Theherod

New member
ממ... עדיין ישנם יחידי סגולה

שוירוסים ורוגלות למינהם לא ירתיעו אותם *משתעל לכיוון הג'נטויים למינהם*

Greebo

New member
j0 4R3 n07 1337 4n0u6h 70 kn0VV

יא אני יודע שהליט ספיק שלי חרא, תהרגו אותי P:

Jerald_Admonds

New member
1337 5p34k

זה עיוות של השפה האנגלית הכתובה אשר מקושרת בדרך כלל ל"האקרים" או גיימרים צעירים שנעזרים בה כדי להתנסח בזמן משחקי רשת או בתוך קבוצות ייחוד וירטואליות. חוצמזה יש גם את הווב קומיקס מגהטוקיו שנתן מעין חיים חדשים וחזות שונה לדיבור ה1337, ובין השאר דחף אותו קצת יותר לעבר המיין סטרים. (מצורפת תמונה של הסטריפ הראשון שבו הוזכרה השפה)

Jerald_Admonds

New member
שוט! התמונה.

ולמי שאין כוח להסברים ארוכים ומשעממים- הבחור מלמעלה אמר: j0 4R3 n07 1337 4n0u6h 70 kn0VV you are not leet enough to know

Ana1 9

New member
פשש אהבתי, איזו השקעה

אבל איך מדברים את זה? זאת שפה מדוברת או רק אפשר לקרוא אותה?

juggernaut

New member
ליט ספיק=

מעיין גירסא אמריקאית לשפת הפאקצות המוכרת(ס22@ וכדומה.) רק שהגיימרים וההאקרים הנובים והמעפנים משתמשים בשפה הזאת.

MajorWinters

New member
../images/Emo24.gifאת מוזמנת בזרועות פתוחות....

אני רואה שאת מכירה את צור, אז זה בטח אומר שאת זורמת
זורמות מוזמנות לפה תמיד...

Ana1 9

New member
אבל אתה רוצה להכיר

אל תשחק אותה תמים, העכבר שלך עושה לי את זה.

Ana1 9

New member
אני לא חנונית,

אני מרגישה כמו בחקירה שאמורים לישבור אותי ושאני אומר מה שרוצים שאני אגיד, אני שווה, חנונית אני לא, אני לא יודעת מה זה חנונית, אני בת אדם רגילה לא מקוטלגת למשהו ספציפי, לא פרחה, לא ערסית, אני כן אוהבת שקט ולהיות בצד, אבל אני גם אוהבת רעש ולהיות באמצע ההמולה, אני לא ביישנית, ולפעמים כן, אני אוהבת רוק (וגם רוק מתקדם) אין לי משקפיים, ואני גרועה במתמטיקה (זה נראה הדבר הראשון שישבור את האמירה שאני חנונית, אין חנון שגרוע במת') ומכאן נובע שאני כלום.

למעלה