שאלווןןןן

../images/Emo60.gifחלק ג'../images/Emo3.gif

יש אלוהים?לא זה שטויות
חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?ממ לא
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד ישנת טוב אתמול?כה
תישן טוב הלילה?מקווה
איפה היית רוצה לגור עכשיו?נחמד לי פה
תזכיר לי איך קוראים לך?אלה

-בעזרתך אבא-

דייי... איזה ארוך!!! רק שתבינו, התחלתי מהסוף.. מה נשמע? מה עשית היום? אתה לומד בימי שישי? מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? במקלחת מה יש לך מתחת לכיסא? ריצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? דממה ודיממון איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אור? אדום? אולי ברמזור הקרוב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:2 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 11 סמיילי מועדף: :) מישו שלא ראיתם הרבה זמן: בת דודה יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אסתי. חברה, כן?! 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. פוליטיקאים 2. ח"כים 3. שוטרים/חיילים 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. בת דודה 2. ***** מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? דגנים כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? לשתות תה וכשאתה מת מחום? לשתות מים במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? הכוונה מי?! אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? מה אתם רוצים? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?שוקו איזה עוגה הכי טעימה? של אמא מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? בסופגניות אני לא נוגעת אז...?? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן. עשיתי מבחנים קשים באולפנא. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: כל ריח טוב היית עושה צניחה חופשית? לאאאאאא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?--- על מה היית רוצה לנגן? מה שיהיה, קודם צריך ללמוד לסרוג כיפות מה אתה אומר על הנוער של היום? מזעזע!!!!!!!! איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין אין מגמות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא בשר מעודף: --- גבינה מעודפת: חצי אחוז שומן דג מועדף: --- מאפה מועדף: כל דבר של אמא שלי שתיה קרה מועדפת: מים, אבל קרייייייייייייים שתיה חמה מועדפת: תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? כן... לא לובשת.... הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: לא שומעת במערכת קנית השנה יומן? לא... מי משתמש... אתה באמת כותב בו? --- היית השנה באילת? כן ובכנרת? כן ובחו"ל? לא, ואף פעם לא, אלא אם כן יגרשטו אותנו לאפגניסטן, הא, חוץ ממסע שורשים לפולין התגעגעת לבית ספר? לא לא לא לא!! יש לך שיער ארוך? מממ... בערך... כשהוא רטוב... הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? ריצפה (?!) אוהב לנסוע במוניות שירות? לאאאאא יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז, גוש דן, שפלה... אתה רוצה שיגמר השאלון? כן!! חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. לא, הוא עוד קצר... מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אדום, ורוד, תכלת ולבן... לא תבינו צבע עיניים: חום צבע שיער: שחום צבע עור: פווווי חזרתי כושית מאילתתתתתתת דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כתום 2. טורקיז 3.? 4.? 5.? ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? צהוב אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? כתום ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? תלוי... זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 כחול 2 שחור 3 חום 4 אפור 5 ורוד עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כחול. חוץ מתלבושת. מהו הצבע השולט בארון שלך? כתום עולה כתום עולה עולה *במנגינת אוהדי הכדורגל... חחחח...* מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך? תכלת... בעע... אבל מלפני ה15.8 איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כתום/אפרסק קיבלת שיעורים? מה שם השיר האחרון ששמעת? לשםםםם מה הדבר האחרון שקנית השבוע? כרטיס רכבת החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן. כמעט תמיד. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? ערימות כביסה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? ונראה לכם שאני באמת ירד עכשיו?! יש אחים? yes! yes! yes! אם כן, כמה? 4 באתי להגיד משו, אבל.... ואיך קוראים להם? ימית, משה, יהונתן, אליה יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מתנחלת!! כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? מממממ מה עושה לך מצב רוח טוב? ה-מ-ו-ן מה עושה לך מצב רוח רע? לשמוע חדשות מה עושה לך צמרמורת? שחברות שלי מגרדטות את הלוח... אייייי... זה מגעיללל אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? לא הכי איזה הכי? --- מקצוע אהוב: נביא מקצוע שנוא: חינוך גופני, אנגלית, מתמתיקה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: ה-מ-ו-ן לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן!!! לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן!!! הא, אופס, אני בת... באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6.5 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח'... היום עשיתי מבחנים לאולפנאאאא איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? מממ... מדעים, נראה לי ובשיעור האחרון? דקדוק מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מה שיש מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? מממ... תכלת כזה... לא פייר, צבע מגעיל הולך לבד לביצפר או עם מישו? הסעה בהסעה או ברגל? הסעה איך קוראים למחנך/ת? צביה האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? לא שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא... אבל צעקתי מהחלון טעטע, זה היה בתקופה קשה... חחח... לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא. גם לא בפורים. האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? הא?! -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: לא, אני לא גאוותנית למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:11 למצבך החברתי בשכבה:9+ למידת התעניינותך בלימודים:5 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:9 לחיים שלך:9 למראה החיצוני שלך:2 לחוכמה שלך: 9 ליחסם של ההורים כלפיך: שאלו אותם למידה בה אתה אוהב קולה:11 להישגיך בלימודים:9 לכתב שלך:8

