שאלווןןןן

לבוש פרובוקטיבי של בחורות זה../images/Emo26.gif

"לבוש מתגרה"-שזה בעצם לבוש שכביכול "מגרה" גברים
למשל סוגי בגדים חשופים שנשים לובשות(*מקווה שהסברתי טוב*),הבנת

OMG-מזה הדבר הזה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

מה נשמע
אחלה מה עשית היום
הלכתי לבה"ס,אכלתי והייתי במחשב(*מעניין ביותר*) אתה לומד בימי שישי
כן,לצערי הרב,א-ו-ף
מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך
הכלב שלי,חחח..LOL
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך
על הרגל שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך
במגירה(*טאקי*) קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה..מה יש לימינך
כיסא שחור לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול
אם כן,מה
אין איפה נמצאת המראה הכי קרובה
במקלחת+שירותים שצמודים לי לחדר
מה יש לך מתחת לכיסא
רצפה אולי
מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]
את הכלב שלי שמלקק את השמיכה שלו,משום מה*
* איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך
במחשב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: I Don't Know השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 14:00 סמיילי מועדף: זה-
ו-
ו-
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: חברה של אמא שלי מהקיבוץ יש לכם מחשב בחדר
No החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אלינור 3' אנשים שמעצבנים אתכם: 1.הראל 2.בר 3.נעמה(*חחח*) 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.את המשפחה שלי(*כולם
*) 2.חסוי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר
יש ה-מ-ו-ן מה המאכל שהכי מתאים לבוקר
עוגיות,דגנים כשקר לך וממש קפוא-מה בא לך לאכול
דייסה וכשאתה מת מחום
גלידה במשפחתך-מי מכין את האוכל הכי טעים
כולם מה אתה יודע להכין(אם אתה יודע)
סנדוויץ',LOL
איזה טעם לגלידה אתה מעדיף
וניל,בננה איזה עוגה הכי טעימה
יש ה-מ-ו-ן מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה
סופגניה האם היום יהיה יום שאותו ניזכור לעוד הרבה זמן
אם כן,למה
כן,היום מפני שזהו אחד מן 2' הימים שבהם ראש הממשלה ממש בסכנה
מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים
לי מספיקה בנתיים מיטת יחיד עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: גשם(אחריי שהוא יורד),נרות עם ריח היית עושה צניחה חופשית
בטח אתה מנגן על משהו,אם כן אז מה
No על מה היית רוצה לנגן
גיטרה,דרבוקה מה אתה אומר על הנוער של היום
מגעיל ודוחה איזה מגמה היית בביה"ס
אין לנו מגמות קיים מקצוע שאתה לא יודע,אבל ממש מעוניין לדעת
לא הבנתי את השאלה בשר מעודף: יש ה-מ-ו-ן גבינה מעודפת: מוצרלה דג מועדף: דניס מאפה מועדף: משהו כזה מסובך שאמא שלי עושה שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי
מי האידיוט
יש לך משקפי שמש
כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין קנית השנה יומן
מה נראה לכם
אתה באמת כותב בו
כן היית השנה באילת
No ובכנרת
כן ובחו"ל
No התגעגעת לבית ספר
No יש לך שיער ארוך
כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה
רצפה אוהב לנסוע במוניות שירות
לא אכפת לי יש לך כלב
כן וחתול
No ואפרוחים
היה אתה גר במרכז בדרום או בצפון
מרכז(*לצערי*) אתה רוצה שיגמר השאלון
כן מה צבע החולצה שלכם עכשיו
לבן צבע עיניים: ירוק-דבש צבע שיער: בלונדיני-שטני צבע עור: דיי לבן דרג את '5הצבעים האהובים עלייך: 1.לבן 2.כחול 3.תכלת 4.אפור 5.כתום ירוק או לבן
לבן צהוב או כחול
כחול אדום או לבן
לבן שחור או לבן
לבן כחול או תכלת
כחול ורוד או סגול
ורוד ירוק או ירקרק
ירוק זהב או כסף
כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.שחור עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך
זה לא כזה קיצוני מהו הצבע השולט בארון שלך
הכל מגוון מהו הצבע שמאפיין אותך
לבן מהו צבע החדר שלך
ורוד בהיר בהיר
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה
אותו דבר קיבלת שיעורים
כן מה שם השיר האחרון ששמעת
All About Us מה הדבר האחרון שקנית השבוע
כלום החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע
מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים
את הכלב שלי ישן תלכו למטבח..מה הדבר הראשון שאתם רואים
אמא יש אחים
כן אם כן,כמה
2' ואיך קוראים להם
ירדן ושניר יש איסיקיו
כן מסנג'ר
No אימייל
כן סרט מצוייר או אמיתי
תלוי טלנובלות או תוכניות ריאליטי
ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים
מס'תומרת
כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל
כן ורוד-צבע פקאצי או יפה
ורוד בהיר זה בסדר

