Ana1 9

New member
../images/Emo6.gif

חח.. איזה פורום... הרגתם אותי מצחוק
יפה אני שמחה שנפתח אחד כזה, לאחד את כולם במקום האהוב עליכם ביותר. אני לא חנונית! אבל שתדעו לכם שאתם אחלה ואשמח לילמוד את סגנון החיים שלכם, ממה אתם ניזונים, איזה שפה אתם מדברים וכמה בחיים שווה שנה של חנון לשנה של ערס ממוצע.

Ana1 9

New member
*

וזאת לא הודעה שמטרתה לפגוע במישהו! אני רצינית. נעים מאוד.

noname202

New member
....

את בהחלט לא חנונית. רואים לפי מה שתשמחי ללמוד עלינו..

Ana1 9

New member
הפורום הזה פשוט קרץ לי וסיקרן אותי

לא הייתי נכנסת לפורום "פרחות" או פורום "ערסים" או כל דבר אחר, בתכלס עם מי שעדיף לדבר אלו אנשים עם ראש על הכתפיים בדרך כלל, רוב הפעמים אנשים עם "ראש על הכתפיים" אלו שיודעים הרבה לפעמים שקטים אבל מעניינים ברגע שהכל נפתח- אלו החנונים, לפחות מכנים אותם ככה.

juggernaut

New member
אין על מה נשמה

אבל באמת שלא החמאתי. (סתם נו מה את לוקחת קשה הכל)(-נו די)(-נו...) (טוב נו סליחה.) (ורק בגלל שלחצת) (אני צריך לישון..)

Ana1 9

New member
../images/Emo10.gif

"(סתם נו מה את לוקחת קשה הכל)(-נו די)(-נו...) (טוב נו סליחה.) (ורק בגלל שלחצת)" לא לחצתי ולא נעליים, הסליחה מימך הייתה מכל הלב (נכון? אל תשלה את עצמך, עמוק בפנים מסתתר לו לב! אני בטוחה, בסוף תמצא אותו, נו ..) ולמרות הכל, אני אקח את זה כמחמאה, כי מה כבר יש לעשות דרך האינטרנט.. להוריד לך אויר מהגלגלים של העכבר?

juggernaut

New member
טוב נו

נכון היא הייתה מכל הלב מעמקי ליבי ונשמתי כי את יודעת שאני לא יכול בלעדייך(תזכירי לי מי את...) אה וניסיתי להוריד אוויר דרך האינטרנט...איטי מדי...צריך להגדיל את החיבור

Ana1 9

New member
לא, הכל בגלל שאתה חנון אז רצית

להיות כמו כולם ולקנות עכבר עם האור האדום הזה כמו בקופות בסופר. אז ברור שאי אפשר להוריד לך את האויר מהגלגל של העכבר, חנונים מתקדמים שכמותכם.

Ana1 9

New member
לונה? לונה?? האם זאת את?

I;M IN SHOCK! מה שלומך? האם את חנונית או סתם משעמם לך כמוני אז נכנסת לפה?

למעלה