The McShow

loli kiss

New member
זה לא עובד לי :/

זה מראה לי שהם על קובץ flv ואי אפשר לפתוח אותם או משו כזה.. אבל תודה בכל אופן

Decay Dance

New member
צר לי לשמוע

טוב אני מקווה שתשיגי ממישהו אחר ואם תרצי אולי אני אצליח לשלוח לך את זה במסנג'ר. בהצלחה

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifתודה!!

חחח..בכל ההופעות הכי טובות..XDDD היה שם ב1 ושמונה שניות השיער של טום..XDDDDDD LOL ובסוף עם התחפשות.. כ"כ יפה לדני חלק..
תודה!!

Decay Dance

New member
תודה מיקי../images/Emo6.gif

התמונות מ-Halloween נראה לי בתמונה הראשונה זאת חברה של דאגי...היא לא נראית יפה במיוחד אבל אם טוב לו איתה אני מאושרת
הארי כזה חמוד
...אבל באמת מתאים להיות לדני יותר שם מאשר להארי...הארי בקטע של קריקט חחחח וואו ההופעות של מקפליי כל כך טובות...הייתי רוצה להיות באחת כזאת
...ואם את משיגה את ההופעות שרשמת למטה את תוכלי להעלות אותן? נראה אולי אני אצליח לשמור את הסרטון הזה עם כל ההופעות הכי טובות.
ותודה על ההורדות.

Little Sapir

New member
תודה מיקי! ../images/Emo24.gif

הארי כזה חמוד בראיון
(לאחרונה יש לי חיבה מרובהה להארי...) וההופעות באמת טובות... מה שמזכיר לי שראיתי הופעה ממש גרועה שלהם! חח נקרעתי מצחוק שראיתי אותה: http://www.youtube.com/watch?v=BS_bF-XdQ7M אני לא אוהבת שהם עושים פלייבק.... :/ דאגי פשוט גרוע בזה... ושוב תודה!!

Decay Dance

New member
נכון דאגי גרוע בפלייבק.

מה גם שבהופעה אמיתית כשהם באמת שרים רואים שהאנרגיה אחרת והם יותר חיים

lovemcfly1

New member
אולי זה ישמע מוזר אבל...

לדעתי זה לא בסדר לשים תמונות אישיות של מקפליי ולדבר על חברות שלהם כי כעקרון אני מעריצה אותם אבל זה מרגיש כאילו אני חודרת לפרטיות שלהם... או משו... אז כאילו בטח יש מלא בנות שלא יסכימו איתי אבל אני רק אומרת לכם מה דעתי על הדברים האלה...

Decay Dance

New member
זה תלוי

גמני חושבת שלא צריך לשים תמונות אישיות שלהם...כמובן תלוי גם כמה אישיות. אני לא חושבת שילדה שהייתה במסיבה של מקפליי וצילמה אותם צריכה לשים תמונות כדי להתלהב או משו...מבחינתי זאת חדירה לפרטיות...למרות שבתור מעריצה יש בי את הרצון והסקרנות הזאת כן לדעת על החיים הפרטיים. אבל זה נוגד אחד את השני אז צריך לחשוב מה יותר חשוב

purple floyd

New member
אני לא מסכימה ../images/Emo3.gif

זה חלק מהערצה לא? ושהם הקימו הם מקפליי הם ידעו למה הם נכנסים.. וזה לא שאני יושבת בבית ועושה טקסי וודו על חברות שלהם
אני רק רוצה לדעת מה ה"מודלים" שלי עושים חוץ ממוזיקה מושי מושלמת.

Decay Dance

New member
נכון זה חלק מהערצה אבל...

לכל חדירה לפרטיות יש גבול. נכון הם מפורסמים והם היו מודעים לזה שאם הם נכנסים לעסק הזה חדירה לפרטיות זה חלק מהעניין... אבל יש גבול בין להתעניין בבני אדם כי הם "מודלים" שלך ואתה מערציץ אותם ורוצה לדעת על החיים שלהם לבין לחדור להם ממש לפרטיות ולשבת להם על הוריד

purple floyd

New member
התמונות האלה היו במייספייס של האנה טיטון.

[לפחות חלק מהם] אם היא שמה אותם, נראה לי שהיא לא ראתה את זה כחדירה לפרטיות וישיבה על הווריד.

McGirl For Life

New member
לאעת למה אבל אני ממש שונאת אותה ../images/Emo46.gif

אין לי מושג למה..[או שיש לי ובתת מודע שלי אני מתכחשת לו..אני צריכה להפסיק עם היציאות האלה..><] הסרטון הזה ממש שבר לי את ה3>
http://www.youtube.com/watch?v=roHB7MpNHQY&NR=1 וגרם לי לשנוא אותה עוד יותר..

למעלה