../images/Emo60.gifהגיע הזמן לשתף אותכם במחקר

קטן.... מאז יולי, ריקי לא ענתה על שום שאלון בלי לכתוב תשובה אחת לפחות באנגליתאפילו שזה לא קשור!!
<<באמת בדקתי!!!
>>

*המשך*

מה עושה לך מצב רוח טוב
להיות עם המשפחה,לראות סוף הדרך-1',2',לטייל, לטוס,לעשות חיים,לבצע את התחביבים.. מה עושה לך מצב רוח רע
לשמוע על התאכזרות לבע"ח,מקרי מוות ותאונות של כל מיני אנשים.. מה עושה לך צמרמורת
שיש אוהב שוקולד
מידי פעם בא לי,אך משתדלת לא להאכול יותר מידיי
אוהב חטיפים
לא ממש איזה הכי
צ'יטוס מקצוע אהוב: אנגלית,תנ"ך,גיאוגרפיה מקצוע שנוא: חשבון הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: היו ה-מ-ו-ן
לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה
No לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה
באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר
7:00' איזה כיתה אתה(אם בכלל)
ח' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי
תנ"ך ובשיעור האחרון
אנגלית מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'
גבינות מביא בקבוק מים
כן איזה תיק יש לך
של-Keds הולך לבד לביצפר או עם מישו
בד"כ עם אחי הקטן ולפעמים עם בת דוד שלי בהסעה או ברגל
ברגל איך קוראים למחנך/ת
מירי האם אי פעם אכלתם חול
No נשכתם את החבר/ה שלכם
כנ"ל צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב
No שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה
No צעקתם לאנשים מהחלון
כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון
No לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)
כן,כשהיה בכיתה-א' יום פיג'מות
האם יש לכם תחתונים של טלטאביז
מה אני נראית לכם
-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10' למצבך החברתי בשכבה: 2'(בשכבה
) למידת התעניינותך בלימודים: 10' למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 10' לחיים שלך: 10' למראה החיצוני שלך: דיי
לחוכמה שלך: כנ"ל ליחסם של ההורים כלפיך: 10' למידה בה אתה אוהב קולה: 5' להישגיך בלימודים: 9'-10' לכתב שלך: 10' זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה
מזה אלקטרונית
בירה שחורה או לבנה
שחורה שיעור לשון או חינוך גופני
חנ"ג הורדות ידיים או משיכת חבל
משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני
אתה,הוא ואני(מזה הטימטום הזה
) שתייה-מיים קרים או פושרים
קרים דובים או נחשים
דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם
לענות לחיות או למות
לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות
תלוי מה יום שישי או שבת
שישי חגים-זה טוב או לא טוב
מצוין ענבים או בננה
ענבים קפה או תה
תה רכבת הרים או רכבת שדים
הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון
רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון
פוקימון

