מועתק מנטלי אימברוליה....
1. שם:מיכל 2. גיל:16 ויום (תיקון:4 ימים...)
3. תאריך לידה:17.7.87 4. כינוי:מיכי, מיכלי, מיכצ'ו, מייקל,טוב יש מלא.... 5. תכונה טובה:חוש הומור
6. תכונה רעה:עצבנית
7. חולשה:לא הבנתי את השאלה...כאילו..באיזה הקשר
8. אובססיות:חח..
9. פאדיחה:באמצע ריב עם ילד קטן מהמושב ("שתקי ימפגרת!" "יאללה, יאללה! תירגע! עוף לי מהחיים יחת חת חרא!!") דפקתי גלבה...חח..
10. כאב:
11. משאלה:הממ...אני צריכה לחשוב על זה... 12. זיכרון רע:שאלה 10... 13. זיכרון טוב:אתמול בערב (זה היה על היומולדת שלי...וזה השתנה
יום שישי בערב...הופעה של היהודים
) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:המטפלת שלי..חח... 15. געגוע: אבא 16. פחד: למות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "שוב ארבעתנו לבד" (בטון הנכון...זה מעצבן כששומעים את זה יותר מדיי...) 18. קמיע [אם יש]: הממ...אין.. 19. החג האהוב עליך:פורים
20. אוכל מועדף: קובות של אמא (אה
בדיוק אכלתי עכשיו
) 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: פלפל גמבה...בעע...
22. שתיה מועדפת: קולההההההההה 23. קינוח מועדף: קינוח
אהה... סלט פירות 24. ממתק מועדף: טובלרון 25. עוגה מועדפת: עוגת יומולדתתתת חח..סתם...עוגת שוקולד של אחותי (עוגת היומולדת שלי
) 26. צבע מועדף: כתום 27. חיה מועדפת: חתול\ נמר
28. חיית מחמד [אם יש]: חתולהההההה עם 4 גורים
29. ספורט מועדף:כדורגל
30. מספר מזל: 13 31. ספר: אן שרלי (שלושתם) 32. סרט דיסני מועדף:במבי 33. סרט: פורסט גאמפ 34. שחקנ\ית: מתיו פרי 35. זמר\ ת: שאקירה (נטלי אחריה..) 36. סדרה מעודפת:חברים 37. מקצוע אהוב:ספרות 38. מקצוע שנוא: לשון (סיימתייייייייייי) 39. מקום בעולם: המושב שלי 40. המעשה הכי נועז שעשית: חיהי
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הסתפרתי קוצים...
42. פריט לבוש מועדף: תחתונים 43. ההמצאה של כל הזמנים: מברשת שיניים (ויעידו על כך כל מי שעשה בגרות בלשון השנה...חח) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא ממש... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? אממ....בערך... 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד... 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אממ...חוסכת לבזבוזים
52. מלפפון או עגבניה? שקשוקההההה (מושפעת מהקייטנה..) מלפפון... 53. קור או חום? חום
54. לישון או לקום? לישון
מה השאלה הרטורית הזאת
55. חוף או הרים? חוףףףףף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניללל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: חח...הרבה שירים של בלינק.. 60. שיר שגורם לך לבכות:emotions בביצוע של דסטניז צ'יילד 61. השיר של כל הזמנים: לוידעת...אבל בטוח של הביטלס 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כל שיר של נייטוויש 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: real love- the beatles 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: וואו..חשבתי על זה הרבה זמן ואין לי מושג! 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לפעמים-היהודים...ובעקבות השיר המהמם הזה התחלתי לאהוב את כל השירים שלהם שלפני זה לא התייחסתי אליהם ממש...
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ניצן (פריצי, ולא בגלל פריצי "סתבי", זה הרבה לפני!) גל ויערה.... 68. הגלידה הכי טעימה? גלידה בגביע בטעם מסטיק אבל רק זאת מהחוף באשקלון 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מבינה אותי תמיד 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? הממ...רגע.. לפני 7 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים של תפוז, היהודים, בלינק 182... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? כותבת בנטלי,היהודים ושאקירה, קוראת בביטלס, חברים, בלינק 182 ועוד כמה... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? זה אמור להיות מיכלאוס (בהשפעת המבחנים בהיסטוריה, חברה שלי קוראת לי ככה) אבל התפקששה ה-u 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? גאדדדד בטח
75. באיזה פורומים אתה? שאלה 72... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא ממש משפיע...אבל זה תלוי מי זה... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חח...יש לי הפרעה...השיער אבל העיניים זה הדבר השני... 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אחותי-לא, הייתי חושבת שהיא סנובית שתופסת מעצמה. אחי- לא בטוח...אולי...לוידעת.... . אחי השני- כן
הוא החבר הכי טוב שלי אחרי אחותי
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מפהקת.. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה תמחשב, או סוגרת ספר... זה תלוי אם אני באמצע ספר או לא.... 83. מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לשיר, לקרוא, אינטרנט (אייסיקיו), טלויזיה, טלפון,לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את...אממ...*הוא* שלי... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון...ואם זה טיול של התנועה- מ-ג-ב-ו-נ-י-ם
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נמר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב...אפשר לילה
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? רישיון
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים...המסודרת היחידה שלי....חח 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סעודה?????????????????????? היתתי מבקשת משו אחר... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? העדשות שלי זה נחשב חפץ
בלעדיהם אני אבודה...חחח.... 92. מי החברים שלך בפורום? איזה שאלה רעה...... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ביום שלישי...אני מדצית... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שבוע כיוונתי מישהו להגיע לאיזה בית.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול....
כבר לא רלוונטי...ביום שישי בערב...אמרתי לתום לפני שהצטלמנו "יו אני כל כך אוהבת אתכם
" 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הממ...רסט אין פיס
חח...לוידעת
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? שאלה טובה...כמובן שיש לי תשובה חד משמעית....לא לגילכם..
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כלום...באמת... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לוידעת...אבל משהו כפרי... 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?אממ...לא נראה לי....