יעריתושתושתושתוש
New member
המשך...
פוו.. זה ארוך מה אתה אומר על הנוער של היום? אני גםם נוער..... משו משו איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין אין מגמות
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כע. גמרא בשר מעודף: הממ... הככככככככככללל גבינה מעודפת: איכס דג מועדף: איככככככס מאפה מועדף: עוגה שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חחמחח... לא |קשוח| יש לך משקפי שמש? כע... הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין מערכת.. קשה קנית השנה יומן? לא... אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? כע
התגעגעת לבית ספר? לאא יש לך שיער ארוך? יחסית הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון? כע.... חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? בורודו. אבל כבר אמרתי שיש לי התגדות עקרונית לאדום בבגדים. אז זה רק חולצה של הבית צבע עיניים: חום
צבע שיער: חום צבע עור: אני אוהבת... הממ.. זה כהה יחסית לאשכנזזיה מצויה דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. צהוב |נו מה מכבי!| 2. כתום 3. וורוד 4.תכלת 5. שחור ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? צהוב! אדום או לבן? לבן שחור או לבן? הממ... שאלה קשה כחול או תכלת? תכלת. תמיד בהיר יותר יפה ורוד או סגול? וורוד ירוק או ירקרק? יופי של התחכמות... זהב או כסף? זהב דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אדום 2 כנ"ל 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? אדום מהו הצבע השולט בארון שלך? וורוד
מהו הצבע שמאפיין אותך? לוידעת. הייתי רוצה להגיד וורוד. אבל- לא. באיזה צבע החדר שלך? אופוויט איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? בישראל יש לי חדר משולם. צהוב כתום
קיבלת שיעורים? לא
מה שם השיר האחרון ששמעת? my humps מה הדבר האחרון שקנית השבוע? האא
קניתי חולצה. משו בסט החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן. תמידי תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? יא אם כן, כמה? 4 ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? מסנג'ר? אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? בת 25|יופי יערה. בוגר| כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? הייתי מהת להיות רוכבת סוסים, ולהיות גננת. אה, וגם להיות מטמיטיקאית. ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? שיחה מהארץ מה עושה לך מצב רוח רע? מה לא? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? יאפ אוהב חטיפים? לא איזה הכי? מקצוע אהוב: מ"מ מקצוע שנוא: ביולוגיה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: המממ... שקראתי לצביקה שמוליק.. |מתבייש| לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? בטח.. המון פעמים...
לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 וחצי איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ט' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ביולוגיה ובשיעור האחרון? ספורט מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? שוקולד מביא בקבוק מים? יאפ איזה תיק יש לך? רגיל הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? להגיד תירס 10 פעמים בכתה ג' נחשב? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? חחחחחחח
נשמע מגניבב!! -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 7 למצבך החברתי בשכבה: בישראל- 8 וחצי. פה............ למידת התעניינותך בלימודים: 5 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: בישראל- 10. פה............ לחיים שלך: 7 למראה החיצוני שלך: 7 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: לא לפה. באמת למידה בה אתה אוהב קולה: 6 להישגיך בלימודים: 7 לכתב שלך: 0 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? אלקטרונית! בירה שחורה או לבנה? בלאכס שיעור לשון או חינוך גופני? חחחחח.. חינוך גופני
ספורט הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים. מירי- שמעי, יש לי קריירה. הידעת שוהרדתי את נדבב??????????????????? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? השני. למרות שתמיד יוצא לי הראשון שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר. תמיד יום שישי או שבת? אפחד חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? בננה קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת הרררררררררררריייייייייייייםםםם!!
מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים. כי הם גם זה וגם זה טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? ראשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? אין תנ"ך, ואים היסטוריה. יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": נגד נגד נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: בעיקרון- נגד. אבל תמיד שאני חושבת ש"אם הייתי חילונית" והיה לי בא להתלבש יפה, אני תמיד חושבת על גופיה ומיני. מה, זה הכי יפה, והכי שולט. קעקועים: נגד הסכם אוסלו: נגד ההתנתקות: נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נמנעת. המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? יום חמישי דיברת בסלולרי? יום שישי דיברת עם אמא? לפני דקה דיברת עם אבא? לפני שניה דיברת עם אח/אחות? לפני מאית שניה התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אאאאאאווו.. שוקולד שעלה 5 דולר [!!!!!!!!] מגודיבה. חשבת שאתה שמנים? לפנני מליאדית השניה חשבת שאתה רזים? ......... רבת עם מישהו? לפני חצי יום בערך רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אפם לא קורה. פשוט נרדמת וחאלס חשבת שאתהנכשל במבחן? לפני חודש חשבת שאתם מצליח במבחן? לפני חודש ישנת מחוץ לבית? מממ... חודשיים בערך. לא ישנת לילה שלם? פיכס. להמ לא לשיון לילה שלם????????? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? ברור שזה לבם עם פסים שחורים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? כע. בוודאי חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? חייסרים??????? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 ישנת טוב אתמול? לא
תישן טוב הלילה? הלוואי איפה היית רוצה לגור עכשיו? ישראל תזכיר לי איך קוראים לך? יעריתי.......
פוו.. זה ארוך מה אתה אומר על הנוער של היום? אני גםם נוער..... משו משו איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין אין מגמות