The McShow

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo152.gifThe McShow../images/Emo151.gif../images/Emo89.gif

אעאעעאעא AND WERE BACK!! XD בלי עיקובים נוספים...נתחיל
McFly Halloween
http://www.youtube.com/watch?v=UDrXHg9Qzls בואו נתחיל מזה שהכותרת אומרת הכל
אלה תמונות מאוד מאוד פרטיות ובלעדיות של מקפליי מחגיגת פורים האחרונה שלהם, אלה תמונות שלא שמו פה וחלק שכן שמו אז שימו לב ולא להעביר מהר
אני מאוד מקווה שהם לא היו פה כי אני לא ראיתי
וגם יש שם את הבחור שעכשיו ראינו בתמונות שבוט שמה, עם דני במכונית חהחה
Harry on Soccer Night
הארי בתוכנית ספורט כלשהי, מספר עם מי הוא נפגש ואיך הוא בקריקט כנראה חח ומשהו על מרתון XD
All the(best) live shows
http://www.youtube.com/watch?v=S7nWL2pfizE אני חושבת שכבר מבינים מהשם מה יש שם. זה כל ההופעות החיות של מקפליי הכי הכי טובות
אחת ההופעות שאני הכי אוהבת שם היא של MET THIS GIRL שיש לי אותה על המחשב.. שדני עם חולצה תכלת מהממת! והוא כ"כ רזה, וצעיר, וחלק XDD
ויש שם את ההופעה המדהימה של דאגי!! SIASS
!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי בקשה! יש שם הופעה של THNL שדני כזה דופק ברגל וזה
so sexy למי יש את כולה?! למי?? שתגיד לי דחוף! XDD [אוקי, אני ממש מצטערת אבל אינני זוכרת מי נתנה לי את הקליפ הזה- פעם ראשונה חח XD אז אני חושבת שחן..מוב אלונג
] יש שם גם את ההופעה של גוסטבאסטרס שאני כל כך הולכת למצוא ולהוריד ממנה את האודיו ביותר טוב. ואולטרה!! כל כך יפההההההה
וההופעה של IWHY כל כך
די נוסטלגיה...אני עומדת לבכות..... רגע, פשוט תנו לי רגע......... אוקיי, אני בסדר, באמת...
ועוד כמה דברים אחרונים שבנות פה רצו- ראשית כל הנה להורדה ההופעה של אובייסלי והראיון שלהם ב-this morning בוידאו! http://www.mediafire.com/?bbjmjvljxjr -ההופעה http://www.mediafire.com/?2xxr2ywcbpy -הראיון הקליפ של אמברלה להורדה- ההופעות החיות מה-DVD יבואו בהמשך. עד כאן

butbut

New member
תגידי..אולי תעשי ספיישל של כול הסרטונים שלהם

מCD:UK? או מפופוורלד? אספתי כבר פולל ברטונים מכול אחד מהם..והישנים יותר ממש מצחיקים! כשדאגי עוד היה בן 15-16..
ותודה בתכלס על כול הסרטונים ששמת עכשיו

m i c k e y 15

New member
פעם עשיתי..חח אני יעשה שוב

יקח לי זמן לאסוף את כולם XD ואני חושבת שאני יעשה את זה בחלקים.. יעני 3 כל פעם חח או 4 אההההההה ד"א..לא הגבתי לך על הפיק חחח אבל קראתי..ואהבתי את זה שסוף סוף היא סיפרה לדאגי! עכשיו רק שיהיו ביחד!!! דחוף! XDDD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo99.gif ההופעות ..+כמה שאללות

גאאאדד.. מיקי ישלך או את יכולה לשים פה את הסירטון הזה להורדה פליז
... ו..ואי זה לא מוגזם ששמים תמונות יותר מדי פרטיות שלהם מאיפה ישלה את התמונות=\?... רגעע ובסירטון הזה הזאתי שמחופשת להארי פוטר זאת לא האקסית של דאגי
?? אה ותודהמ יקי את מלכה

MoVe AlOnG

New member
יש לה את התמונות

כי היא מכירה את האנה טוניטון והיא לקחה את המצלמה של הילדה הזאת כדי לצלם שם...

Sharon Kez

New member
תראו מה כתבו בתגובות

theres a rumor that that girl with dougie may be his girlfriend haha ואז מישהי אחרת ענתה לה - It pretty much is. Her name is Bella. אם זה נכון, אז ההיא ב-00:05 זאת חברה שלו? זה מאוד הגיוני דווקא, היא דומה לאותה אחת שמישהי שמה פה חצי תמונה שלה [יורדת במדרגות] ואמרה שזאת היא. אם כן אז היא דווקא יפה, מה יש לכן חחחחח מיקי תודה רבה על הכל.

m i c k e y 15

New member
XD

הוא נראה ממש מצחיק שם אבל אבל אמרו לי שהיא מכוערת.. אולי רק פה היא יפה חחחחח היא נראית כמו כל הבריטיות האלה עם השיער החלק הה שלהם..אח

loli kiss

New member
את מדברת על הסירטו של Halloween, נכון!?

כן זה גם מה שאני חשבתי.. מאוד הגיוני אפילו, היא ממש דומה לזאתי שהייתה בתמונה (שהם ירדו במדרגות) ויש לה גם הרבה תמונות איתו בסירטון אז הגיוני שיש בינהם משו..

אה זאת היא?

כי אם זאת היא...זוכרת את המייספייס הזה ששמה היו כל התמונות מהלוואין שאז העלו אותן לפה? אז המייספייס הזה זה של חברה של דאגי אם זאאת באמת היא ויש שמה וידיאו בפרופיל שלה של המסיבות פיג'מות שלה ושל אוליביה שמופיעה שמה ושל האנה טינטון הזאת ואחותה אז יש מצב שזאת היא באמת...

purple floyd

New member
אז זאת באמת היא? ../images/Emo2.gif

היא לא כזאת יפה, ציפתי שלדאגי תיהיה חברה דוגמנית כזאת או משהו Oם

loli kiss

New member
תודה מיקי ../images/Emo9.gif

בסרטון הראשון של התמונות מ- Halloween, רק נידמה לי או שראיתי גם את אחות של דאגי שם? [בלונדינית עם חולצה אפורה.. ] ותגידו.. זאתי שדאגי כל הזמן מצולם איתה שם [עם חצאית ג'ינס וכובע כזה.. ] יש מצב שזאת החברה החדשה שלו? כי היא די דומה להיא בתמונה שמישהיא שמה פה, למרות שהתמונה הייתה מטושטשת אז בקושי ראו משו.. הארי כזה חמוד בסירטון השני [: החיוכים שלווו 3> ואיך שומעים את דני צועק לו מאחורה עם המבטא הזה שלוו. אחח
והסירטון האחרון - זה פשוט - ואווווו !#!@$%#$@^@%#$! יש לי כמה בקשות בקשר אליו, למישהי יש אולי להורדה את: 1. ההופעה שפותחת ת'סירטון- BCB- שדאגי עם כובע כזה שחור ודני מחייךך
הם נראים מעולה שם ! 2. ההופעה של טרנסילבניה- שדאגי עם כובע ירוק כזה על הצד ובס צהובה.. 3. הופעה המדהימהה של דאגי ב-SIASS מוונדרלאנד (נראלי).. 4. ההופעה של IWHU שכתוב מעל הבמה- TOTP, דני מהממםם שם 3> ממ.. זהו נראלי, כל ההופעות בסירטון הזה ממש מדהימות! תנקס מיקי

למעלה