משהו משעשע

snavgm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נכון.. כל מילה!

באמת לא מציאותי.. ברור.. שלינט זו שתהיה מושא הפנטזיה הלו-ה-טת של פמניסטיות ולאבסיוט! (כמו שסוזן וגבי - מושא הפנטזיה של גברים סטרייטים)

adii1201

New member
אויש אני ממש לא מסכימה איתכם!

היא סקסית ממש!!! אני לא חושבת שהיא יותר סקסית מאווה לנגוריה, שלא תבינו אותי לא נכון, אבל יש לה גוף פצצה (מינוס עוד כמה מידות בציצים
) ויש לה סקס אפיל מטורף!!!! היא ממש לא מושא פנטזיה רק של פמניסיטיות ולסביות סליחה

snavgm

New member
אני מסכימה שיש לה סקס אפיל מסוים- לגמרי!

רק שזה סקס אפיל שהוא פונה לקהל מסוים. גברים סטרייטים טיפוסיים.. יעדיפו יופי נשי קלאסי- סטריאוטיפי כזה שהוא גם..יופי שטחי , מטופש ו":חמוד" - כמו של גבי וסוזן מין "העלמה חסרת הישע" שמייק / קרלוס יציל. לינט (וגם ברי, במובן מסוים) מיצגות יופי נשי אחר יותר עמוק מורכב, של נשים חזקות, קרייריסטיות, פמניסטיות במובן. ואני חושבת שנשים חזקות- יאהבו את מה שלינט מצייגת. בעיני- היא הדמות המועדפת עלי. בגלל מי שהיא והיופי שלה הכי מדבר אלי. כי זה יופי עם אופי ועומק. גבי וסוזן- לא מדברות אלי. אבל- גברים לא מחפשים עומק אצל נשים כידוע לך..

LeAnnDylan

Well-known member
לא מסכימה

ברי בעיני סקסית מאוד ומייצגת את הנשיות הליידי לייק בסדרה. לינט סתם מייצגת את אחוזת ראשונים וזה ממש לא נכון לטעון שלאסביוט חמות עליה. עדי חמה עליה. וזהו. מה שכן, אני עדין מעדיפה אותה על פני סוזן אנידיי

adii1201

New member
אחוזת ראשונים בתחת שלך../images/Emo46.gif

ואני לא היחידה|הא|

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo152.gif

איך אני אוהבת שאת שולפת עליי תפוזונים זועמים

adii1201

New member
הם תכף באמת יתחילו לעוף לכיוונך

במציאות לא באייקונים

LeAnnDylan

Well-known member
בשביל שזה יקרה את תצטרכי להיות ממש קרובה

אליי. ואם כבר ממש קרובה. אז יאללה. מתי נפגשים;; אתן לך להשליך עליי כמה משמשים שתרצי;;

adii1201

New member
הממ בגברים סטרייטים טיפוסיים

את כאילו לא מכלילה את הבעל שלה ואת דאג שאני דיי בטוחה שיש לו קראש עליה ואני לא מאמינה שהכנסת את סוזן תחת כל קטגוריה של יופי! מה יש לכם האישה הזו מעלה בי בחילה!!!!!

yariv444

New member
תעזבו את סוזן ומייק בשקטטטטטטט

הם וגבי עושים את הסדרה!! טוב, גם סיליה

adii1201

New member
אני באמת באמת באמת לא מצליחה להבין

מה אתה כל כך אוהב בשניהם. מעבר לשנאה העזה שיש לי לסוזן ולטרי האטצ'ר, היא השחקנית הכי גרועה בקאסט והוא השחקן הכי גרוע אבר! היא גם מכוערת ממש (והוא לא כזה וואו כמו שעשית ממנו) והם שני פסלים חסרי תועלת לסדרה!!! הם הדבר הכי משעמם בעולם!

UHUstick

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo207.gifלא שאני רוצה להוציא עיניים (2)

אבל אתמול היה מצעד הגאווה בלונדון ומלבד העובדה שהיה ממש כיף ומרשים, בסוף היום היתה המסיבה הרישמית בFire ואמרו שתהיה זמרת אורחת. לי כמובן לא היתה סבלנות לכל ההמוניאדה אבל חברים שלי סחבו אותי ונחשו מי הופיעה? נכון! אדל. עדי, את לא יודעת מה את מפספסת כשאת בארץ...!

adii1201

New member
../images/Emo69.gifלא זה בסדר, תאכלי לי את הלב

שאני לא מוצאת טיסה כי המחירים בשמיים
ואגב לפני שבוע (שבועיים?) אח שלי היה בבון ג'ובי הייד פארק
היה טוב אתמול?

LeAnnDylan

Well-known member
לא אמרו שהיא באה לארץ?

ובאמרו אני מתכוונת "לא כתבת בפייסבוק שלך שהיא באה לארץ?"
אניווי אם צ'לסי הנדלר ששונאת את כל העולם אמרה שאדל מעולה בלייב נראה לי שאת יכולה להרשות לעצמך רשמית למכור כליה או שתים כדי לטוס לראות אותה. אם תמצאי קונים ספרי לי כדי שאוכל למכור את שלי גם, בשביל מרטינה

adii1201

New member
כן אז דיברו על זה

ומתן אמר לי שהם במגעים סופיים איתה אבל בינתיים אין כלום
אני רציתי לטוס בספטמבר! לבקר את אח שלי ועל הדרך לראות את אדל בלונדון
זה לא כזה יקר כמו שאת חושבת
אבל אז אח שלי אמר לי שהם פה בספטמבר אז אני מן הסתם לא אסע

LeAnnDylan

Well-known member
את יכולה לטוס בלי קשר לאחיך

וזה בסדר אם זה לא כזה יקר אז תמכרי רק את הכליה שלך ותביאי ךי חצי מהכסף כדי שאני אטוס לראות את מרטינה. ~זה~ כן יקר

למעלה