באמת? דווקא אני מעולם לא ראיתי ת'קליפ!!!
H Hip Hop star New member 22/2/06 #49 מה?! אז מאיפה את מכירה את השיר? איך אניח אוהבת את הקטע של הדהז'וו
B bar jones New member 22/2/06 #50 אני פשוט ראיתי מזמן מזמן שהייתי קטנה!! ולא זוכרת כלום! ואז בת דודה שלי ואני שמענו ברדיו, הורדתי וזהו =)
אני פשוט ראיתי מזמן מזמן שהייתי קטנה!! ולא זוכרת כלום! ואז בת דודה שלי ואני שמענו ברדיו, הורדתי וזהו =)
H Hip Hop star New member 23/2/06 #52 ואז שלחת לי../images/Emo99.gif זה היה ב-VH1..ובדיוק העברתי ערוץ..ואז הפתיח נשמע לי מוכר ואז היה כתוב! מגניב
ואז שלחת לי../images/Emo99.gif זה היה ב-VH1..ובדיוק העברתי ערוץ..ואז הפתיח נשמע לי מוכר ואז היה כתוב! מגניב
D d i s n e y girl New member 23/2/06 #53 תודה../images/Emo9.gifתמונות מדהימותתתתת../images/Emo99.gif באמת ממש יפה ככה לדאגייייייייי [איזה מעצבן זה שם עם י' בסוף..זה לא יוצא יפה כשמעריכים אותה ]
תודה../images/Emo9.gifתמונות מדהימותתתתת../images/Emo99.gif באמת ממש יפה ככה לדאגייייייייי [איזה מעצבן זה שם עם י' בסוף..זה לא יוצא יפה כשמעריכים אותה ]
M McflyRule New member 22/2/06 #6 טנקס אלה ../images/Emo24.gif גרר דאגי ממש יפה בתמונות =]] אבל שרואים את הקעקוע שלו מקרוב הוא די מטומטם=\ קעקוע כזה גדול על צוללת?!!??!! אפילו הקעקוע של הארי יותר מגניב
טנקס אלה ../images/Emo24.gif גרר דאגי ממש יפה בתמונות =]] אבל שרואים את הקעקוע שלו מקרוב הוא די מטומטם=\ קעקוע כזה גדול על צוללת?!!??!! אפילו הקעקוע של הארי יותר מגניב
L LeeR4Ever New member 22/2/06 #14 |קרמבומוקה| הקשיבו, אני בדיליי רציני ממתי יש לו את הקעקוע הזה? תודה אלה
H Hip Hop star New member 22/2/06 #15 לא ידוע../images/Emo122.gif אבל זה היה כבר מאזשהוא ודני היו בחופשת חג המולד שלהם
B bar jones New member 22/2/06 #31 תודה על הכל! זה מהמםםם!! תנקס יו דרלינג!! דנדן... אייייייייייייייייייייייייייייי שקסי שכמותך!!