רוצים רמז?
D danlian New member 12/10/02 #54 Fins, Femmes & Gems היה קטע בפרק שזינה החזיקה את גבריאל כמו בתמונה אבל הן לא חייכו ככה אז אולי זה באמת מאחורי הקלעים או שזה מקטע שצולם ולא שודר או מבלופרים . צירפתי את התמונה מהקטע שזינה החזיקה את גבריאל אז..
Fins, Femmes & Gems היה קטע בפרק שזינה החזיקה את גבריאל כמו בתמונה אבל הן לא חייכו ככה אז אולי זה באמת מאחורי הקלעים או שזה מקטע שצולם ולא שודר או מבלופרים . צירפתי את התמונה מהקטע שזינה החזיקה את גבריאל אז..
G gabrielle New member 12/10/02 #57 גם אני חשבתי על זה אבל.. זינה לא החזיקה את גבי בקטע הזה... גבי רק הסתובבה סביבה... ומה שבטוח שזינה לא כרעה ברך כמו בתמונה...
גם אני חשבתי על זה אבל.. זינה לא החזיקה את גבי בקטע הזה... גבי רק הסתובבה סביבה... ומה שבטוח שזינה לא כרעה ברך כמו בתמונה...
Y yana4ka New member 12/10/02 #44 לא... לא נראה לי... כי הורדיתי את זה מאיזה אתר וזה היה בתמונות של מפרק...אולי הם התבלבלו.. אפשר לשים עוד תמונה?אחרת...כי את זה אף לא ניחש
לא... לא נראה לי... כי הורדיתי את זה מאיזה אתר וזה היה בתמונות של מפרק...אולי הם התבלבלו.. אפשר לשים עוד תמונה?אחרת...כי את זה אף לא ניחש
Y yana4ka New member 12/10/02 #51 זה מהפרק ש... זינה מתחתנת עם המלך השמן ואז אחרי זה מצילה את גבריאל כמו נסיכה על סוס לבן (עם חומת האש וזה)?
זה מהפרק ש... זינה מתחתנת עם המלך השמן ואז אחרי זה מצילה את גבריאל כמו נסיכה על סוס לבן (עם חומת האש וזה)?
G gabrielle New member 12/10/02 #45 חה חה חה.... טוב זה ממש מוזר... התמונה הזאת פשוט לא מוכרת לי! וזה- לא קורה לי הרבה... מאיזה פרק התמונה?
חה חה חה.... טוב זה ממש מוזר... התמונה הזאת פשוט לא מוכרת לי! וזה- לא קורה לי הרבה... מאיזה פרק התמונה?
Y yana4ka New member 12/10/02 #49 אוקי עכשיו מגיע החלק שאתם הורגים.. אותי. הורדתי את מזמן (זה בטוח לא מאחורי הקלעים כי אני אף פעם לא מורידה כאלה תמונות)...ו אני לא זוכרת... קיוויתי שכולם פה כאלה מומחים ויעזרו...הקטע עם התחת של גבי לפני זה היה די קשה...
אוקי עכשיו מגיע החלק שאתם הורגים.. אותי. הורדתי את מזמן (זה בטוח לא מאחורי הקלעים כי אני אף פעם לא מורידה כאלה תמונות)...ו אני לא זוכרת... קיוויתי שכולם פה כאלה מומחים ויעזרו...הקטע עם התחת של גבי לפני זה היה די קשה...
G gabrielle New member 12/10/02 #52 באסה איתך... עכשיו אני אשתגע כל היום בנסיון לזהות- לא נורא האמת, שלדעתי זה כן מאחורי הקלעים... אני ממש לא זוכרת מצב כזה.
באסה איתך... עכשיו אני אשתגע כל היום בנסיון לזהות- לא נורא האמת, שלדעתי זה כן מאחורי הקלעים... אני ממש לא זוכרת מצב כזה.