*המשך מ'ס-2'*

החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו
המיץ החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור
הא
מה יותר מציק-יתושים או זבובים
זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח
באמצע מלון או צימר
תלוי יום שישי או יום ראשון
שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת
שתיהן מכונית-יפה או בטיחותית
בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה
זו אותה אחת,LOL
יהודה סעדו או הראל מויאל
סעדו בעד/נגד: סמים "קלים"
ליבוש פרובוקטיבי של בחורות
קעקועים
הסכם אוסלו
ההתנתקות
שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד
המלחמה בעירק
להפציץ את הכור האטומי של איראן
מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון
היום דיברת בסלולרי
לפני-2' ימים דיברת עם אמא
לפני-20' דקות דיברת עם אבא
לפני-30' דקות דיברת עם אח/אחות
לפני שניה התקלחת
אתמול בערב אכלת משהו ממש אבל ממש טעים
אתמול בערב חשבת שאתה שמנים
Never חשבת שאתה רזים
Never רבת עם מישהו
התווכחתי,לא רבתי
רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך
אתמול חשבת שאתה נכשל במבחן
היום חשבת שאתם מצליח במבחן
היום ישנת מחוץ לבית
ביום שני לא ישנת לילה שלם
בחופשת פסח חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים
Never חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים
היום יש אלוהים
בטח,אין עוד מלבדו,The King Of The Kings*
* חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם
No עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה
2' ישנת טוב אתמול
ככה ככה תישן טוב הלילה
I Hope איפה היית רוצה לגור עכשיו
בצפון במושב/קיבוץ ובכלל במושב/קיבוץ ואם לא אז איפה שאני כרגע גרה.. תזכיר לי איך קוראים לך
RiKuLa

chagiti

New member
המשך-ואני מקווה לגמור גם את זה...

עונה אהובה של השנה:חורף ריח אהוב:יש הרבה היית עושה צניחה חופשית?לא-בחיים! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כן-על אורגנית,פסנתר,חלילית וגיטרה על מה היית רוצה לנגן?קלרנט מה אתה אומר על הנוער של היום?לא יודעת איזה מגמה היית בביה"ס?אני עכשיו במגמת ארץ ישראל קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לא יודעת בשר מעודף:אין גבינה מעודפת:צהובה דג מועדף:סולומון מאפה מועדף:לחמניה טרייה שתיה קרה מועדפת:אייס שוקו שתיה חמה מועדפת:אין עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא איכס יש לך משקפי שמש?כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:כן קנית השנה יומן?יומן של בית ספר אתה באמת כותב בו?כן ברור אם לא אני אשכח היית השנה באילת?לא אבל עוד חודש אני נוסעת לשם! ובכנרת?כן מלא פעמים ובחו"ל?כן גם הרבה התגעגעת לבית ספר?לא יש לך שיער ארוך?כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? ריצפה אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב?כן,ואין לי כלב וחתול?גם לא אני אלרגית לפרווה ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון?כן..... חבל, כי הוא עוד ארוווווך..יופי אני יודעת את זה מה צבע החולצה שלכם עכשיו?שחור צבע עיניים:חום צבע שיער:חום-בלונדיני צבע עור:שזוף כזה לא יודעת בדיוק דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.כתום 2.צהוב 3.ירוק בהיר 4.תורכיז 5.סגול ירוק או לבן?ירוק צהוב או כחול?שניהם(מכבי תל אביב) אדום או לבן?לבן שחור או לבן?לבן כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירקרק זהב או כסף?זהב דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1אין לי כוח! 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?ורוד! מהו הצבע השולט בארון שלך?כתום מהו הצבע שמאפיין אותך?לא יודעת באיזה צבע החדר שלך?כרגע לבן אבל אנחנו צובעים עוד חודשיים... תנו לי רעיונות לצבע של החדר... איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?לא יודעת תנו לי רעיונות קיבלת שיעורים?כן מה שם השיר האחרון ששמעת?אהבה קטנה מה הדבר האחרון שקנית השבוע?בגדים החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?עכשיו נראה לי מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?ארון תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?את אמא שלי יש אחים?כן אם כן, כמה?4 ואיך קוראים להם?דביר,יצחק,רועי,ושי יש איסיקיו?לא מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?טלנובלת איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ורוד-צבע פקאצי או יפה?פקאצי מה עושה לך מצב רוח טוב?לא יודעת מה עושה לך מצב רוח רע?הכל מה עושה לך צמרמורת?דברים מגעילים אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?הרבה מקצוע אהוב:מתמטיקה מקצוע שנוא:ספרות הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:אין לי כוח לספר לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אני לא בן... באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?ב-7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?בכיתה י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?תורה ובשיעור האחרון?עיון מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?חמאת בוטנים מביא בקבוק מים?כן איזה תיק יש לך?OUT DOOR הולך לבד לביצפר או עם מישו?לבד בהסעה או ברגל?באוטובוס ציבורי איך קוראים למחנך/ת?ריקי האם אי פעם אכלתם חול?לא נשכתם את החבר/ה שלכם?לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?לא שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?לא צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:8 למצבך החברתי בשכבה:2 למידת התעניינותך בלימודים:4 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:9 לחיים שלך:0 למראה החיצוני שלך:5 לחוכמה שלך:4 ליחסם של ההורים כלפיך:9 למידה בה אתה אוהב קולה:2 להישגיך בלימודים:8 לכתב שלך:7 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?אלקטרונית בירה שחורה או לבנה?שום דבר שיעור לשון או חינוך גופני?חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל?משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים?מיים קרים דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות עליהם לחיות או למות?למות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לשמור בבטן יום שישי או שבת?שבת חגים-זה טוב או לא טוב?טוב ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?שום דבר רכבת הרים או רכבת שדים?רכבת הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?של הפלאפון צבי הנינג'ה או פוקימון?שום דבר החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?הזבל בעצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור???????? מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח?שניהם מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון?ראשון עוגת גבינה או עוגת קצפת?קצפת מכונית-יפה או בטיחותית?אין לנו מכונית אז לא איכפת לי המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?מורה להיסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל?הראל מויאל בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:לא יודעת קעקועים:נגד הסכם אוסלו:נגד ההתנתקות:נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:בעד המלחמה בעירק:נגד להפציץ את הכור האטומי של איראןנגד: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?עכשיו דיברת בסלולרי?לפני 5 דקות דיברת עם אמא?עכשיו דיברת עם אבא?לפני 10 דקות דיברת עם אח/אחות?עכשיו התקלחת?אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?אתמול חשבת שאתה שמנים?היום חשבת שאתה רזים?אממ לפני שנה או שנתיים רבת עם מישהו?אתמול רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?שבוע שעבר לפני המבחן חשבת שאתהנכשל במבחן?תמיד! חשבת שאתם מצליח במבחן?אף פעם ישנת מחוץ לבית?לפני שבועיים לא ישנת לילה שלם?בשבת אולפנא שלנו חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?אף פעם חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?אף פעם יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך?חגית

