שאלון קצרצר

VooSa

New member
זאת מיכל...../images/Emo41.gif

לא יודעת אם את זוכרת אותי.....

י ר ח י ת

New member
כן!

בעיות? סתם.. הרגת אותי עם מה שכתבת על ניצן והתמונה של באני (אבל ככה אני לא קוראת הודעות שלך... פשוט משעמם!!!!)

Hurakano

New member
גבירותיי ורבותיי

סטאגאדח שעת תחילת השאלון: 01:55 1. שם: ניקולאס בוצ'נקו 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 16.5.87 4. כינוי: נו באמת.... מה זה פורום מוגבלים 5. תכונה טובה: מעריץ של משינההההה !!!! אללהההה !!!
חחחח אני מכיר בטוב ליבי
6. תכונה רעה: עצבני 7. חולשה: כוסיותתתתת |המלאך של האיי סי קיו| 8. אובססיות: חחחחח "אובססיות".... אובססיה !!! - מוזיקה טובה (רוק אלטרנטיבי, ישראלי, גותי, סקא, סלואו רוק) 9. פאדיחה: חחחחח כל הפאשלות שהיו לי כשעבדתי בדואר פ"ת.... 10. כאב: הרס עצמי 11. משאלה: שכל משאלותיי יתגשמו
12. זיכרון רע: 1994-1998 13. זיכרון טוב: טורקיה. המדינה המוסלמית היחידה שבה אנשים יקראו לך "אחי"
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 94-98 15. געגוע: הילדות שלי בפ"ת..... חיים כל כך פשוטים וכל כך טובים 16. פחד: בגידה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את יובל בנאי אומר "זה לא נגמר, זה רק הסוף" זהו, מתפרקים רק פעם אחת. חחחחחח איך זה מכניס אותי לקריזההההה 18. קמיע [אם יש]: אין דבר כזה. אם מאמינים באלוהים לא צריך את השטויות האלה 19. החג האהוב עליך: ראש השנההההה !!!!!
20. אוכל מועדף: ריביולי !!!! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: קוסקו* !!! |שמע ישראל| 22. שתיה מועדפת: מים ! 23. קינוח מועדף: חחחח מה שבא ברוך הבא 24. ממתק מועדף: מקופלתתתתתת.... יאמי
25. עוגה מועדפת: עוגת גלידההההה !!!! 26. צבע מועדף: כחוללל
27. חיה מועדפת: כל חיה ?? כי אני הייתי רוצה לדגל לביאההההה
זאת חיה כזאת שווהההההה אבל אם אנחנו מדברים על מתחת לקורת גג שפויה אז כלב
28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה ותוכי בהכחשה (הוא חושב שהוא תנין) 29. ספורט מועדף: להכות את האחים, לגרד באיזור האסור ולהכות את הקיר (כוח סבל לעצמות) 30. מספר מזל: איןןןןן 31. ספר: לא קוראאאאאא
ברברי ביותר 32. סרט דיסני מועדף: מפלצות בע"מ זה שלהם ?? כי סרט בנזונהההה חחחחח 33. סרט: Ali G in da house, American Pie 2 בעיקר !!! ראיתי המון סרטים טוביםםם 34. שחקנ\ית: פקונדו אראנה 35. זמר\ ת: יובל בנאי, שאקירה 36. סדרה מעודפת: 099 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה.... חחח למרות שרוב המבחנים היו נכשלים 38. מקצוע שנוא: כל השאר.... 39. מקום בעולם: Iguazú, Argentina וטורקיההההה איזה נופיםםם 40. המעשה הכי נועז שעשית: וואלה אין לי מושג... חחחח ת'אמת כבר איבדתי כל פרופורציה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: חחחח עשיתי מלא שטויות בחיים שלי מאיפה אני זוכר 42. פריט לבוש מועדף: באמת ששום דבר מיוחד... אני ואופנה זה כמו משינה ואתניקס 43. ההמצאה של כל הזמנים: בנות !!!!! האלוהים הזה מקורי !!!!
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: ח=ו=ר=ף !!!!
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא. שום דבר לא כתוב מראש, הכל עוד אפשרי. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? שאלה רטורית 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס בכוס !!!!
חחחח סתם.... בכוס עם חוֹלם
48. שקיעה או זריחה? זריחהההההה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?
50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס

