הקפצה לפתיל זיהוי תמונות...

*זינה*

New member
לקחת את זה קשה, הא?

מתי אמרתי שתמונה ששמת לא מספיק קשה? מתי אמרתי ש*כל* התמונות שלך לא קשות?? רק הערתי על זה שלדעתי צריך להיות למשחק סדר, כמו שיש בטריוויה, ושהתמונות צריכות להיות קשות, שיהיה מעניין!! אני מבקשת לא להכניס לי מילים לפה.
Kathy Rulz

yana4ka

New member
לא לקחתי קשה ../images/Emo66.gif

סתם....אמרת שזה לא היה קשה אז שמתי יותר קשה.. זה הכול ומאתמול אף אחד לא ממשיך את השרשור... אנשים!לאן נעלמתם?!

xenagalush

New member
זה לא מהפרק האחרון?!

שהיא זורקת את השאקרם ואז היא בשוק מעצמה???

yana4ka

New member
זה מה שאני חשבתי ולא.

א. כי זה לא אותו שאקראם (תקנו אותי אם זה כן) זה בכלל נראה לי מעונות קודמות ב.כי ככה אמרה gabrielle והיא זאת ששמה את התמונה...

מה עם זה?

יפה שירי זת הנשיקה בThe ring או בעצם ROTV, המממ אני חושב שנצליח לשבור שיא של שרשור :) רק עוד כמה ימים אבל, נו זה משחק מגניב, תיכף אני אשים את שלי!

yana4ka

New member
../images/Emo124.gif זינאים! שימו ../images/Emo23.gif!

אגב שמתם לב שבערב אחד כיסינו חמישית מההודעות שצריך כדי לשבור שיא?! בקצב הזה מי אמר שאנחנו לא יכולים?!(נטע..אהמ אהמ) אני פורשת לישון וימשיך מחר (הכנץי כמה חידות...) לילה טוב..ואל תיתנו לשירשור הזה לעבור דף...חבל

*neta*

New member
ערב אחד..

שלושה ימים...אותו הדבר
אגב השיא היה בערב אחד, במשחק "מלך הטריוויה" (המ,אני היחידה שגילתה רעיון עכשיו??) ואני לא אמרתי שאי-אפשר..!!

danlian

New member
הניחוש שלי לתמונה של עידן חדש

גבריאל מהפרק them bones them bones

danlian

New member
הניחוש שלי לתמונה של עידן חדש

גבריאל מהפרק them bones them bones

yana4ka

New member
באמת באמת....עוד רמז!

ובנתיים אני ימשיך את השרשור עם עוד תמונות... 1.

gabrielle

New member
אז ככה...

חחח אני מזהה את התמונות ששמת, תנסי לאתגר אותנו (אותי לפחות קצת יותר) הראשונה אלו זינה וגבי עונה 1 לא זוכרת את שם הפרק אבל אני זוכרת שגבי בוכה כי איזה מישהו שהיא התאהבה בו מת, היה צריך לעלות לשמיים או משהו בסגנון, והשניה זה גם עונה 1 פרק 2 או 3 לדעתי כשגבי קונה סכין חזה קטן ומראה לזינה ליד ארגו וזינה לוקחת לה אותו.... רמז לתמונה שלי? התמונה עצמה היא קטנה אז אני לא אגדיל אותה יותר אבל אני יכולה להגיד שזה מעונה 6....

למעלה