את בעד שימוש בפרוות../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

אני לא מצליחה להבין אותך
זה ממש התאכזרות P: וזה מזה מ-ג-נ-י-ב שלמחנכת שלך קוראים ריקי,חחח

chagiti

New member
לא אני נגד-פשוט הייתי בלחץ לסיים

ולא קראתי אפילו כ"כ את השאלה אז מצטערת אני נגד! וזה כן מגניב שקוראים למחנכת שלי ריקי...חחח

../images/Emo60.gifצבע לחדר......

לדעתי הכי יפה זה אפרסק
נותן אווירה כזאת נעימה...
ואם לא תכלת

הממ... נראה אם יבוא לי הכל

עודפן טראומה של שבת.. שונאת שבתות. שונאת!! כבר אמרתי את זה???? מה נשמע? הממ.. סביר מה עשית היום? כלום.. קראתי ספר "שיגעון ושמו אליס"- ספר מדהים!! אתה לומד בימי שישי? כע מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? פרוותי? שטיח זה נקרא? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? הממ.. בחדר איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אנערף.. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? למה נראה לכם שיש לי כח... לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מה יש לך מתחת לכיסא? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? רעשים מלמעלה. אמא ואמרת לאחותי שתלך להתקלח... איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בעכבר השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: כוסעמק. 4 בבוקר. מחנה.... השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: הממ.... 3 סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: מישו שלא ראיתי
יש לכם מחשב בחדר? היה בישראל. עכשיו שניהם בחדר מנשחקים החבר האחרון שהיה לו יומולדת: הממ.. :-O 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אבא (נכון לא יפה להגיד? אבל מה לעשות...) 2. אבל בעיקרון נגמרה הרשימה 3.אני לא מתעצבנת על אנשים. ז"א- כן, אבל לא יותר מעשר דקות. אלא אם כן זה משפחה 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. הדס 2. מעיין מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? שוקולד.. |מפתיע| מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? כלום כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? שקר? בא רק להיות שבמיכה. שום לאכול ושום כלום וכשאתה מת מחום? מים... קפואים קפואים במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא...
מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? שוקו.. |עצוב, לא???| איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וואיי... יש פה גלידות מגן עדן. בחיי
הכי טעים זה בראוניס איזה עוגה הכי טעימה? אחיתופל
מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניההההה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? יום הטיסה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: ריח אהוב: היית עושה צניחה חופשית? כע אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן?

