שאלווןןןן

המשך...

פוו.. זה ארוך מה אתה אומר על הנוער של היום? אני גםם נוער..... משו משו איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין אין מגמות
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כע. גמרא בשר מעודף: הממ... הככככככככככללל גבינה מעודפת: איכס דג מועדף: איככככככס מאפה מועדף: עוגה שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חחמחח... לא |קשוח| יש לך משקפי שמש? כע... הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין מערכת.. קשה קנית השנה יומן? לא... אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? כע
התגעגעת לבית ספר? לאא יש לך שיער ארוך? יחסית הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון? כע.... חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? בורודו. אבל כבר אמרתי שיש לי התגדות עקרונית לאדום בבגדים. אז זה רק חולצה של הבית צבע עיניים: חום
צבע שיער: חום צבע עור: אני אוהבת... הממ.. זה כהה יחסית לאשכנזזיה מצויה דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. צהוב |נו מה מכבי!| 2. כתום 3. וורוד 4.תכלת 5. שחור ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? צהוב! אדום או לבן? לבן שחור או לבן? הממ... שאלה קשה כחול או תכלת? תכלת. תמיד בהיר יותר יפה ורוד או סגול? וורוד ירוק או ירקרק? יופי של התחכמות... זהב או כסף? זהב דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אדום 2 כנ"ל 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? אדום מהו הצבע השולט בארון שלך? וורוד
מהו הצבע שמאפיין אותך? לוידעת. הייתי רוצה להגיד וורוד. אבל- לא. באיזה צבע החדר שלך? אופוויט איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? בישראל יש לי חדר משולם. צהוב כתום
קיבלת שיעורים? לא
מה שם השיר האחרון ששמעת? my humps מה הדבר האחרון שקנית השבוע? האא
קניתי חולצה. משו בסט החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן. תמידי תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? יא אם כן, כמה? 4 ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? מסנג'ר? אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? בת 25|יופי יערה. בוגר| כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? הייתי מהת להיות רוכבת סוסים, ולהיות גננת. אה, וגם להיות מטמיטיקאית. ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? שיחה מהארץ מה עושה לך מצב רוח רע? מה לא? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? יאפ אוהב חטיפים? לא איזה הכי? מקצוע אהוב: מ"מ מקצוע שנוא: ביולוגיה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: המממ... שקראתי לצביקה שמוליק.. |מתבייש| לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? בטח.. המון פעמים...
לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 וחצי איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ט' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ביולוגיה ובשיעור האחרון? ספורט מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? שוקולד מביא בקבוק מים? יאפ איזה תיק יש לך? רגיל הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? להגיד תירס 10 פעמים בכתה ג' נחשב? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? חחחחחחח
נשמע מגניבב!! -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 7 למצבך החברתי בשכבה: בישראל- 8 וחצי. פה............ למידת התעניינותך בלימודים: 5 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: בישראל- 10. פה............ לחיים שלך: 7 למראה החיצוני שלך: 7 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: לא לפה. באמת למידה בה אתה אוהב קולה: 6 להישגיך בלימודים: 7 לכתב שלך: 0 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? אלקטרונית! בירה שחורה או לבנה? בלאכס שיעור לשון או חינוך גופני? חחחחח.. חינוך גופני
ספורט הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים. מירי- שמעי, יש לי קריירה. הידעת שוהרדתי את נדבב??????????????????? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? השני. למרות שתמיד יוצא לי הראשון שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר. תמיד יום שישי או שבת? אפחד חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? בננה קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת הרררררררררררריייייייייייייםםםם!!
מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים. כי הם גם זה וגם זה טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? ראשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? אין תנ"ך, ואים היסטוריה. יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": נגד נגד נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: בעיקרון- נגד. אבל תמיד שאני חושבת ש"אם הייתי חילונית" והיה לי בא להתלבש יפה, אני תמיד חושבת על גופיה ומיני. מה, זה הכי יפה, והכי שולט. קעקועים: נגד הסכם אוסלו: נגד ההתנתקות: נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נמנעת. המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? יום חמישי דיברת בסלולרי? יום שישי דיברת עם אמא? לפני דקה דיברת עם אבא? לפני שניה דיברת עם אח/אחות? לפני מאית שניה התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אאאאאאווו.. שוקולד שעלה 5 דולר [!!!!!!!!] מגודיבה. חשבת שאתה שמנים? לפנני מליאדית השניה חשבת שאתה רזים? ......... רבת עם מישהו? לפני חצי יום בערך רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אפם לא קורה. פשוט נרדמת וחאלס חשבת שאתהנכשל במבחן? לפני חודש חשבת שאתם מצליח במבחן? לפני חודש ישנת מחוץ לבית? מממ... חודשיים בערך. לא ישנת לילה שלם? פיכס. להמ לא לשיון לילה שלם????????? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? ברור שזה לבם עם פסים שחורים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? כע. בוודאי חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? חייסרים??????? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 ישנת טוב אתמול? לא
תישן טוב הלילה? הלוואי איפה היית רוצה לגור עכשיו? ישראל תזכיר לי איך קוראים לך? יעריתי.......

