבר תיארה את הפגישה האחרונה של הדוקטור עמה ב"יער המתים" בעונה 4, כשהוא לקח אותה למגדלים המזמרים ונתן לה את המברג שלו.

Lhuna1

New member
כל הקטע הזה ../images/Emo58.gif

שהם נפגשים בסדר הפוך, הוא קצת מחופף לדעתי, כי מצד אחד ריבר טוענת שזה ככה, מצד שני כנראה שזה זה לא - הרי מה הקטע שהם משווים יומנים כל פעם שהם נפגשים והיא שואלת אותו "האם כבר עשינו כך וכך"? הרי אם הם נפגשים בסדר הפוך - זה אומר שכל אירוע משותף שלהם שהיא כבר חוותה - הוא עדיין לא חווה, ולהיפך.

זה מה שאני חשבתי ../images/Emo58.gif

מראים לנו כל כך הרבהמ מנה בעונה הזו שאני מפחדת שיסיימו עם הסיפור שלהם מהר מידי.

timetraveler900

New member
No way ../images/Emo58.gif

היא יותר מידי טובה. הרבה יותר מידי טובה. אבל גם אני חוששת באיזשהו מקום

כל כך הרבה רפרנסים!

זה היה נפלא. אולי זה מהציפייה הארוכה או מהקצב המהיר כל כך של הפרק, אבל זו הייתה חווית צפייה מעולה. אולי אסכם בעתיד, סביר להניח שלא. :p

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif תוהה אם עוד מישהו שם לב

כשמלס יוצאת מהמשרד של המנהל בבית ספר יש פוסטר בצד ימין שכתוב עליו Break the silence

למעלה