רון ארד

One Echoe

New member
היום זה היום שבו הוא נחטף?

מסכן... מה דעתכם עלה בגורלו? לפי דעתי הוא כבר לא חי
.

One Echoe

New member
מה אתה רוצה?!

במי פגעתי?! סך הכל אמרתי את דעתי! חאלס כבר איזה ילד מעצבן.

One Echoe

New member
איפה הסתכלתי רק על עצמי?

אתה טוב בלזרוק מילים לאוויר, לא יותר מזה.

איפה?

היה חשוב לך "לקבוע" שהוא מת? שלא צריך לדבר עליו ביום השנה לחטיפתו בגלל שנרצחו 3 אנשים?

One Echoe

New member
זה לא מה שאמרתי.

אל תעוות את המילים שלי. אמרתי את דעתי ע"פ ההיגיון הבריא - שלדעתי הוא מת ממזמן כבר. לא קבעתי שום דבר. ולא אמרתי שלא צריך לדבר עליו, פשוט נראה לי אבסורד שביום שנרצחים לנו אזרחים במדינה, ילדים בני 14... נותנים לו כ"כ הרבה תשומת לב.

One Echoe

New member
תקשיב.

יכול להיות שטעיתי - צריך לדבר עליו ביום שבו הוא נחטף. אני חוזר בי. אבל בקשר לזה שלדעתי הוא מת, זו זכותי המלאה להביע את דעתי על זה, שנקבעת גם ע"פ ההיגיון.

עם ההיגיון שלך

חבל בכלל על העולם. עזוב די, אני מתעצבן ובמקום לכבד את השרשור על רון אני עונה לך. די חבל.

One Echoe

New member
מה רע בהיגיון שלי?

19-20 שנה הוא נעלם. אני חושב שההיגיון שלך הוא הלוקה בחסר, לא שלי.

ההיגיון אומר שלא קובעים מוות של אדם

בלי הוכחות. והוא לא נעלם 19-20 שנה. קודם כל הוא נחטף לפני 19 שנה, אל תכניס לפה מספר אחר. דבר שני שנתיים ראשונות ידעו בדיוק איפה הוא, עד 1997 ידעו בוודאות שהוא חי, ולפני שנתיים הועדה שמונתה קבעה שהוא בחיים.

One Echoe

New member
אני מבין שיש לך

קשר אישי לנושא, ובגלל זה אתה רוצה להאמין שהוא חי. אני אתעלם.

מגורשת

New member
אפשר לשחרר אותו עוד היום.

להוציא להורג את כל הערבים שנמצאים בכלא אצלינו אם אנחנו לא מקבלים אותו מיד. רק שמדינת ישראל לא בוחרת לנהוג עם שכל, ומפקירה את אזרחיה.

מגורשת

New member
את כל האסירים הערבים

הם מסכימים לשחרר את רון אם נשחרר כך וכל אסירים ערבים. אז אנחנו פשוט נוציא את כל האסירים שהם רצו שנשחרר להורג אם הם לא ייחזירו את רון.

למעלה