../images/Emo60.gifשאלווןןןן

תענו על הכלהכל
מה נשמע? מה עשית היום? אתה לומד בימי שישי? מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מה יש לך מתחת לכיסא? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: סמיילי מועדף: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יש לכם מחשב בחדר? החבר האחרון שהיה לו יומולדת: 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. 2. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? וכשאתה מת מחום? במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? איזה עוגה הכי טעימה? מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: ריח אהוב: היית עושה צניחה חופשית? אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? מה אתה אומר על הנוער של היום? איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בשר מעודף: גבינה מעודפת: דג מועדף: מאפה מועדף: שתיה קרה מועדפת: שתיה חמה מועדפת: עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? יש לך משקפי שמש? הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? התגעגעת לבית ספר? יש לך שיער ארוך? הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון? חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? ירוק או ירקרק? זהב או כסף? דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? קיבלת שיעורים? מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? אם כן, כמה? ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? מסנג'ר? אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? טלנובלות או תוכניות ריאליטי? איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ורוד-צבע פקאצי או יפה? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב חטיפים? איזה הכי? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מביא בקבוק מים? איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למצבך החברתי בשכבה: למידת התעניינותך בלימודים: למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני? הורדות ידיים או משיכת חבל? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? דובים או נחשים? להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? יום שישי או שבת? חגים-זה טוב או לא טוב? ענבים או בננה? קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלון או צימר? יום שישי או יום ראשון? עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: קעקועים: הסכם אוסלו: ההתנתקות: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? דיברת בסלולרי? דיברת עם אמא? דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמנים? חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתהנכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך?

../images/Emo60.gifממ ממ ממ

ממתי גופיה ומיני זה לבוש פרובומשו??
נראה לי מתכוונים לחולצות בטן ממש קטנות וחצאיות ממש קצרות וזה....
גופיה ומיני זה לא ליבוש פרובו בכלל
<<ולא היה ליכוח לשבור תראש עם המילה הארוכה הזאת>>

הממממ

מיני זה חצאיוץ ממש קצרות וזה.. וגופיה יכולה להיות גם בטן לא? בכולופםן התכוונתי ללבוש ממש ממש פרובקטבי. אשכרה זה הכי יפה. וחבללללל שאני לא יכולה

chagiti

New member
עונה:איזה שאלון אאררווךךךךךךךך!

מה נשמע?אממ פחות או יותר בסדר מה עשית היום?למדתי ועשיתי מבחן אתה לומד בימי שישי?כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?הסוודר שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בחדר של ההורים שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?בארון קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?ארון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?אין שם איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בשירותים מה יש לך מתחת לכיסא?כלום מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?מוזיקה ואת אח שלי צוחק חח איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בחוץ השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:ב-3 בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:3 בצהריים סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:מדריכה שלי מלפני 4 שנים יש לכם מחשב בחדר?לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת:חברה שלי אתמול 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.אח שלי 2.אח שלי 3.ואח שלי 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.חברה הכי טובה שלי 2.בת דודה שלי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?יש דיי הרבה מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?שוקו כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?שוקו חם וכשאתה מת מחום?גלידה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?הרבה דברים אני עוזרת במובח הרבה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?מסטיק איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?לביבה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?כן- יום הגירוש! מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד טו חייבת לזוז עונה אהובה של השנה: ריח אהוב: היית עושה צניחה חופשית? אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? מה אתה אומר על הנוער של היום? איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בשר מעודף: גבינה מעודפת: דג מועדף: מאפה מועדף: שתיה קרה מועדפת: שתיה חמה מועדפת: עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? יש לך משקפי שמש? הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? התגעגעת לבית ספר? יש לך שיער ארוך? הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון? חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? ירוק או ירקרק? זהב או כסף? דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? קיבלת שיעורים? מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? אם כן, כמה? ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? מסנג'ר? אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? טלנובלות או תוכניות ריאליטי? איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ורוד-צבע פקאצי או יפה? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב חטיפים? איזה הכי? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מביא בקבוק מים? איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למצבך החברתי בשכבה: למידת התעניינותך בלימודים: למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני? הורדות ידיים או משיכת חבל? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? דובים או נחשים? להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? יום שישי או שבת? חגים-זה טוב או לא טוב? ענבים או בננה? קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלון או צימר? יום שישי או יום ראשון? עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: קעקועים: הסכם אוסלו: ההתנתקות: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? דיברת בסלולרי? דיברת עם אמא? דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמנים? חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתהנכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך?