../images/Emo60.gifשליייי

מה נשמע?סבבה מה איתך??
מה עשית היום?קמתי התלבשתי והסתרקתי
אתה לומד בימי שישי?לללאאאא
מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?ממ הארנבים שלי זה נחשב??
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בחדר של ההורים שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?בארון שלי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?כיסא לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?כן אני גם ילך עכשיו למטבח ב6:30 בבוקר שאני מתה מעייפות ועוד יתחיל לחפש איזה ארון הכי קטן
איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בחדר שלי מה יש לך מתחת לכיסא?מפלצת
!!! סתם אני חושבת שרצפה
מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?כ=ל=ו=ם איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בגיימבוי המפגר של אח שלי על השולחן לידי..... השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:ממ סביבות 4:00...
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:המממ פעם הלכתי לישון ביום שלישי ושהתעוררתי היה יום חמישי זה נחשב??
סמיילי מועדף:
חח הוא חמוד
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:חברה שלייי
יש לכם מחשב בחדר?לא בגלל זה אני בחדר אורחים
החבר האחרון שהיה לו יומולדת:ליאור-זה עזר לכם במשו?! 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.אין 2.לי 3.כוח 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.רק 2.שניים??
מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?צ'יפס,פיצה,ספגטי עם גבינה...
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?אוויר-רק לחשוב על לאכול בבוקר עושה לי בחילה
כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?מרק של סבתא שלי
וכשאתה מת מחום?גלידההה
במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?המון דברים.....אבל עוד לא למדתי להכין סלט בלי לחתוך את עצמי
|מוכשרת| איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?לימון
איזה עוגה הכי טעימה?העוגה הי=ח=י=ד=ה שטעימה זה הבראוניז של דודה שלי
מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?איכסססס
שונאתתתתתת אוכל של חנוכה
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?ממ לא
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?מיטה וחצי יפה כמו שלי
עונה אהובה של השנה:קייץץץץץץ
ריח אהוב:ריח של הישוב שלי אחרי הגשם
היית עושה צניחה חופשית?כככןןןן!!!!!!!
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?פסנתר
על מה היית רוצה לנגן?ממ אולי גיטרה
מה אתה אומר על הנוער של היום?סבבה
איזה מגמה היית בביה"ס?אני עוד לא בשום מגמה
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?ממ לדעת אנגלית יותר טוב זה נחשב??
בשר מעודף:א=י=כ=ס!!!!
גבינה מעודפת:צהובה
דג מועדף:
מאפה מועדף:קורסון שוקולדדדדד ובורקססססס
שתיה קרה מועדפת:קולההההה שתיה חמה מועדפת:שוקוווו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא נגמלתי בכיתה ג
יש לך משקפי שמש?כה
אפילו יפות
הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:ממ זה ששרתי לכם אתמול
מעורבב..... קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו?כן כלללללל הזמן
היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?עבר כולה שבוע מתחילת השנה בכמה מקומות נראה לכם שהספקתי להיות?! התגעגעת לבית ספר?מתי??
יש לך שיער ארוך?כה די הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?את המפלצת שיש מתחת לכסא
!!! ארררררררר!!! אוהב לנסוע במוניות שירות?לא נסעתי אף פעם
יש לך כלב?כן וחתול?לא ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?צפון אתה רוצה שיגמר השאלון?לא יש לי זמן....
חבל, כי הוא עוד ארוווווך..
מה צבע החולצה שלכם עכשיו?תכלת צבע עיניים:ממ תלוי אם אור או חושך או באמצע
צבע שיער:חום צבע עור:בהיר מאוד ומכוער דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.ממש 2.אין 3.לי 4.כוח 5.לזה ירוק או לבן?ירוק צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?לבן כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?לא יודעת זה הרי כל כך משנה..... זהב או כסף?כסף ורצוי הרבה
דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1ת 2מ 3ו 4ת 5ו עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?המממ צהוב
מהו הצבע השולט בארון שלך?צבעוני
מהו הצבע שמאפיין אותך?ממ לא יודעת
באיזה צבע החדר שלך?קיר אחד טורקיז 3 לבנים
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?אפרסק זה יאפה
קיבלת שיעורים?מתי?? מה שם השיר האחרון ששמעת?אינקומפליט מה הדבר האחרון שקנית השבוע?הממממממ
החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?ארון תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?לא רוצה יש אחים?כן אם כן, כמה?3 ואיך קוראים להם?תמר,יואב,עידו יש איסיקיו?כה מסנג'ר?כה

