רוצה שניקח אותך?
כ כחלולי הלולי New member 22/2/06 #51 מה??... לאן??.ואם את מתכוונת לקניון אז בכייף אני תמיד אשמח...חחח למה אתן לא עושות פגישות פורום זה מעצבן לדבר עם מישי ולא לדעת איך היא נראית..(לא שזה ממש חשוב לי לדעת..)
מה??... לאן??.ואם את מתכוונת לקניון אז בכייף אני תמיד אשמח...חחח למה אתן לא עושות פגישות פורום זה מעצבן לדבר עם מישי ולא לדעת איך היא נראית..(לא שזה ממש חשוב לי לדעת..)
H Hip Hop star New member 22/2/06 #4 המשך..... אנסה לעשות את זה יותר מסודר.... -כולם יושבים -דנונה -כאילו נמשים
H Hip Hop star New member 22/2/06 #5 ועוד.... -פאזל -זוג בוגדים -מישהי שפשוט חולה יותר מדיי רק על שניהם....
B bar jones New member 22/2/06 #42 בזוג בוגדים- תסתכלו על דני! לא הייתן מנשקות לו ת'צורה?!?!? יוווו דמהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אלההההההההההההה
בזוג בוגדים- תסתכלו על דני! לא הייתן מנשקות לו ת'צורה?!?!? יוווו דמהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אלההההההההההההה
M m i c k e y 15 New member 22/2/06 #43 חח בתמונה האחרונה זה נראה כאילו דני עושה ואומר ''למה מה קרה?'' חח עם היד..
M m i c k e y 15 New member 22/2/06 #8 או מיגאדד כל כך יפה לדאגי ככה! עם השיער החום!..לדעתי יותר יפה לו עם חום מאשר הבלונד שהוא עכשיו..פשוט מתאים לוו
או מיגאדד כל כך יפה לדאגי ככה! עם השיער החום!..לדעתי יותר יפה לו עם חום מאשר הבלונד שהוא עכשיו..פשוט מתאים לוו
H Hip Hop star New member 22/2/06 #38 ברור../images/Emo2.gif אני גם זוכרת בפעם הראשונה שפגשתי אותך,בלי שום סיבה במקום דני יצא לי נאדי והתחלנו להתפקע מצחוק
ברור../images/Emo2.gif אני גם זוכרת בפעם הראשונה שפגשתי אותך,בלי שום סיבה במקום דני יצא לי נאדי והתחלנו להתפקע מצחוק
H Hip Hop star New member 22/2/06 #46 תנחשי מה אני שומעת!../images/Emo2.gif come undone של דוראן דוראן לפני כמה חודשים ראיתי את הקליפ. איזה קטע עם הבתולת ים ששרה מהמים,איך נבהלתי
תנחשי מה אני שומעת!../images/Emo2.gif come undone של דוראן דוראן לפני כמה חודשים ראיתי את הקליפ. איזה קטע עם הבתולת ים ששרה מהמים,איך נבהלתי