juds1

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה נשמע?סבבה מה עשית היום?הייתי בבצפר אתה לומד בימי שישי?כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?כרית איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?על הרגליים שלי... איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?בתיק קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?ארונית או משהו כזה.... לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?אין איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בשירותים מה יש לך מתחת לכיסא?כלום מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?את אחותי מקשקשת בטלפון איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?אממ...המנורה האדומה שבשלט...
השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:4 בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:2 בצהריים סמיילי מועדף:
,
,
,
ו-
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:חברה שלי מארה"ב יש לכם מחשב בחדר?לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אמונה 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.אחותי 2.אח שלי 3.המורה שלי 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.חברה שלי 2.ועוד חברה שלי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?פיצה...המבורגר מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?מרק וכשאתה מת מחום?גלידה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?אמממ אני יודעת סלטים חביתה כרכים ודברים כאלה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?שוקולד איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד וקצפת ועוד.... מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגניה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?אממ...שנולדתי
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד עונה אהובה של השנה:קיץ ריח אהוב:טוש,טיפקס היית עושה צניחה חופשית?כן אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן?אממ אורגן נשמע מעניין מה אתה אומר על הנוער של היום?ירדו מהפסים...חחח סתם איזה מגמה היית בביה"ס?אני בו'.... קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?אממ בשר מעודף:לא יודעת גבינה מעודפת:כנ"ל דג מועדף:כנ"ל מאפה מועדף:בורקס, קוראסון שתיה קרה מועדפת:קולה שתיה חמה מועדפת:שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?כן...חחח עשיתי פעם ששיעמם לי בשיעור יש לך משקפי שמש?כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:צרוב... קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו?יותר מקשקשת בו מכותבת היית השנה באילת?לא ובכנרת?השנה לא ובחו"ל?כן התגעגעת לבית ספר?לא יש לך שיער ארוך?בערך הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?רצפה אוהב לנסוע במוניות שירות?לא יש לך כלב?לא וחתול?לא ואפרוחים?היו... אתה גר במרכז בדרום או בצפון?צפון אתה רוצה שיגמר השאלון?כן חבל, כי הוא עוד ארוווווך..באסה כי אני צריכה ללכת...אז עוד כמה שאלות מה צבע החולצה שלכם עכשיו?אדום צבע עיניים:כחול צבע שיער:שחור צבע עור:בהיר טוב אני צריכה ללכת אני אמשיך פעם אחרת...ביי שבת שלום! דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? ירוק או ירקרק? זהב או כסף? דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? קיבלת שיעורים? מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? אם כן, כמה? ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? מסנג'ר? אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? טלנובלות או תוכניות ריאליטי? איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ורוד-צבע פקאצי או יפה? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב חטיפים? איזה הכי? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מביא בקבוק מים? איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למצבך החברתי בשכבה: למידת התעניינותך בלימודים: למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני? הורדות ידיים או משיכת חבל? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? דובים או נחשים? להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? יום שישי או שבת? חגים-זה טוב או לא טוב? ענבים או בננה? קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלון או צימר? יום שישי או יום ראשון? עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: קעקועים: הסכם אוסלו: ההתנתקות: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? דיברת בסלולרי? דיברת עם אמא? דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמנים? חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתהנכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך?

../images/Emo60.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

יש לך חברה שקוראים לה אמונה??

../images/Emo60.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה יש לך היום יומולדת ולא סיפרת לנו??

../images/Emo60.gifפשוט....

