משפטי התחלה גרועים

bariska

New member
../images/Emo6.gifמשפטי התחלה גרועים

עלה במחוחי רעיון לכתוב על משפטי התחלה גרועים במיוחד של בנים ובנות..ומשפטי אהבה מדליקים
אז..מממ
..אני יתחיל
פעם אחת הלכנו כמה חבר'ה ומישהו שהיה שיכור מהתחת ראה איזה מישהי הלך אליה ואמר לה: "תגידי, אבא שלך עובד בחנות פלאפל? אז למה את דומה לכדור פלאפל?!" קרע אותנו מצחוק.

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עם איזה חמורים אתה מסתובב

Angel lips

New member
יש לי כמה...

פעם ישבתי באילת בפאם והייתי עם מחשוף, מישהו מסתכל לשם ושואל אותי, תגידי בובה זה שלך?! לא מאמי 20 זוגות של הגרביים של אבא. יש לי נעליים גבוהות כל הזמן על עקבים ממש ענקיים אז מישהו ראה אותי עושה לי פשש איזה נעליים קחי מספר כשתפלי אבוא להרים אותך.

bariska

New member
משפטי ערסים

משפטי ערסים תגידי......(בינתיים הוא מעלה את מאגר המשפטים ובוחר אחד).......אבא שלי עובד במפעל לשוקולד ואף פעם לא ראיתי משהו מתוק כמוך! דווקא עכשיו לא עולים לי לראש עוד משפטים. אבל העיקר זה שאם היא לא עונה אז הם ישר נדלקים!!" לא עונה?? לא צריך!! למה מי את בכלל?? לכי לכי יש עוד אלף כמוך!!" ואז אומרים לחבר שלהם" ראית את זאת? משחקת אותה כאילו מי היא!!"

Sheep From Hell

New member
חחח תיקון טעות..

זה לא "!!" לא עונה?? לא צריך!! למה מי את בכלל?? לכי לכי יש עוד אלף כמוך!!" אלא... "יאללה, לכי לכי יא מכוערת.... פפחחחחחח.... כאילו הייתי מתחיל עם מ'כוערת כזאת... ראית את זאתי היא שטוחה כאילו הייתי יוצא עם שטוחה..." (בעוד שלו יושבים הרבה זוגות גרבים במכנס..)

Angel lips

New member
חחחחחחחחח ואי לי זה קרה

אני מטיבעי מתעלמת מכל הצעקות וכל הדיבורים מסביב, פשוט למדתי לא לשמוע ואז אני קולט כמה קללות הולכים אחריי יא סנובית!!! מי את חושבת שאת?! זה שיש לה ציצי את חושבת את יפה?! תפסת פוזה לכי לכי מכאן... והקטע שאני הולכת ממלא ולא מתייחסת ואז צועק לכי לכי זה הכי הורג אותי!

bariska

New member
אבא שלך אינסטלטור../images/Emo35.gif

הא בגלל זה יש לך ריח של ביוב

פעם איזה ערס הביא אותה

על חברה שלי
אבא שלך עובד בשטראוס?אהה,לא?כי סתם התחשק לי שנעביר לנו כמה רגעים של אושר.. מממ אבל בסופו של דבר הם יצאו ..והם חברים עד היום
אז מידי פעם זה כן מצליח

למעלה