Hurakano

New member
../images/Emo26.gif

51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חחחחחחח שומרררר הכללללל
חושב פעמיים לפני שנוגע בארנק
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון !! בלי מלח ולא מקולף !! אורגינל ! 53. קור או חום? קור !! 54. לישון או לקום? לישוןןןןן.... אחחחחח.....
55. חוף או הרים? costa !!!!
אין כמו הים 56. קרמבו- וניל או שוקו? חחחח ברוררר שוניללללל !!! איך אפשר בכלל שוקולד ?!!?!? חחח זה ביזיון !!! 57. תות או בננה? שניהם ביחד ! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילהההעעעע.... עזבו אותי מכפתורים 59. שיר שגורם לך לצחוק: משינה - העמותה לחקר התמותה חחחח יובל מעולם לא היה כל כך מסומם 60. שיר שגורם לך לבכות: אין כזה 61. השיר של כל הזמנים: יש שניים - Evanescence - My Immortal השיר הכי יפה בעולם Twelve Stones - Let Go רק למי שאוהב רוק 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כשתהיה לי חברה נבחר את "השיר שלנו"
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Bryan Adams - I Can't Stop Loving You 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Scorpions - Send Me An Angel 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: מוניקה סקס - דם ותודה רבה לאישתי
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית - אממממ אני בסדר תודה לאל.... עזבו אתכם מתמונות, תראו אותי במציאות בתמונות אני תמיד יוצא מכוער.... אמממ אומרים לי שאני נראה מסומם עייף כזה.... התנהגותית... חחחח "התנהגותית" עלק... אני טיפוס נורא חם
אין לי הרבה נימוסים או גבולות עם אנשים שאני אוהב... אני נורא אוהבבבב להסתכל על בנות !
אמממ אני לא שם הרבה זין ואוהב לצעוק בכל מקום, מדבר עם הידיים, שר שירים של משינה בכל מצב ובכל ווליום... כן... זה בערך אני 67. שמות החברים הכי טובים שלך: הינדי (שם משפחה כן... חחחח), מיקו, מתן, אלדן (הטמבל) 68. הגלידה הכי טעימה? חחחח לא יודע....
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אהבההההה
כלפייייי !!!
חחחח אחלה גברים שבעולם אנשים שתמיד נותנים לי להרגיש מלך 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? חופש של כיתה ח'.... חחח איך עבדתי אז על אנשים בצ'אט... טוב כל אחד והפעם הראשונה שלו
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לא ממש נכנס לאתרים כשמשעמם לי... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? ספרדית ושאקירה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הוראקאנו.... יש לי חיבה לאסונות טבע, ולשם נתתי טאץ' אספניול 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? למה לא ? 75. באיזה פורומים אתה? בפורומים שאני קורא 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מעלה את ההערכה והביטחון העצמי שלי... חחח מרגיש יותר שווה... טבעי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים ! אם להיות יותר ספציפים אז עיניים ושיער 78. יש לך חבר\ה? תהיה 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? חחחחחחח מהההההה ??!?!? לא ! !!! !! ! חחחח מה זה השאלה המפגרת הזאת 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתמתח, משמיע קולות מוזרים ומקלל בספרדית 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? עוצם עיניים
83. מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לנגן, לדבר לעצמי, לדבר באיי סי קיו, להידלק על כוסיות, לצחוק, להצחיק, לצעוק, ללכת מכות עם הכלבה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? גיטרה, את חברה שלי (אם הייתה לי) וספר תנ"ך 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את הגיטרה !!!!!
ופלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אריה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הבוקרררר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מכתב 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? תן לי ריביולי ופיצה !! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? ה-ג-י-ט-ר-ה !!!!!
92. מי החברים שלך בפרום? כווולם !!! :) הקרובים באמת - שחר אשתי, אלקה מון שרי, ורינת !!! האחת והיחידה המשולש הקטלנייייי
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? היום !!!! פתחתי את הדלת של המרפסת ושמתי משינה !!!! יההההה !!!!
(אז מה אם הוועד שוב התלונן) 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול בבר מצווה היה שמה איזה מלצר מתחיל אז עזרתי לו קצת ומנעתי כמה פאשלות רציניות חחחח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אממממ אני נוהג לומר לחברים ולידידות שלי כמה שאני חולה עליהם
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? LA PUTA MADRE QUE LOS PARIÓ נתראה בעולםםםם הבאאאאאאאאא X--X ד"ש לאיגי דיין X--X 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אחת שאני דלוק עליה כל אי בודד... חחחח אלא מה ? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לחזור ל-'94 כשהכל התחיל פה.... ולתקן את מה שנדפק 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? צפון ארגנטינה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כן !! קודם כל אני... אני מאמין בקידוש החיים שעת סיום השאלון: 3 ועשרה... חחחח זונות

Hurakano

New member
בלעעעעע ב-88

מכתב מפקונדו אראנה.... הוא קיבל את המכתב שלי לידיים אני מחכה עד היום

Hurakano

New member
בשאלה 17

לא להתייחס ל"איך זה מכניס אותי לקריזה" משהו שם התפקשש...

