היה שחור מסביב לעין אז חשבתי.. שזה זה אבל בתנוחה אחרת... בייט מי! והנה 2. 3 בדרך
Y yana4ka New member 13/10/02 #81 היה שחור מסביב לעין אז חשבתי.. שזה זה אבל בתנוחה אחרת... בייט מי! והנה 2. 3 בדרך
ז *זינה* New member 13/10/02 #105 בשבילך ../images/Emo13.gif והנה גם הגדלתי קצת את התמונה. רמז: להפתעתכם הרבה, זאת *לא* מי שאתם חושבים שזאת...
בשבילך ../images/Emo13.gif והנה גם הגדלתי קצת את התמונה. רמז: להפתעתכם הרבה, זאת *לא* מי שאתם חושבים שזאת...
A A Xenite cat New member 14/10/02 #106 אממ .. זאת ליוויה ! אני עכשיו עובדת על למצוא את התמונה .. הכי קרוב שמצאתי היה זה ..
ז *זינה* New member 14/10/02 #107 מזל טוב! שהעלת הודעה לפורום (לשם שינוי אני מקווה שהיא לא תימחק... בדיחה פרטית...) אחח, כל כך קרוב, כל כך קרוב. אכן, זאת ליוויה. אבל זאת לא התמונה... Kathy Rulz
מזל טוב! שהעלת הודעה לפורום (לשם שינוי אני מקווה שהיא לא תימחק... בדיחה פרטית...) אחח, כל כך קרוב, כל כך קרוב. אכן, זאת ליוויה. אבל זאת לא התמונה... Kathy Rulz
A A Xenite cat New member 14/10/02 #109 אני יודעת .. אמרתי שאני מחפשת את המקורית .. אבל זה הכי קרוב שמצאתי בינתיים..
ז *זינה* New member 13/10/02 #84 אבל יש סדר למשחק!! רק מי שפתר את האחרון יכול לשים תמונה חדשה. ושתהיה קשה!!! Kathy Rulz
N *neta* New member 13/10/02 #85 יש קשה.. ויש מוגזם!! מה זה חצי עין של מישהו..חכי חכי אני יום אחד אצליח אני שמה לך תמונה של שליש חרב או שמינית סוס, נראה אותך מזהה את זה, את הפרק ועוד מוצאת את התמונה המקורית
יש קשה.. ויש מוגזם!! מה זה חצי עין של מישהו..חכי חכי אני יום אחד אצליח אני שמה לך תמונה של שליש חרב או שמינית סוס, נראה אותך מזהה את זה, את הפרק ועוד מוצאת את התמונה המקורית
D Dafi the Mighty New member 13/10/02 #101 לא מצאתי את התמונה המקורית... אבל אני יותר שזה מזנטיוס ואני מתארת לעצמי שזה מהפרק The Path Not Taken בקטע שזינה חותכת לו את הגרון עם הצאקראם...
לא מצאתי את התמונה המקורית... אבל אני יותר שזה מזנטיוס ואני מתארת לעצמי שזה מהפרק The Path Not Taken בקטע שזינה חותכת לו את הגרון עם הצאקראם...
D Dafi the Mighty New member 13/10/02 #103 הממ... עכשיו כשאני מסתכלת על זה יותר בקפידה... זה לא מהקטע הזה. זה מזנטיוס בכל אופן. או מהפרק שאמרתי, או מRemember Nothing.
הממ... עכשיו כשאני מסתכלת על זה יותר בקפידה... זה לא מהקטע הזה. זה מזנטיוס בכל אופן. או מהפרק שאמרתי, או מRemember Nothing.