משהו משעשע

adii1201

New member
אז זהו אבל שהטיסה נורא יקרה

זה איזה 600$ (רק טיסה) ובהנחה שאני לא טסה לבד (כי מבאס) אז צריך גם מלון ואז זה כבר מגיע להרבה מאוד כסף
ואם הם באים בספטמבר אני לא אוציא כל כך הרבה כבר בשביל לטוס לשם
נו אוח אני רוצה ארה"ב לפגוש את פליסיטי. זה יותר חשוב מהופעה של אדל

LeAnnDylan

Well-known member
נו בסדר אז יאללה תמצאי קונים

נמכור את הכליות שלנו ונטוס יחד לארה"ב. את ללאסביט שלך ואני ללאסביט שלי

snavgm

New member
רגע.. פיספסתי משהו

אני יודעת מי זו הלאסביט של עדי אבל מי זו הלאסביט שלך? ולפני- שאתן כל כך מהר מוכרות את הכליות שלכן- בשביל לטוס לארה"ב לראות את הלאסביוט שלכן.. אולי יש עוד אופציות? לא חבל על הכליות?

adii1201

New member
מרטינה וואטסהרניים *סורי שכחתי*

או ליאן ריימס או צ'לסי או לא זוכרת כבר מי עוד. יש לה הרבה. ואז היא מעיזה לקרוא לי לאסביט
והאמת שאני לא צריכה למכור כליות
אני כבר שנתיים עובדת כדי לטוס לפליסיטי
(לא רק לפליסיטי, אני רוצה לעשות קוסט טו קוסט
) אבל אין לי פרטנר

snavgm

New member
ומה עם דילן?

היא פרטנר לטיול? אני כבר שנים מתה לעשות קוסט טו קוסט.. עשיתי לפני שנים.. ובא לי שוב. אבל זה יותר מסובך כי יש לי עבודה מסודרת. וקשה לקחת יותר מחודש חופש ברצף.- וגם רק באוגוסט חם מדי וצפוף..או במרץ- קר מדי ויש לי ילד שיש בי"הס ובכלל פתאום כשאת"נהיית גדולה" יש מחוייבויות של עבודה, ילדים משכנתא.. שפתאום את לא מבינה - מאיפה כל הכבלים האלו נפלו עליך!!!??. בקיצר- קוסט טו קוסט- מיד תעשי! על תדחי. אני גם רוצה...

adii1201

New member
נו בגלל זה עושים את זה לפני הילדים

או רחי שהם גדולים. אבל זה טיול אחרי צבא שלי אז אני רוצה עכשיו ומהר אבל אין לי עם מי
יש מצב שאני אעשה את זה בין סמסטרים ואז זה גם יהיה דרך מעולה להתאוורר קצת מהלימודים

LeAnnDylan

Well-known member
דילן לא פרטנר לטיול../images/Emo69.gif

זו לא עדי שמפריעה לי אבל אין לי שום רצון לעשות קוסט טו קוסט מקסימום מהקוסט של האופרי לקוסט של הריימן אודיטוריום

LeAnnDylan

Well-known member
אגב עדי *אותאנגלית*

שלחתי לך לפניי כמה ימים מסר עם קישורים לבאדי אוף פרוף ובגלל שאני יודעת שתפוז גיי לפעמים עם מסרים אני רק רוצה לוודא שקיבלת אותו. קיבלת?

snavgm

New member
וואי לא ראיתי.. >תודה!!

רק עכשיו שמתי לב. איזה השקעה. אני מחר ב- 6 בבוקר (עוד מעט..) נוסעת לירושלים ליומיים (הכנס השנתי ב"יד ושם") אז אגיע לזה רק בוויקנד- אבל המון תודה!! בהצלחה בניתוח מחר. (מה זה?) ותפסיקו למכור כליות ושאר איברים- אף לאסביט לא שווה את זהץ TRUST ME!

LeAnnDylan

Well-known member
סאם לאסביוט שוות את זה../images/Emo3.gif

יופי שמחה שקיבלת. תהני
מהסדרה כן. לא מהכנס

snavgm

New member
לא כליה ולא כיס מרה! ולמה לא להנות מהכנס?

דווקא אחלה כנס. ממש נהנתי היום. וגם מחר. ואני תמיד שמחה לעלות לרגל פעם בשנה לירושלים. מצווה לא? ובמיוחד מצווה ביולי... היה ממש קריר היום על ההר ב"יד ושם." ממש חיפשתי קצת שמש להתחמם! ביולי! בישראל! מי היה מאמין!???!?? אויר הרים, אמרתי?

LeAnnDylan

Well-known member
סליחה. מרטינה סו שווה את זה |הא|

שווה כליה, לבלב, כבד וגם את הסלעים של הכיס מרה שלי |הא| הלאסביוט של עדי לעומת זאת. לא שוות אפילו ציפורן חודרנית

adii1201

New member
יא רייט. ויפה, עברת ללאסביוט ברבים!

אני מזכירה לך שלי יש רק אחת!

LeAnnDylan

Well-known member
אחח כפרות על הלאסביט שלי../images/Emo99.gif

כפי שעדי טענה יש לי יותר מידי לאסביוט שאני רוצה לראות לייב
אבל הפעם דיברתי על אישתי הטריה מרטינה מקברייד
ולמה למכור כליות? גם ככה הולכים לבתר אותי מחר אבל יחד עם כיס המרה אני אבקש שישלפו גם איזה כליה וכבד או משהו

LeAnnDylan

Well-known member
אין באמת שעה

אני מתאשפזת ב-13:30 בסביבות 15:00 מתחילים הניתוחים. יש להם שלושה באותו יום (זה כמובן בתנאי שלא יצוץ איזה ניתוח חירום שידחף באמצע
) המנתח הבטיח לי שעד 18:00 אני אהיה כבר אחרי הניתוח אז נראה... מה שכן, אתמול הייתי שם ליום בדיקות לפניי הניתוח וכל הצוות של הרופאים והאחיות שם היה מזה נחמד. הייתי בטוחה שרופאים נחמדים יש רק באנטומיה של גריי
הייתי מזה בשוק
היה שם אפילו איזה רופא חתיך אחד אבל הוא היה יותר צעיר מג'ורג' בעונה הראשונה
הוא עושה לי כזה "אני יקח ממך פרטים ויעבור על כל הניירת שלך. אם יש לך שאלות לגביי הניתוח לצערי אני לא אוכל לענות לך כי אף פעם לא הייתי בניתוח עדין. אלא אם כן זה שאלות ממש קלות ואז את בטח תוכלי לענות עליהן בעצמך"

למעלה