../images/Emo2.gif עומריק ער ב-3 ../images/Emo35.gif../images/Emo29.gif../images/Emo105.gif

חוחוחוחוחוחוחוחוחוחח
איזהההה אומריק בומריק גומריק דומריק הומריק וומריק זומריק חומריק טומריק יומריק כומריק לומריק מומריק נומריק סומריק עומריק פומריק צומריק קומריק רומריק שומריק תומריק

perrinat

New member
לא מאמינה שעשיתי את זה...../images/Emo103.gif

שאלות 1-50 1. שם: רינת
2. גיל: 22 (E, עכשיו צריך לבוא המשפט הקבוע שלך......) 3. תאריך לידה: 16/04/81 4. כינוי: ריני, תתקעעעעע, קרצוש וכל עיוות אחר יתקבל בברכה..... 5. תכונה טובה: חוש הומור
6. תכונה רעה: אדישות יתר
7. חולשה: הופה, התחילו השאלות הקשות.....
8. אובססיות: אינטרנט
9. פאדיחה: הרבה, לא טרחתי לזכור 10. כאב: איההההה
11. משאלה: ^$#@!~@!%&* [אמרתי בלב...] 12. זיכרון רע: פעם אחת, לא מזמן... עניתי על שאלון עם 100 שאלות.....
13. זיכרון טוב: יו, השאלון הזה הולך להיות סיוט.....
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני זוכרת הכל, מגיל 4 15. געגוע: צונזר 16. פחד: כנ"ל 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "שאלון קצר. תענו כולם"
18. קמיע [אם יש]: אין
19. החג האהוב עליך: ראש השנה ופסח. 20. אוכל מועדף: כל הבצקים למיניהם
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: מיונז, איקרה
2. שתיה מועדפת: שייק פירות מנגו או בננה
23. קינוח מועדף: קצפות, מוסים, עוגות.
24. ממתק מועדף: אמממממ.... מסטיק 25. עוגה מועדפת: ריבת חלב, כל מה שעם שוקולד וקצפת
26. צבע מועדף: כחול, סגול, צבעי פסטל. חיית מחמד [אם יש]:אין .29 ספורט מועדף: איכס ספורט! אולי שחיה 30. מספר מזל: אין דבר כזה. עדיף מספר זוגי 31. ספר: לא זוכרת כרגע...
32. סרט דיסני מועדף: מוצאים את נמווווווווווווו
33. סרט: ארמגדון/שעת האפס. יש מלא, כל שבוע אני הולכת. ואחרי זה לא זוכרת... 34. שחקנ\ית: אין....... 35. זמר\ ת: שאקירהההההההההה
36. סדרה מעודפת: סקס והעיר הגדולה, קומדיות, ויש עוד, בטח שכחתי. 37. מקצוע אהוב: בבית ספר אהבתי לשון וביולוגיה
38. מקצוע שנוא: פיסיקה זה מזעזעעעעע, מתמטיקה משעמם, אנגלית לא מעניין 39. מקום בעולם: מגדלי התאומים... אנאערף
40. המעשה הכי נועז שעשית: מי זוכר?
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ממש לא זוכרת 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסים וחולצות T 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא ממש 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא ממש 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופללללללללל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס

perrinat

New member
~~המשך~~../images/Emo103.gif

51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אני לא מבין המבזבזות. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
55. חוף או הרים? אממממ.... הרים, רק אם הם ירוקים ועם נחלים וכאלה. לא בקיץ כשהכל צהוב....... 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: ישנם כמה וכמה שירים שאלה. 60. שיר שגורם לך לבכות: eterno tesoro – מרסלה מורלו 61. השיר של כל הזמנים: estoy aqui - שאקירה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: שומרת על זכות השתיקה.....
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: The One - שאקירה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: פי.... יש לכם שאלות אתם.... 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: יש הרבה
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא אוהבת לתאר אותי..... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לא קוראים להם, הם באים לבד..... 68. הגלידה הכי טעימה? גלידה פיצוץ במקדונלדס 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהם סובלים אותי....
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנתיים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, אתרי פלאש חמודים, תמונות מצחיקות וכדומה.
72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? שאקירה, טלנובלות, MTV, קופסאת הלהיטים.
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? השילוב של השם והשם משפחה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי, לא אצלי. 75. באיזה פורומים אתה? ראה תשובה 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מה, לעזאזל, השאלות האלו???????????? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פרצוף 78. יש לך חבר\ה? תלוי......
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? בכוונה שאלות מרגיזות? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שמה את המשקפיים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מורידה את המשקפיים
83. מה התחביבים שלך? תסתכלו בכרטיס האישי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אוף, די. רק עוד 16 שאלות לסוף..... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אותי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? מונגוסטה. לא יודעת...... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לזכות בלוטו 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] העיקר שיש אוכל 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? די, נמאס לייייי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב 92. מי החברים שלך בפרום? כולםםםםםםםםםם
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ברגע זה! כשאני עונה על השאלון הזה, רק כי אתם ביקשתם.
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כל יום! 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום, היום הזה ממש....
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ז"ל... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? רוצה להיות אחרי השאלון הזה כבררררררררררר
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? עוד שניה אני מתחילה לבכות............
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מדלגת, אין לי כח...
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא, יהיו לי סיוטים אחר כך.......
יוווווווווווו, אני לא מאמינההההההההה, סיימתייייייייייי

