The McShow

loli kiss

New member
יאוו גמלי ../images/Emo7.gif

זה עשה לי כזאת צביטה בלב, במיוחד התמונות שהם מתנשקים
כשראיתי אותן בפעם הראשונה, זה היה בכלל הפעם הראשונה שראיתי תמונות של דאגי מתנשק, וזה ממש שבר אותי.. ועוד איתה
היא יפה אבל נראית מטומטמת.. אני מקווה שהחברה החדשה שלו יותר נורמלית, העיקר שתעשה אותו מאושר 3> אגב- מישהי יודעת למה דאגי והאנה נפרדו!? ומי ניפרד ממי? אני יודעת שזה קרה כשהיא התפרסמה אבל לא יותר מזה.. [באמת בתור מה היא התפרסמה בדיוק?! חחח כאילו מה היא עושה?! כי היא גם הייתה בטקס ניק שמק' הנחו..]

OneStepCloser

New member
אל תהיי בטוחה שאלה הם..

אם אני לא רואה את הפרצוף של דאגי בנשיקה אני לא מאמינה שזה הוא..XD

shakedy69

New member
זה לא הם

זה תמונות מזויפות כמו התמונות שיש של דאגי ודני מתנשקים אותו דבר של דאגי והאנה...

loli kiss

New member
גם לא התמונה הראשונה!?

כי בתמונה הראשונה שהם מתנשקים והוא מחזיק פחית שתייה זה נראה דווקא הוא.. למרות שעכשיו שאני חושבת על זה למה לו להצטלם מתנשק איתה חח כאילו זה לא מתאים לו כזה שהוא יתנשק איתה ויתן שיצלמו אותו P: בתמונה השנייה שהם עומדים שם באמת רואים שזה לא הוא

purple floyd

New member
טח היא ניראת מפגרת ../images/Emo3.gif

בלי קשר לדאגי, היא מאלה שנראה שבמקום מח יש את הקוף הזה עם המצלטיים [מישהו ראה את הסרט של הסימפונס?]

Decay Dance

New member
חחח נכון

חחח מזה צחקתי עכשיו מהתגובה הזאת... חוץ מזה שהיא נראית מפגרת היא גם לא יפה מה שלא מוסיף לעניין

Sharon Kez

New member
מה אתן בסדר? רואים שזה פוטושופ!! חחחחח

גם 00:42 וגם 00:49 שזה שתי התמונות הכי קרובות שלהם זה נראה לגמררררי פוטושופ ויש לי חברה שמבינה בדברים האלה וגם היא אמרה לי חחח אין שום סיבה שזה ישבור לך את הלב

Decay Dance

New member
גם אם זה לא היה פוטושופ

אין שום סיבה שזה ישבור לה את הלב... הזמן הזה היה צריך להגיע שלדאגי תהיה חברה ומן הסתם הוא מתנשק איתה כשהיא איתו

McGirl For Life

New member
לא התכוונתי לזה... פשוט היא ממש מעצבנת אותי..

יש לה פרצוף מעצבן כזה..
כאילו אני בעד שתיהיה לו חברה שתאהב אותו והוא יאהב אותה והם יתנשקו [מן הסתם..] אבל היא ספציפית [חיחי למדתי מילה חדשה.. ><] ממש ממש מעצבנת!!

OneStepCloser

New member
תודהD:

אופ, למה לא נולדתי בלונדון, אנגליה?! ולמה אני לא אחות של, ממ, הארי או טום?! XD ולמה לא הייתי במסיבה הזאת?! ולמה דאגי לי מכיר אותי?!
בעעעע!!! XD ההופעות בסירטון ממש טובותD: תודה רבה

למעלה