עכשיו זה נראה כמו ברק..
H h e n y New member 3/1/04 #46 ../images/Emo6.gif שמעתי שיש פה חוסר צדק אז באתי לעזור..... {דרך אגב, איך אתה רוצה שתראה ה"תאונה" על ידי דריסה או על ידי תלייה } סתם... הייתי אצל אחותי בת"א ונכנסתי למחשב שם- *מודה שהתגעגעתי*
../images/Emo6.gif שמעתי שיש פה חוסר צדק אז באתי לעזור..... {דרך אגב, איך אתה רוצה שתראה ה"תאונה" על ידי דריסה או על ידי תלייה } סתם... הייתי אצל אחותי בת"א ונכנסתי למחשב שם- *מודה שהתגעגעתי*
P pini430 New member 4/1/04 #47 אהמממ.... אני מודה שהרעיון של נטע.."זריקה מגשר" דיי קוסם לי.. גם זול וגם יכול להיות מוצג כתאונה... מה את אומרת
אהמממ.... אני מודה שהרעיון של נטע.."זריקה מגשר" דיי קוסם לי.. גם זול וגם יכול להיות מוצג כתאונה... מה את אומרת
H h e n y New member 4/1/04 #48 נשמע מעולה../images/Emo6.gif גם יש גשר בצפת....... {וגם נפלו מישם אנשים.. אז יש נסיון } עכשיו רק צריך מישהו שיביא אותם בשעה אחת בלילה לצפת והכול יסתדר {מישהו מתנדב }
נשמע מעולה../images/Emo6.gif גם יש גשר בצפת....... {וגם נפלו מישם אנשים.. אז יש נסיון } עכשיו רק צריך מישהו שיביא אותם בשעה אחת בלילה לצפת והכול יסתדר {מישהו מתנדב }
P pini430 New member 4/1/04 #49 אני..אני ..אני../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif מזמן לא הייתי בצפת..
H h e n y New member 4/1/04 #50 בבקשה......./images/Emo11.gif סבבה... גם תבוא לבקר אותי {יהיה לי עוד נקודה לזכותי }
D dylan New member 3/1/04 #43 ../images/Emo6.gif התכוונתי.. יאי שרשור צחוקיאדה (למרות שלא מאוד עקבי כי יש בו עוד כל מיני אייקוני אחרים בכותרת!!) בזיגזג! (לירון אתה מוזמן למחוק את הצחוק המשורשר גרוע שלי על מנת להציל את הזיגזג.. )
../images/Emo6.gif התכוונתי.. יאי שרשור צחוקיאדה (למרות שלא מאוד עקבי כי יש בו עוד כל מיני אייקוני אחרים בכותרת!!) בזיגזג! (לירון אתה מוזמן למחוק את הצחוק המשורשר גרוע שלי על מנת להציל את הזיגזג.. )
N Neta558 New member 4/1/04 #51 ../images/Emo6.gif מתקן שרשורים זה המקום עליו מניחים את השרשורים ליבוש?