LauFMaN666

New member
../images/Emo9.gif*גאה בעצמי על שאני עושה זאת|

הבא נצא לדרך
שעת תחילת השאלון: 1. שם:מי שלא יודע איך קוראים לי חבל לו עלה זמן
טוב נו...שחר 2. גיל:אממ....זקנה קצת....16 וחצי
3. תאריך לידה: 17.3.87
4. כינוי:..... 5. תכונה טובה: חחח.....יש כזאת
אממ..אני יודעת לקרוא אנשים, זתומרת אני יודעת מה אנשים מרגישים במלי שהם אומרים לי...לא דת אם זאת תכונה...אבל בכל זאת
אמרו לי שאני יודעת להקשיב
|המלאך של האייסיקיו| חיחי 6. תכונה רעה: חחח יש כלכך הרבה!!! קנאיתתתתת
עצבניתת
מתרגזת מכל דבר
מסיקה מסקנות מהר מדי!!! ניפגעת מכל דבררררר
הורסת מערכות יחסים עם אנשים שאני אוהבת במיוחד..באסה לי
7. חולשה:חחחחחחח לקיפודיםםם
|קיפוד|
ולצבים...ולאוכל...ולחורף...ולריח של הכלב שלי...ולבעל שלי לשעבר *לא לעומרי, עומרי זה בעלי העכשוי חיחי
* 8. אובססיות:חחחחח המווןןןןן לחוררףףףףף
לגשם
לריח של הכלב שלייי אובססיביות בקשר לכל דבר
כל מה שאני עושה זה על גבול האובססיה ומעבר
9. פאדיחה:חחחחח יותר מדי... 10. כאב:
בע....כואבת לי הבטן אבל בעיקרון מזה כאב?! כאב נפשי אם כבר...כאב פיזי זה סתם בלע....אני חותכת ת'צמי על ימין ושמאל..חפיף
11. משאלה:שכל המשאלות שלי יתגשמו.....אבל אם עונים יותר ספציפי אז להיות מאושרת לצד אדם אהוב...*בקרוב אדם שעבר אונס...*
כמה נדוש
12. זיכרון רע: היום שאדם קרוב אלי אמר לי שהוא חולה במחלה סופנית... 13. זיכרון טוב: אמממ.....כל תקופה שהייתי מאושרת בה...
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: המשפחה...שאז הייתה מאוד מגובשת... 15. געגוע: לחבר שלי.... 16. פחד: למות....להישאר לבד, להיאנס... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: יש כלכך הרבה משפטים... 18. קמיע [אם יש]: צב יחזקאל...
ולמי שלא מכיר זה עגיל בצורת צב
שנח לו אי שם באוזן השמאלית שלי בחור השלישי
19. החג האהוב עליך: בעיקרון אני שונאת חגים אבל ל''ג בעומר
20. אוכל מועדף: כל מה שטעים
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בעעעעע!!!!! חלללבבבבב גררררר בעעע!!!!! אמממממ
כל דבר לבן...!! אמממ..!!! חלב, קצפתת......ויש עוד המון דבריםםם...לבנים בעיקר
*לא מה שאתם חושבים... בעצם זה רק אני חושבת על זה
* 22. שתיה מועדפת: אמממ...מים ומיץ טבעי כמובן
23. קינוח מועדף: גלידההההה ו
24. ממתק מועדף: בלע....כל מה שטעים
25. עוגה מועדפת: כל עוגה מבורכת
חוץ מעוגת גבינה
26. צבע מועדף: ירווקקקקקק כמובןןן
ירוקקקקק עוללההההה
27. חיה מועדפת: אמממ.....בעיקר טורפים...
אבל אם חיה ביתית...אז כלב
28. חיית מחמד [אם יש]: יש
2 חתוליםםם
מדהימים ומתוקיייםםם וכללבבבבב
29. ספורט מועדף: ריקוד.... 30. מספר מזל: 6
ואגב..אפ'חד לא אמר לי את זה
אני החלטתי על דעת עצמי
אבל במת זה מספר שמביא לי מזל
31. ספר: מאה חורפיםםםםם ספר מדהים
32. סרט דיסני מועדף: בלע...היפה והחיה...כה....נדוש...וגם בת הים הקטנה
33. סרט: לא דת....מולאן רוז'....אה כה
עיר של מלאכים
סרט מממהההמממממםםםםם
34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי... 35. זמר\ ת: שאקירה
36. סדרה מעודפת: בלע...אין לי מושג
אני רואה סדרות...אבל לא קשורה רגשית לאף אחת מהן (?) 37. מקצוע אהוב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
38. מקצוע שנוא: אתם יכולים לנחש
39. מקום בעולם: אמממ..לונדון....כה...כה...גרמניה
40. המעשה הכי נועז שעשית: חחחחחח
היום המון...בלע....ללכת לאמצע הכביש ולהתחיל לרקודדדד
לרקוד על השולחן במועדון....בזמן שהייתי שיכורה מוות
ויש הרבה מאוד
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אממ....יצאתי עם 4 בנים לפחות כמעט באותו זמן
(הלו הלו
לא בגדתי באפ'חד
זה היה בלי מחוייבות זה זה......פשוט התמכרות.....נו
מה אתם מסתכלים עלי?!
עומרי תגיד להם...זה....התמכרות נו!!!
) 42. פריט לבוש מועדף: חוטיני
43. ההמצאה של כל הזמנים: אמממממ
קיפודדדדד ואמ....דף
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חחחחחחחחחחחחח
חוווררררררףףף
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן....אבל בצורה שונה ממה שכולם מאמנים, דיי אין לי כוח להתלפסף.....זאת לא השעה שלי (?)
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן
למרות שהוא מפשל לפעמים.....אה..אתם לא תבינו
לי ולו יש מערכת יחסים מורכבת
47. גלידה- בכוס או בוופל? וופללללל יאאמייי אני אוהבת ת'וופל הזהה
48. שקיעה או זריחה? שקיעההההה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? אמממממ......למה לא?
50. ג'ינס או סתם מכנס?אמממממ.....ג'ינס כמובבבןןןןן
ג'ינ

