Ana1 9

New member
איזה לישון, לילה ארוך מחכה לי

ואני לא חנונית! רק משעמם לי, מותר לי.

juggernaut

New member
לילה ארוך?

מה את משחקת אותה עסוקה? ומה משעמם? תמצאי מה לעשות! (איזה מן חנונית את?)

Ana1 9

New member
כולם ביחד:"אווווווווווווווו..." ../images/Emo10.gif

דווקא זה עכבר ממש נחמד, עושה אור לייזר ובלאגנים ממש כמו מה שיש ללובה מהסופר, 100 שקל ואין בו את הגולה המעפנה הזאת שתמיד בוחרת לברוח מהמקום שלה.

juggernaut

New member
דיברתי איתה

(עם הגולה) והיא אמרה שדווקא ממש אחלה לה והיא לא מתכוונת לברוח. ויודעת מה?! לעכבר הזה יש ערך סנטימנטלי!!!! לא אחליף אותו תמורת לייזר בחיים!!! (הנוער של היום לא יודע להעריך כלום!)

Ana1 9

New member
לייזר..

אין לך מושג עד כמה לייזר שינה את החיים, בתור חנון אתה אמור לאהוב את סטאר וואר, ובתור חנון אמור להיות לך איזושהי אהבה לחרבות עם לייזרים צבעוניים. ועוד משהו, חנון אוהב גאג'טים אלקטרוניים, אתה לא חנון. סוף פסוק.

juggernaut

New member
די להגיד לי את זה!!!!!!1

גם דין אומר...ולי...וכולם אני כן חנון מספיק! (מראה יכול להטעות!)

Ana1 9

New member
איזה מראה? אני רואה רק אותיות

שאלה פשוטה: למה את מגדיר את עצמך כחנון?

juggernaut

New member
אני לא חושב שאני מגדיר את עצמי

כחנון. אני לא חושב שאפשר להגדיר אותי. נולדתי למשפחה של מזרחיים ערסיים אין בי טיפת אשכנזיות אני נראה, מתנהג ואולי מדי פעם מדבר כמו ערס. אני לא ערס כי אני נהנה מדברים איכותיים כמו קריאת ספרים וכאלה...(אבל אני ממש אוהב קפוארה...אז אני מניח שזה גם לא ממש חנוני). אני מניח שהדבר היחיד שמקשר אותי לעולם הזה זה עצם העובדה שאני מנהל את פורום סטאר וורס
אה ושדין ולי הם חברים טובים שלי. והם דפנטלי חננות.(וזאת מחמאה.)

Ana1 9

New member
רגע רגע רגע

שאלון: האם אתה חנון- האם אתה אוהב את מלחמת הכוכבים? האם אתה *אוהב* מת'? האם אתה מתרגש מעניינים בנאליים ומשעממים כאשר אדם רגיל היה מוצא בזה משהו משעמם? (כמו חג הילולה לאיזה אל ממלחמת הכוכבים, מהדוה חדשה של מדבקות זוהרות או כל דבר אחר..) האם אתה אספן פנאטי של פריט מסויים? האם נסיעה במכוניות גורמת לך בחילה? האם אתה נמנע מללכת לטיולים עם אנשים (כמו טיולים שנתיים וכדומה) האם אתה ביישן? האם רוב החברים שלך הם מהמין שלך ואתה נמנע מלהתרועע עם המין השני? האם מעולם לא השתכרת? האם מעולם לא עישנת חומרים צבעוניים למיניהם? אם ענית על הכל בחיוב, מזל טוב-אתה חנון.

juggernaut

New member
תשובות!

שאלון: האם אתה חנון- האם אתה אוהב את מלחמת הכוכבים? כן האם אתה *אוהב* מת'? לא האם אתה מתרגש מעניינים בנאליים ומשעממים כאשר אדם רגיל היה מוצא בזה משהו משעמם? (כמו חג הילולה לאיזה אל ממלחמת הכוכבים, מהדוה חדשה של מדבקות זוהרות או כל דבר אחר..) כל כך לא האם אתה אספן פנאטי של פריט מסויים? לא! האם נסיעה במכוניות גורמת לך בחילה? אני בד"כ נוסע יותר מדי מהר בשביל לשים לב. האם אתה נמנע מללכת לטיולים עם אנשים (כמו טיולים שנתיים וכדומה) חולה על טיולים שנתיים האם אתה ביישן? כל כך לא. האם רוב החברים שלך הם מהמין שלך ואתה נמנע מלהתרועע עם המין השני? לא. האם מעולם לא השתכרת? לא השתכרתי כי אני פשוט לא צריך את זה. אלכוהול זה איכס. האם מעולם לא עישנת חומרים צבעוניים למיניהם? לא! אז אני לא חנון?! יאי לי.

Ana1 9

New member
אבוי

אז אני לא כל כך מיוחדת יש עוד יוצאי דופן כמוני בביצה החנונית הזאת. ברוכה הבאה למועדון, בוא נפתח פורום חדש של "מאגניבים".

juggernaut

New member
פורום מאגניבים?

נשמע טוב. אבל מי יכנס אליו? בטח כל החנונים האלה שישחקו אותה מאגניבים.

Ana1 9

New member
הם יחזירו לכל אלו שנכנסים לפה כמונו

יהיו "חפרפרות" וייכנסו ויגידו שהם רק רוצים ללמוד את סגנון החיים שלנו כמו מה שאני עשיתי להם. צריך לחשוב על משהו שיגרום להם להירתע מלהיכנס אליו.

juggernaut

New member
יש לי רעיון

נגיד להם שיוצאים לטיולים שנתיים ושיש המון מוזיקה מזרחית.

Ana1 9

New member
לא מוסיקה מזרחית באף מצב לא

אי אפשר להרוס את השם הטוב של ה"מקובלים" על ידי זה שאומרים שיש מוסיקה מזרחית. פשוט נגיד להם שזה פורום לא חוקי ושישלחו להם הרבה וירוסים למחשב . זה לדעתי משפט שמדבר אליהם.

Ana1 9

New member
תתפלא אבל יש אנשים חכמים כי ככה

בא להם, הדבר היחידי שיכול ליגרום לי להגיד שאני חנונית הוא שאני לפעמים אוהבת להיות שקטה, אבל זה רק כי אין מה להגיד. והאמת זה דבר די חיובי מבחינתי. בסך הכל אני בתאדם רגילה, יש בי קצת מהכל. רב גונית, צבעונית, מיוחדת.

למעלה