שיר השבוע

may90

New member
חעחעחע

מהו שיר השבוע שלכם?-the best of you-foo fighters מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?-that girl-כן כן... מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?-3am מהו אלבום השבוע שלכם?אין מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו מאכל השבוע שלכם? טוסט
מהי שורת השבוע שלכם? Has someone taken your faith? Its real, the pain you feel The life, the love You die to heal The hope that starts The broken hearts You trust, you must Confess משיר השבוע שלי-קטע כ"כ יפה!!!

beyonce3

New member
../images/Emo105.gifשלי../images/Emo60.gif

מהו שיר השבוע שלכם?If You Gettin' Down/פייב מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Not Alone מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?Crashd&Burn מהו אלבום השבוע שלכם?Greatest Hits/פייב מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו מאכל השבוע שלכם?תפוחי עץ....

hevanstears

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo153.gif עונה!../images/Emo153.gif../images/Emo112.gif

תוכן:מהו שיר השבוע שלכם? ממ.. scotty doesn't know מיורו טריפ. מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? unsaid things.. מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? לא שמעתי אותם הרבה זמן אבל עם כבר, i'm sleeping with a light on או משהו כזה.. מהו אלבום השבוע שלכם? weezer חח מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו מאכל השבוע שלכם? (סתם בא לי ) ממ.. פיצה

bustedit

New member
אנוכי

שיר שבוע- best in me שיר שבוע מקפליי- all about you שיר שבוע באסטדי- that's entertainment אלבום השבוע- אה.. אין סמיילי השבוע-
מאכל השבוע- שנייייצל בקשר לקעקוע של דני.. זה לא נראה לכם כמו מגן דוד?!

loner in love

New member
אוי!

למגן דויד יש 6 משולשים לדני יש רק 5!! לא כל כוכב נראה כמו מגן דויד!

beyonce3

New member
אויש....

כבר אמרנו לך שזה לא מגן דוד....ודני לא יהודי....זה כוכב ששכחתי מה המשעמות שלו כרגע..ונראה לי זה הסמל של HIM...שלדאגי יש חולצה שלהם....לא?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif זה פנטגרם.

וכדי שלא יהיו טעויות ושיתחילו לשייך את דני לכת השטן או משהו, הנה הסבר נורמלי על מה זה באמת פנטגרם [רמז:אין שום קשר לשטן!]. והסמל של HIM נקרה הארטגרם [Heartgram], ולפי הפירוש שלו זה אומר "הצד האפל של האהבה" [HIM מגדירים את סגנון המוזיקה שלהם כ"לאב מטאל"... פינים,לכו תבינו
].

Billy4

New member
Me

מהו שיר השבוע שלכם?Green Day-Wake Me Up When September Ends מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?She Left Me
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?-------- מהו אלבום השבוע שלכם?Mcfly-Room On The Third Floor מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו מאכל השבוע שלכם?אבטיח מהי שורת השבוע שלכם? You'll be ok, you dont need me Believe me you'll be fine

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif

מהו שיר השבוע שלכם? papa roach - scars ashlee simpson - shadows sugarcult - bouncing off the wall והכי חשוב - מי יודע מדוע ולמה..לובשת הזברה פיג'מה?! מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? ill be ok מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? all the way מהו אלבום השבוע שלכם? the calling - two מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו מאכל השבוע שלכם? פסטה - במבה מקולקלת - יש לי משיכה דלברים מקולקלים שורת השבוע? our scars remaind us that the past ir real

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחח

המשפחה של חן תשיר לך את מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה..
שחר תכתבי את כל השיר שוב חחח.. בבקשה..

DesertRose7

New member
יום א יספיק?!

מי יודע מדוע ולמה, לובשת הזברה פיג'מה כי..בבוקר יום א הזברה קמה פשטה את הפיג'מה לבשה מן הסתם מכנסיים וחולצה אך מיד היא הרגישה שאין היא מרוצה פיג'מה פיג'מה מה פיג'מה מה פיג'מ פיג'מ פיג'מה מה

למעלה