-בעזרתך אבא-

זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בלי מוזיקה בירה שחורה או לבנה? קולה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? אני תמיד מפסידה... לא פייר אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני היא הוא והם... סיבכתם אותי... שתייה-מיים קרים או פושרים? קריםםםם דובים או נחשים? נמלים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות, אבל לא על ארוך כזהנההה לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי איזה סוד יום שישי או שבת? שבתתתת חגים-זה טוב או לא טוב? טוב!! ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת ישראל... מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? דיגיטלית צבי הנינג'ה או פוקימון? דיג'ימון.. סתם.. חח... החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החיים דווקא סבבה :) החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? הקומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית. לא שאני שמה חגורה אבל... המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? תנ"ך?! יש תורה ויש נביא, 2 שיעורים שונים. עדיף נביא יהודה סעדו או הראל מויאל? בעע... נגמלתי מכוכב נולד, אבל עדיף את גבסו בעד/נגד: סמים "קלים":נגדדדדד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:נגדדדדדדדד בעעעעעעעע קעקועים:נגדדדדדדד הסכם אוסלו:נגדדדדדדדד ההתנתקות: נגדדדדדדדדד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק: לא מתערבת בעניני אחרים... להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד!! מתי בפעם האחרונה: דיייייייייי... התחלתי מהסוף ולא עשיתי מה שצריךךך דיברתם בטלפון? תמיד דיברת בסלולרי? מהבת מצווה דיברת עם אמא? כנ"מ דיברת עם אבא? במשך 13 שנים דיברת עם אח/אחות? כן, במשך 10 שנים... התקלחת? הא?! תמיד! אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? כןןן חשבת שאתה שמנים?כן חשבת שאתה רזים? לא רבת עם מישהו? כן, עם אבא שלי, שבת שעברה, הוא רוצה שאני אעשה אצלו ש"ל רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? כןןן חשבת שאתהנכשל במבחן? כן!!! חשבת שאתם מצליח במבחן? מממ... כן(?!) ישנת מחוץ לבית? כןןן לא ישנת לילה שלם? כןןן חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? תמיד אומרים שלזברה יש פסים, אבל זה בכלל לא נראה פסים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? כן!!! יש אלוהים? כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא לא לא לא לא לא לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עכשיו התחלתי, התחלתי מהסוף... ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא איפה היית רוצה לגור עכשיו? התנחלות/מאחז תזכיר לי איך קוראים לך? ירדן

-בעזרתך אבא-

כן, ש"ל=שירות לאומי=שירות... ובלה בלה בלה... מממ... אצל הבנים-הרוב עושים צבא... אצל הבנות-יש כאלה שעושות, אבל הרוב עושות שירות לאומי... כשחושבים על זה, בלאו הכי בנות כמעט לא עושות כלום בצבא ובש"ל הן יותר עוזרות למדינה... בלי-קשר-לדת!!!

../images/Emo60.gifמזה חראוילה?.../images/Emo12.gif

וואי מגניב אף פעם לא למדתי עם לוח עם גירייםםםם
אבל לא ענית לי על משו-למה חברות שלך שורטות את הלוח??

-בעזרתך אבא-

חראוילה-חרא של וילה, קרוואן מעפאןןןןןן!!!! כדי לעשות צמרמורות.. אייי... רק לחשוב על זה!!

../images/Emo60.gifחחחחחחחחחחחחח

אצלנו בכיתה הבנים שורטים את הלוח עם מחוגה את הלוח כדי לעשות צמרצורת
ואז באה המנהלת לצעוק שהם יקנו לוח חדש והם לא יודעים כמה זה עולה וזה רעיל וזה מסוכן ובלה בלה בלה

-בעזרתך אבא-

כמה טוב שאצלנו אין בעיות עם בנים... חחח... והם באמת משלמים?! בדר"כ זה רק איומים, איומים ואיומים... לוח גירים זה מ-ס-ו-כ-ן!!!

../images/Emo60.gifנראה לך??

חח כל פעם שמישו שורט תלוח/מצייר על השולחן/מתנדנד על הכיסא/אוכל על הספר/זז/נושם
ישר אומרים לו תשלם וזה לא קרה אף פעם....חחח חוץ מזה בלי בנים שיפריעו בשיעורים קצת אין אקשן...
גיאלוג בין ילד מהכיתה שלי למורה הרוסי<<נא לקרוא במבטא רוסי>>: *מוציא בקבוק מיץ תפוזים* "אסור להביא שתיה צבעונית לבצפר!!" "זה לא צבעוני זה בצבע אחד!!" "מה..מה..אה....לא אם יש לזה צבע אז צבעוני!!" "אז איזה שתיה אני יביא בשחור לבן?!" "מה...ממ...אה....לא משקאות הן לא בשחור לבן!!" "אז איזה שתיה להביא??" "מה...אמ...או...שתיה שאני רואה צבע שלו הוא שתיה ממותקת ואתה צריך מים להביא שיהיה לך לשתות מים זה שקוף וצריך שקוף ולא צבעונית השתיה ולא ממותקת!!" מסור השכל:תמיד תביאו ספרייט לבצפר

juds1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח קרעת אותי...../images/Emo3.gif

אני תמיד אוהבת לחקות את המורות הרוסיות....חחחחח

למעלה