היה אם היום זה יהיה יום שתזכרו לעוד הרבה זמן ואמרת כן כי נולדתי

juds1

New member
המשך../images/Emo9.gif

דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.תכלת 2.כתום 3.אדום 4.סגול 5.לבן ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?שניהם... כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירקרק זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 חרדל 2 חום 3 ורוד 4 צהוב 5 ירוק עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?חרדל מהו הצבע השולט בארון שלך?כחול תכלת ושחור מהו הצבע שמאפיין אותך?תכלת באיזה צבע החדר שלך?תכלת איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?כמו שהוא
קיבלת שיעורים?לא מה שם השיר האחרון ששמעת?אני באה אליכם מה הדבר האחרון שקנית השבוע?חולצה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?ספה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?שיש יש אחים?כן אם כן, כמה?2 ואיך קוראים להם?דוד ונעמי יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?איי דונט נו כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ממש ורוד-צבע פקאצי או יפה?תלוי אבל בדר"כ פאקצי מה עושה לך מצב רוח טוב?לא יודעת מה עושה לך מצב רוח רע?אחותי מה עושה לך צמרמורת?חריקות אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?יש הרבה מקצוע אהוב:ספורט מקצוע שנוא:אנגלית הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:אממממ חסוי........ לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? - באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ו' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?תורה ובשיעור האחרון?הבנת הנקרא מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?לא תמיד סנדוויץ' מביא בקבוק מים?לפעמים איזה תיק יש לך?jansport הולך לבד לביצפר או עם מישו?או ברגל או באופניים...לפעמיים עם חברות.....
בהסעה או ברגל?ברגל איך קוראים למחנך/ת?אורית האם אי פעם אכלתם חול?כן...איכס נשכתם את החבר/ה שלכם?
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כןןן
שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לאא
אין לי בעיות...
צעקתם לאנשים מהחלון?כןן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?חחח כן הייתי צריכה כמה פעמים באמת או חובה וב-PIG לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא...
-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למצבך החברתי בשכבה:10 למידת התעניינותך בלימודים:6 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:10 לחיים שלך:10 למראה החיצוני שלך:10000 אני נורא שוויצרית...סתם,מזה נראה לכם?!?! לחוכמה שלך:מיליון...אמרתי לכם שאני נורא שחצנית?!
ליחסם של ההורים כלפיך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:6 להישגיך בלימודים:8-9 לכתב שלך:7-8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בירה שחורה או לבנה?שחורה שיעור לשון או חינוך גופני?חנ"ג=ספורט הורדות ידיים או משיכת חבל?הורדות ידיים
אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני אתה והוא, ויוסי הקנגרו
שתייה-מיים קרים או פושרים?קריםם דובים או נחשים?נחשים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות לחיות או למות?למות...ברור מה לא ידעתם?! סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לספר יום שישי או שבת?שבת חגים-זה טוב או לא טוב?טוב ענבים או בננה?ענבים-שונאת בננות קפה או תה?תה רכבת הרים או רכבת שדים?הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?של פלאפון צבי הנינג'ה או פוקימון?אף אחד מהם... החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?
החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?שהם?! מה יותר מציק-יתושים או זבובים?זבובים...שימותו...שימותו
טעם באוכל-מתוק או מלוח?אוכל?מלוח, ממתקים?מתוק מלון או צימר?צימר
יום שישי או יום ראשון?ראשון עוגת גבינה או עוגת קצפת?קצפת מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?תנ"ך יהודה סעדו או הראל מויאל?אפ'חד בעד/נגד: סמים "קלים":נגד, טחנו לנו ת'שכל שזה לא טוב...כאילו הייתי לוקחת ת'זבל הזה ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:סורי על הבורות אבל מה זה? קעקועים:נגד הסכם אוסלו:נגד ההתנתקות:נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגד המלחמה בעירק:בעד להפציץ את הכור האטומי של איראן:בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?ביום שישי דיברת בסלולרי?לפני חצי שעה דיברת עם אמא?לפני שתי דקות דיברת עם אבא?לפני חצי שעה דיברת עם אח/אחות?לפני חמש דקות התקלחת?אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?היום
חשבת שאתה שמנים?אף פעם, אין לי פיצול אישיות
חשבת שאתה רזים?כנ"ל רבת עם מישהו?שבוע שעבר רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?לפני כמה ימים
חשבת שאתה נכשל במבחן?במבחם האחרון חשבת שאתם מצליח במבחן?אין לי פיצול אישיות! ישנת מחוץ לבית?לפני חודש לא ישנת לילה שלם?לא זוכרת חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?ברגעי חירפון חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?שהייתי בת שלוש
יש אלוהים?ברור שכן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?לא ספרתי ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?אני חושבת
איפה היית רוצה לגור עכשיו?איפה שעכשיו תזכיר לי איך קוראים לך?יהודית

למעלה