LauFMaN666

New member
נאנא...המשך../images/Emo110.gif

51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? חיחוחו
מלפפון
53. קור או חום? קקקווורררררר
54. לישון או לקום?
לקום
55. חוף או הרים? הרים
למרות שאני חולה על ים
56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקקוווו
57. תות או בננה? אמממממ......תות....אבל גם
תתקבל בברכה
58. חולצה מכופתרת או רגילה? לא משנה
במילא בסוף היא יורדת
(?) 59. שיר שגורם לך לצחוק: חחח...לאדת...לא ניראה לי שיש כזה 60. שיר שגורם לך לבכות: אמממממ...כלכך הרבההההה
כל שיר מרגש.. 61. השיר של כל הזמנים: אממ..IRIS ו MY IMMORTAL (תודה לבעלי
) 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: וואי....כלכך הרבהה גם כן, כל שיר מרגש ורומנטי
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אממ...rape me 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אין לי מושג...
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: וואייי יש המווןןןןן כל השירים הממדדהייייימיייםםם שהמליץ לי עומרי, בעלי הייקרר
רב תודות לךךך
איזה שירים אלוהים ישמור...פנינים אלה לא שירים
תודה לך עומרי!
וגם שירים של לינקין פארק (אלוקהקה אל תהרגי אותי ברחו לי השמות
) אבל תודה לך ילדע
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אממ...חיצונית? ניראת בסדר.....(נו אז מה שאני אוהבת ת'צמי?! צריך להיות צנועים
התנהגותית...לא שמה על אפ'חד עושה מה שבא לי...ומשתגעת
67. שמות החברים הכי טובים שלך: חחח...בלע....אם אני עדיין זוכרת איך קוראים להם
ח סתם
יאנה, סנדרה, רינת ושרון
68. הגלידה הכי טעימה? חחחחח כל גלידה שהיא טעימה
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמממ...יכולת השקשבה (?) רגישות....נאמנות
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? חחחחחח ניראה לכם אני זוכרת?! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אתרי פורנו
או שלא...
אממ לא גולשת כלכך לאתרים, אני בעיקר בפורומים של תפוזזז
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אמממ..."אהבה בגיל ההתבגרות","שאקירה", "בעיות בגיל ההתבגרות", "כלבים","סקס לנוער", "תמיכה נפשית לצעירים", ואני קוראת בעצם בכל הפורומיםםם
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חח אין סיפור...זה השם משפחה שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא
למה?
ככה
75. באיזה פורומים אתה? כל מיני
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אמממ...זה קצת יעציב אותי...כי אני לא יכולה להחזיר לו אהבה...אבל מצד שני קצת יחמיא לי
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, שיער, שפתיים, גרגררתתת גררר!!!צ וקול סקססייי
78. יש לך חבר\ה? לאאאאאאא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? חחח אין לי....אבל חורגים.....(פולשים!!!
) יש לי 2.....

LauFMaN666

New member
עודדד../images/Emo178.gif../images/Emo110.gif

ואגב בשאלה 51 אז אני בזבזנית
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חושבת על בלעי לשעבר
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת על בעלי לשעבר
אה ומדברת עם אלוהים ומודה לו על היום המדהים
או הרע...
83. מה התחביבים שלך? חחחחח......להשתגע, לשגע אנשים, לשמוע מוזיקה, לרקוד, לתכנן אונס...אמממממ ועוד הרבה הרבה
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אמממ..את הכלב שלי ואת בעלי לשעבר..
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פאלפון...אמממ...מפתח
יחZקאל
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? או אריה..או נמר או כל טורף אחררר גרר חולה עליההםםםםם
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערבבבבבבב
הכי כיףףףףףףף כשקריר כזההה
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אמממ...את בעלי לשעבר
כלב האסקי סיבירי
וקיפודדד
נו..מה אני בסך הכל דורשת?!
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? חחח...את מתירי הקול של בעלי לשעבר.....(אני מזכירה אותו יותר מדי פה הא?
) 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפאלפון שלייי צב יחזקאאאללל
|צב| ו8 מחברות השירים שששלללללייייי
92. מי החברים שלך בפרום? ככווולם
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? חחחח...היום בבוקר עזרתי למישהו להגיע לבית חולים
כאילו אמרתי לו ת'כיוון לא הלכתי איתו
(נו זה...זה קהילה
) 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? חחחחחח היום בבוקר...בע... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?
אמרתי להרבה אנשים סתם ככה שאני חולה עליהם וזה...אבל בעיקרוןן....אם מדברים ככה על בן זוג או בצורה רומנטית
אז לפני שבועיים וחצי
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? חחחחחחחחח
"ברוך שפטרנו..." 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?
עם בעלי לשעבר...במיטה ווועההההה
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? חחח..לרגע בו אמא ואבא שלי ניכנסו למיטה על מנת להביא אותי לעולםםםםם וועההה איזו תוכנית זדונית
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנטרטיקה...
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא...
אני מעדיפה למות במקומו, גם ככה החיים האלה לא שווים כלום
שעת סיום השאלון: חחח...יא דיגינרטים מוגבלים
צ סתכלו בשעוןןןןןן אל תקחו אישית אנשים
אוהבת'כם
מוואהה אני לא מאמינה שעשיתי את זה.....מי שקרא הכל שיקבל

../images/Emo9.gif צחווו../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif../images/Emo34.gif

חחחחחחחחחח קראתייי הכללל *גאה*
איזה בובעע
אנשיםםם השאלונים שלכם גדולים
קראתי כל אחד

EOTA

New member
אה, אז אני לא היחידה שאת ../images/Emo88.gif

משגעת אותה עם בעלך לשעבר..
גם את רוצה האסקי סיברי? אוףףףף גם אני
ועכשיו אחרי שקראתי 200 תשובות אני ככה

למעלה