שאלון קצרצר

../images/Emo6.gif שאלון קצרצר ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

בטח ראיתם בכמה פורומים
תענווו זה שאווה
מי שלא עונה הוא הוא ... הואאא הואאאא
כה שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שעת סיום השאלון:

EOTA

New member
../images/Emo88.gif

|מעתיקה מפורום טלנובלות את הושובות שלי| 1. שם: לא מגלה ולא מגלה 2. גיל: עוד חודשיים ויומיים 15 3. תאריך לידה: תחשבו לפי השאלה למעלה.. 4. כינוי: יש לי.. אבל לא יגיד.. 5. תכונה טובה: אני כולי מלאה רושע 6. תכונה רעה: כל מה שעולה בדעתכם 7. חולשה: לראות פירסינגים וקעקועים יפים, ולדעת שלי לא יהיה 8. אובססיות: עיינים ירוקות 9. פאדיחה: פאדיחה לספר את הפאדיחה.. 10. כאב: דפתי את הראש בקיר מקודם בזמן שרבתי עם חברה שלי 11. משאלה: שיסכימו לי לעשות פירסינג ב.. אין לי כח להסביר.. 12. זיכרון רע: סבא שלי נפטר 13. זיכרון טוב: יש הרבה.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכרת זה היה מזמן ואני כבר זקנה.. 15. געגוע: פליפה.. למה ירדת לארגנטינה?.. לא היה טוב בישראל? 16. פחד: גבהים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר של חמסה "אתה חייב למות עליי" בצלצול פלאפון 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח (יש חופש ארוך) 20. אוכל מועדף: של סבתא 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ג'וקים וכל שאר הדברים שאוכלים בתאילנד סין הודו וכל אפריקה 22. שתיה מועדפת: שוקו/קולה 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: כלבים ודולפינים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב 29. ספורט מועדף:טניס 30. מספר מזל:2 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת:עמנואל אורטגה 36. סדרה מעודפת:חברים 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם:החדר שלי 40. המעשה הכי נועז שעשית: אני פחדנית.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעת 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסים 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לפעמים כן לפעמים לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית (לעגיל, בתקווה שיהיה..) 52. מלפפון או עגבניה? שתיהם ביחד.. 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון.. 55. חוף או הרים? חוף.. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות בננה בים (10 שקל) 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: למה לחשוב על המוות? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מה זה יעזור לכם בחיים? חוץ מזה שאני לא רוצה לשכוח אף אחד 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני כמה שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אנערף 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? טלנובלות נטליה, שאקירה, פירסינג, המורדים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ראו חתימה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? סתכלו שאלה 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים דההה 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא.. הם סתם קרציות 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתקלחת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את המחשב 83. מה התחביבים שלך? טלויזיה, מחשב, לצאת עם חברים, סרטים ויש עוד אין לי כח לרשום 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את פליפה מריאנו חואקין ועמנואל.. יהיה מעניין חחח 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים וכסף 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אני כבר חיה.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אישור לפירסינג! (כבר אמרתי?) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? למה שאני אהיה מוצאת להורג? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אנערף 92. מי החברים שלך בפרום? שונאת את כווווולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא תורמת לעולם הזה.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שאלו אותי מקודם ברחוב מה השעה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני כמה ימים 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? עוד פעם חושבים על המוות.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם עגיל חדש אצל הפירסר 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אין לי כח לחשוב.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ספרד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שוב חושבים על מוות?!?! טוב.. אם זה הבן אדם הכי יקר לי אז הייתי מוכנה למות למענו..

../images/Emo142.gif../images/Emo42.gifתשובותי+י+../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif

------------------------------------------------------------------ שעת תחילת השאלון: 00:20 1. שם: אלה
2. גיל: 15 [
] 3. תאריך לידה: 8.9.88 4. כינוי:
לינה,
אלקה,
אלקנה,
שימי ,
אלי
, 5. תכונה טובה: טוב לב
( ני תמיד מלווה שקלים*) 6. תכונה רעה:
בוהה בדברים שעה שלמה 7. חולשה:
אנשים בוכים 8. אובססיות:
להריח דברים 9. פאדיחה:
כשהייתי בכיתה ו הלכתי ועפתי בכביש, קמתי והלכתי חחחחחחחח זה היה מפחיטט
* נקרעת* 10. כאב:
ראש 11. משאלה:
שגלידה לא הייתה משמינה
, 12. זיכרון רע:
הרבה 13. זיכרון טוב:
הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
שפתחתי ת'ראש [
מה לא רואים
] 15. געגוע:
אין 16. פחד:
ממממ חלק מהדברים
ג'וקים, חושך, אנשים מפחידים שעוקבים אחרייך ב-12 בלילה,
אנשים שעוקבים אחרייך ב-1 בלילה,
והדלתות המסתובבות האלה
שימותו
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השכנה המפגרת שלי
[הילייי, הילייי
מי שמכיר מכיר) 18. קמיע [אם יש]:
בובת קוףף פיצית 19. החג האהוב עליך:
שבועות 20. אוכל מועדף:
פלפל אדום 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:
אורז לבן 22. שתיה מועדפת:
איי0 קפה, דיאט ספרייט, דיאט פנטה
כל דיאט אני לוקחת
23. קינוח מועדף: P ממממ גלידה
24. ממתק מועדף: שוקולט לבןןן
25. עוגה מועדפת:
עוגה טעימה
26. צבע מועדף:
3 הצוסונים שילי
ירוק
כתום
וצהוב
27. חיה מועדפת:
/
+
28. חיית מחמד [אם יש]:
עודדדד מיעטטטט 29. ספורט מועדף:
טניס
[עעוטע מתי משחקים
] 30. מספר מזל:
אין 31. ספר:
מנסרות
32. סרט דיסני מועדף:
מלך האריות ו...
מוצאים את נימו [אם זה שך דיסני בכלל, ניראלי שכה
]
פשוטטט סרטטטט ע-נ-קקק
33. סרט:
גרין מייל [ ראיתי 70 פעם ובכיתי
]
מי אמר שאני לא רגישה
...............
אה אפחד ------------------- 34. שחקנ\ית:
אין 35. זמר\ ת:
שאקירה 36. סדרה מעודפת:
משפחת אוסברון
תראו תראו אני יודעת ת'תסריט בעל פה , והנה ציטוט
"fucking"
נו מי מוכשרת של מאמא מייי
אני
יא לא הייתם צריכים 37. מקצוע אהוב:
צרפתית j'aime צרפתית
38. מקצוע שנוא:
מתמטיקהההה בעעעעעעעעעעעע
39. מקום בעולם:
40. המעשה הכי נועז שעשית:
זרקתי בלון מים על זקנה
חחחח ממממממממ ניראלי
דרכתי על ג'וק ממש אבל ממששש עסיסי ושמנמן [
סליחהההה אל תזלזלזווו
אתם יודעים מזה בשבילי להרוג ג'וק
] 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:
זרקתי בלון מים על זקנה 42. פריט לבוש מועדף:
מממממ חולצה לחלללחחח 43. ההמצאה של כל הזמנים:
מספריים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:
חורףףףף [
שיגיעעע כברררררררר :_(( ) 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?
כה
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?
ברורררר
47. גלידה- בכוס או בוופל?
כוס 48. שקיעה או זריחה?
שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?
נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?
ז'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?
באמצע, רואים ת'או
זאת אני
[ היייי אלההה
] 52. מלפפון או עגבניה?
גבנייה 53. קור או חום?
קור 54. לישון או לקום?
לקוםםםםם ,
לישון
55. חוף או הרים?
הרים 56.

../images/Emo142.gif../images/Emo26.gifהמשך../images/Emo36.gif ../images/Emo105.gif

88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?
מסטיק 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] מממממ אין לי כוח לענות
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?
אורזזז של סבתא
91. מהו החפץ הכי חשוב לך?
מממ קוף המזל שילי
92. מי החברים שלך בפרום?
כולם
תתקע שמעתי אותך
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?
אתמול, הורדתי ת'זבל 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?
ממממממ מחר 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?
לצלילי, עכשיו אמרתי לה
אתם יודעים שהילדה מהממת בטירוף
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "
מה המצב איתך, מה המצב יא גייבררר, מה קורה איתך, האם הכל פסדר
" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?
מממממ הייתי רוצההה להיותתתת נממנממממ הייתי רוצהה להיותתת נממנמנמנ הייתיי רוצה להיותתתתת
באילתתת עםםםם
סוד 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?
מתי שנולדתי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?
בדירה ממול חחחחח סתאםםם
אצל צליליל בבית 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?
לא
שעת סיום השאלון: 1:00
פיוווווווווווווווווווווווווווווווווו זהההה היהההההההההה כיף
ומייי שקרא את כללל זהה הוא פשוטטטט ענקקק
ומקבל נשיקה