../images/Emo60.gifחלק ב'../images/Emo3.gif

אימייל?כה סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?ריאליטי
איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?בת 23
כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?ממ יש לי כיוון אבל לא ממש
ורוד-צבע פקאצי או יפה?יפה
מה עושה לך מצב רוח טוב?הממ הרבה דברים
מה עושה לך מצב רוח רע?ממ יום שבת בערב
מה עושה לך צמרמורת? עיפרון בלי חוד על דף8-[ארררררררר
אוהב שוקולד?יש מישו שלא אוהב שוקולד?!?! אוהב חטיפים?כה איזה הכי?פרינגלס
מקצוע אהוב:ציור וגיאוגרפיה מקצוע שנוא:אנגלית הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:המממ אין לי כוח לחשוב
לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?איזה שאלות מפגרות שישאלו ניסית לעשות אי פעם דיאטה וזהו..... באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?6:30 או 6:00 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ח' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?מדע וטכנולוגיה ובשיעור האחרון?מתמטיקה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?לא לוקחת אוכל לבצפר אני לא רעבה
מביא בקבוק מים?רק שיש ספורט
איזה תיק יש לך?של סקצ'רס ואני שונאת אותו הולך לבד לביצפר או עם מישו?עם הילדים מהישוב שלי בכיתות ז'-י"ב בהסעה
(טוב רק מי שבמסלול של האוטובוס לי
) בהסעה או ברגל?הסעה איך קוראים למחנך/ת?שלומית האם אי פעם אכלתם חול?לא
אין לי בעיות
נשכתם את החבר/ה שלכם?כנ"ל
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן
(טו,יש לי קצת בעיות
) שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?ממ בכיתה א' שאומרים לך להגיד 10 פעמים תירס זה נחשב??
(למרות של אמרתי הייתי אומרת-"לאאאא אני יודעת שאתה רוצה לתת לי סטירה!!! אם עוד עם תגיד לי אני יגיד אותך!!!"
מלשינה קטנה
) צעקתם לאנשים מהחלון?חח כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא
לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?ממ פעם בשבוע לפני ורים
האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?ממ לא
איזה שאלות מפגרות
-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:22
למצבך החברתי בשכבה:7 למידת התעניינותך בלימודים:8 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:8 לחיים שלך:9 למראה החיצוני שלך:4-5
לחוכמה שלך:7 ליחסם של ההורים כלפיך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:22
להישגיך בלימודים:דווקא השנ אני מעדיפה לא לענות
לכתב שלך:8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה אם כבר
בירה שחורה או לבנה?שחורה שיעור לשון או חינוך גופני?ספורט יא עילגים הורדות ידיים או משיכת חבל?חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני אתה והוא ומוישה וקנגורו
שתייה-מיים קרים או פושרים?קריייםםם דובים או נחשים?נחשים
להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות
לחיות או למות?לחיוותתתת סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לספר יום שישי או שבת?שישיייי חגים-זה טוב או לא טוב?חגים זה מעולה ורצוי ארוכים
ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?תה רכבת הרים או רכבת שדים?הריםםםם מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?ממ פוקימון
החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?ממ??
החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?
מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מלוח מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון?שישייי
עוגת גבינה או עוגת קצפת?לא אוהבת עוגות מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית
המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?ממ המורה לתנ"ך
יהודה סעדו או הראל מויאל?רק לא סעדו
בעד/נגד: סמים "קלים":נגד
ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:שכל אחד ילבש מה שבא לו.... קעקועים:נו מה אני?! הסכם אוסלו:אני בכלל נגד אוסלו היא עשתה לי צרות בגיאוגרפיה
חח סתם בעד ברור שבעד....
ההתנתקות:
.... שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:
המלחמה בעירק:ממ
להפציץ את הכור האטומי של איראן:ממ
מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?אתמול דיברת בסלולרי?אתמול דיברת עם אמא?אתמול דיברת עם אבא?אתמול דיברת עם אח/אחות? התקלחת?אתמול אכלת משהו ממש

למעלה