"מודיעה לפני שאני עוזבת.." כן ממש..
P pini430 New member 31/12/03 #23 ../images/Emo6.gif אז זהו שלמי שהתחיל את השרשור הזה יש משרשרקן (מתקן שרשורים...)
N Neta558 New member 31/12/03 #24 ../images/Emo6.gif וכדאי שהוא יתחיל להשתמש בו... לתשומת כולם: הפעם חוזרים אחורה מוקדם יותר על מנת ליצור משולש לא מצוקמק. אז מי הכי טוב כאן בצחוקים מאחור?
../images/Emo6.gif וכדאי שהוא יתחיל להשתמש בו... לתשומת כולם: הפעם חוזרים אחורה מוקדם יותר על מנת ליצור משולש לא מצוקמק. אז מי הכי טוב כאן בצחוקים מאחור?
H h e n y New member 31/12/03 #26 ../images/Emo6.gif אבל אני רוצה להרוס....... זה יאבד מהקסם שלו. *מואההאאאאהה*
P pini430 New member 1/1/04 #27 ../images/Emo6.gif טוב בא נכניס קצת משמעות לצחוקיאדה.. מי לדעתכם השחקן/נית הטוב/ה ביותר ומי השחקן/נית הגרוע/ה ביותר אני יתחיל.. פינץ כמובן ויקי ימח שמה וזכרה
../images/Emo6.gif טוב בא נכניס קצת משמעות לצחוקיאדה.. מי לדעתכם השחקן/נית הטוב/ה ביותר ומי השחקן/נית הגרוע/ה ביותר אני יתחיל.. פינץ כמובן ויקי ימח שמה וזכרה
D dylaneta558 New member 2/1/04 #29 ../images/Emo6.gif פשוט החלפנו חתימה. אנחנו מקוות שהצחוקיאדה לא מרגישה מנוצלת יותר מדי, ושאם כן, אז שזה לפחות באופן מיני.
../images/Emo6.gif פשוט החלפנו חתימה. אנחנו מקוות שהצחוקיאדה לא מרגישה מנוצלת יותר מדי, ושאם כן, אז שזה לפחות באופן מיני.
P pini430 New member 2/1/04 #30 ../images/Emo6.gif נו אני חושב ששאלתי משהו לא מיהו השחקן הטוב ביותר ומי הגרוע בסדרה תענו כבר..לפני שאני שם פה סמיילי עצבני
../images/Emo6.gif נו אני חושב ששאלתי משהו לא מיהו השחקן הטוב ביותר ומי הגרוע בסדרה תענו כבר..לפני שאני שם פה סמיילי עצבני
D dylan New member 2/1/04 #31 ../images/Emo6.gif *מתעלם מהשאלה של פיני* נו.. למישו יש משו מעניין לספר?
P pini430 New member 2/1/04 #32 ../images/Emo6.gif אוקיי דילאן..אין שום בעיה.. רק תזכיר לי מה הגובה שלך הריי אנחנו לא רוצים שתהיה בעיה עם הארון.. נכון
../images/Emo6.gif אוקיי דילאן..אין שום בעיה.. רק תזכיר לי מה הגובה שלך הריי אנחנו לא רוצים שתהיה בעיה עם הארון.. נכון
N Neta558 New member 2/1/04 #33 ../images/Emo6.gif מה דילאן יעשה עם ארון? בכלל, תזרוק אותו מאיזה גשר וזהו, אין טעם להשקיע יותר מדי מאמץ בענין. שימו עוד מעט חוזרים אחורה, וו-הו!!
../images/Emo6.gif מה דילאן יעשה עם ארון? בכלל, תזרוק אותו מאיזה גשר וזהו, אין טעם להשקיע יותר מדי מאמץ בענין. שימו עוד מעט חוזרים אחורה, וו-הו!!
N Neta558 New member 2/1/04 #36 ../images/Emo6.gif אין לנו ברירה. לירון אמר להתחיל ללכת אחורה!! קדימה כולם! כלומר, אחורה כולם!
N Neta558 New member 2/1/04 #37 ../images/Emo6.gif רק רציתי לציין שזה קצת מצחיק שפיני הוא הפינה של המשולש ולא, נאי לא מתכוונת לענות על השאלה שלך, פיני. תלמד לא לשאול שאלות שקשורות לנושא הפורום באמצע שרשור צחוקיאדה!
../images/Emo6.gif רק רציתי לציין שזה קצת מצחיק שפיני הוא הפינה של המשולש ולא, נאי לא מתכוונת לענות על השאלה שלך, פיני. תלמד לא לשאול שאלות שקשורות לנושא הפורום באמצע שרשור צחוקיאדה!
P pini430 New member 2/1/04 #40 ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תודה על העזרה... אבל מה את עושה פה עכשיו