../images/Emo4.gif 56-88 ../images/Emo105.gif

| כוסס עמרקק
56. קרמבו- וניל או שוקו?
שוקוווו דפנטלי. 57. תות או בננה?
תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה?
שתיייהןןן
59. שיר שגורם לך לצחוק: hit me baby one more time
של ארנה דת [ או שזה משה דצ ,
] 60. שיר שגורם לך לבכות:
אין 61. השיר של כל הזמנים:
u can live your hat on + nirvana - smells like teen spirit
למי שאיןןן להוריד
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:
מממממ
אלה
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
" שוב הדיסקו כאן" 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
show me how to liiiiiveee
[
של אודיוסלייב
] 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:
rape me
בזכות צחווו
תודית
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?
אממממממ בסך כל אני ילדה יאפה
קצת מעצבנתתת
דיי שומרת דברים בפנים, שונאתתת טיפשות
שונאת
תמימה.... [
]
ככה לפחות מאמא חושבת חחחחחח
לא שפויה בדעתה [סליחההה
,אני,
]
לוקחת דברים יותר מידי ברצינות,[ סליחה שני נדחפת למי שקורא (אל תתנו לי להפריע לכם
, אבל בטח שמתם לב שאני מפציצה באייקונים, אז רק רציתילהגיד שזה פסדר
וזה נמשך עוד הרבה ],
מרגישה יותר מידי רע כשאני פוגעת באנשים [ואפילו שזה לפעמים לא נראה ככה
] לא מחבבת אנשים שממציאים דברים רק כדי שיחשבו שהחיים שלהם מושלמים [
ואני מכירה כמה כאלה, אז אלו שחושבים שאני לא יודעת.. שיחשבו שוב
]
אני אוהבתתתת לרכללל ,,,, גרררר
אז תיזהרו
כי אם אתם מתכילים לרכל איתיי זה פשוטטט לא נגמרררר
אמממ וזהו בערך
67. שמות החברים הכי טובים שלך: ריקי לובה ודנה
לאב יווו כוסיות
68. הגלידה הכי טעימה?
שוקולט 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?
הקשבה
70. מתי התחברת לראשונה לרשת?
לא זוכרתתתת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
אתרים של יוגי הוווו ופורמים של תפוז
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?
כולם
כןןן כולל נורומליוגיית ילדים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
shakira paradise, מממ ככה נקרא האתר שלי על שאקי [
ז"ל בערך]
אני חייבת כינוי חדש למי שיש לפנות אליי לפרטי
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
ועוד איךךך
75. באיזה פורומים אתה?
שאקירה , לינקין פארק
ותמיכה תכנית
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? :-* לא דת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
חיוךךךךךך
ועיניים,
והשחיוך יהיה מתוקקקק
ושהעיניים יהיו כהות , לא אוהבת כחול
78. יש לך חבר\ה? לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך?
1 כולל אותי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?
לא הייתי מתחברת עם עצמי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?
פותחת ת'חלון
כדי שהמובייל יתחרפן ואז שומעתתת "אבדאללההה"
שזה הערבים שמולנו בונים את הבית
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?
מביאה נשיקה למאמא ואומרת לצלילי " לאב יו"
83. מה התחביבים שלך?
ממממ לצייר, לבלות, חברים,חברות, סרטים, מממ טלביזיה
, לינקין פארק, ממממ
שאקי
, אינטרנט, מכון כושר [
מכון אדיר רולז
] 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?
מממממ את תתקעע
סתאםם חוחחווח
את כללללל לינקין פארקק
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?
תיק 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?
ציפוררר
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב
ובוקר
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?

VooSa

New member
יאאאאאאאא איזה כיף לילילילי../images/Emo41.gif

קיבלתי נשיקה מאלו'שקה!!!!! רק בשביל זה היה שווה לקרוא הכל!!!!!!!

../images/Emo99.gif בובעעעעעע ../images/Emo25.gif../images/Emo105.gif

|
תודה שקראתתת
תעני גםםםםם

EOTA

New member
קראתי .. אמממ ../images/Emo88.gif

מתי משחקים?... בואי עכשיו.. ותביאי כדורים כי זרקתי את כולם מהחלון על חתולה חחחחההה!! אחד פגע לה בראש! זה היה מצחיק..

VooSa

New member
קראתי עכשיו../images/Emo70.gifאיזה מתוקית!!!../images/Emo41.gif

אני שולחת לך גם נשיקה
אם מחר יהיה לי מאוד משעמם אני יענה לשאלון זה מפחידדדד הוא ארוךךךךךךךך

VooSa

New member
חוווויייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

התלבלבתי!!! תתעלמי מה"קראתי עכשיו" חשבתי שהתכוונת אליי ב"יש לך עוד חלק לקרוא" לא נורא...

למעלה