שיר השבוע

may90

New member
חחחחח יו

בול אתמול שרתי את זה בשיחת ועידה אחת

loner in love

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אוי זה היה אחד הדברים המצחיקים חחח

loner in love

New member
חיחחחחחחחח

היום אני ואח שלי שוב שרנו את זה עם ההסטורי כדי לדעת את המילים

../images/Emo176.gifשלייי../images/Emo176.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? BSB- Incomplete O-Town - All Or Nothing
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Crazy Little Thing Called Love
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Let It Go
מהו אלבום השבוע שלכם? אין....
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו מאכל השבוע שלכם? פרוזן יוגורט יאמיייי
מהי שורת השבוע שלכם? The ringing starts on my phone You're talking with a scary tone You tell me that you're all alone The aliens are in your home Let it go.....

אני!

מהו שיר השבוע שלכם? behind these hazel eyes מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? obviously מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? losing you מהו אלבום השבוע שלכם? מקפליי מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו מאכל השבוע שלכם? בשר מהו משפט השבוע שלכם? get a life אני כל הזמן אומרת את זה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני

מהו שיר השבוע שלכם? Scissor Sisters - It Can't Come Quickly Enough Velvet Revolver - You Got No Right Good Charlotte - We Believe
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Room On The 3rd Floor
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Everything I Knew
מהו אלבום השבוע שלכם? The Rasmus - Dead Letters
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו מאכל השבוע שלכם? הוו ספגטי עם רוטב מדהים שענב[
] מכינה לי כל פעם שהיא באה
מהי שורת השבוע שלכם? The heretic seal beyond divine Pray to God who’s deaf and blind The last rights for souls on fire Three little words and a question why

M c F l y

New member
מממ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? bring me to life מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? the guy who turned her down מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?year 3000 מהו אלבום השבוע שלכם?אין :p מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו מאכל השבוע שלכם? עוגת גבינה יאמממ

loner in love

New member
שלי ../images/Emo6.gif

מהו שיר השבוע שלכם? כל השירים שיש לי של Clou (בערך 4
) Evanesence - My Immortal Good Charlotte - The Ghost Of You וכמובן "מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה"
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? I'll Be OK
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Losing You
מהו אלבום השבוע שלכם? McFly - Room On The 3rd Floor My Chemical Romance - Three Cheers For Sweet Revenge Good Charlotte - The Chronicles Of Life And Death
מהו סמיילי השבוע שלכם?
ו- :D של המסנג'ר
מהו מאכל השבוע שלכם? מרק
מהי שורת השבוע שלכם? You're running after something that you'll never kill If this is what you want that fire at will

simpsonit

New member
אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

מהו שיר השבוע שלכם? wake me up when september ends (גרין דיי) מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? she left me מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? last summer מהו אלבום השבוע שלכם? אמריקן אידיוט(לא זוכרת איך באנגלית סתומה אני) מהו מאכל השבוע שלכם? אממ צ'יפס!

למעלה