-בעזרתך אבא-
דייי... איזה ארוך!!! רק שתבינו, התחלתי מהסוף.. מה נשמע? מה עשית היום? אתה לומד בימי שישי? מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? במקלחת מה יש לך מתחת לכיסא? ריצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? דממה ודיממון איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אור? אדום? אולי ברמזור הקרוב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:2 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 11 סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: בת דודה יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אסתי. חברה, כן?! 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. פוליטיקאים 2. ח"כים 3. שוטרים/חיילים 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. בת דודה 2. ***** מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? דגנים כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? לשתות תה וכשאתה מת מחום? לשתות מים במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? הכוונה מי?! אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? מה אתם רוצים? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?שוקו איזה עוגה הכי טעימה? של אמא מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? בסופגניות אני לא נוגעת אז...?? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן. עשיתי מבחנים קשים באולפנא. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: כל ריח טוב היית עושה צניחה חופשית? לאאאאאא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?--- על מה היית רוצה לנגן? מה שיהיה, קודם צריך ללמוד לסרוג כיפות מה אתה אומר על הנוער של היום? מזעזע!!!!!!!! איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין אין מגמות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא בשר מעודף: --- גבינה מעודפת: חצי אחוז שומן דג מועדף: --- מאפה מועדף: כל דבר של אמא שלי שתיה קרה מועדפת: מים, אבל קרייייייייייייים שתיה חמה מועדפת: תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? כן... לא לובשת.... הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: לא שומעת במערכת קנית השנה יומן? לא... מי משתמש... אתה באמת כותב בו? --- היית השנה באילת? כן ובכנרת? כן ובחו"ל? לא, ואף פעם לא, אלא אם כן יגרשטו אותנו לאפגניסטן, הא, חוץ ממסע שורשים לפולין התגעגעת לבית ספר? לא לא לא לא!! יש לך שיער ארוך? מממ... בערך... כשהוא רטוב... הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? ריצפה (?!) אוהב לנסוע במוניות שירות? לאאאאא יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז, גוש דן, שפלה... אתה רוצה שיגמר השאלון? כן!! חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. לא, הוא עוד קצר... מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אדום, ורוד, תכלת ולבן... לא תבינו צבע עיניים: חום צבע שיער: שחום צבע עור: פווווי חזרתי כושית מאילתתתתתתת דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כתום 2. טורקיז 3.? 4.? 5.? ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? צהוב אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? כתום ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? תלוי... זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 כחול 2 שחור 3 חום 4 אפור 5 ורוד עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כחול. חוץ מתלבושת. מהו הצבע השולט בארון שלך? כתום עולה כתום עולה עולה *במנגינת אוהדי הכדורגל... חחחח...* מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך? תכלת... בעע... אבל מלפני ה15.8 איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כתום/אפרסק קיבלת שיעורים? מה שם השיר האחרון ששמעת? לשםםםם מה הדבר האחרון שקנית השבוע? כרטיס רכבת החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן. כמעט תמיד. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? ערימות כביסה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? ונראה לכם שאני באמת ירד עכשיו?! יש אחים? yes! yes! yes! אם כן, כמה? 4 באתי להגיד משו, אבל.... ואיך קוראים להם? ימית, משה, יהונתן, אליה יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מתנחלת!! כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? מממממ מה עושה לך מצב רוח טוב? ה-מ-ו-ן מה עושה לך מצב רוח רע? לשמוע חדשות מה עושה לך צמרמורת? שחברות שלי מגרדטות את הלוח... אייייי... זה מגעיללל אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? לא הכי איזה הכי? --- מקצוע אהוב: נביא מקצוע שנוא: חינוך גופני, אנגלית, מתמתיקה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: ה-מ-ו-ן לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן!!! לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן!!! הא, אופס, אני בת... באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6.5 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח'... היום עשיתי מבחנים לאולפנאאאא איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? מממ... מדעים, נראה לי ובשיעור האחרון? דקדוק מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מה שיש מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? מממ... תכלת כזה... לא פייר, צבע מגעיל הולך לבד לביצפר או עם מישו? הסעה בהסעה או ברגל? הסעה איך קוראים למחנך/ת? צביה האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? לא שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא... אבל צעקתי מהחלון טעטע, זה היה בתקופה קשה... חחח... לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא. גם לא בפורים. האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? הא?! -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: לא, אני לא גאוותנית למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:11 למצבך החברתי בשכבה:9+ למידת התעניינותך בלימודים:5 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:9 לחיים שלך:9 למראה החיצוני שלך:2 לחוכמה שלך: 9 ליחסם של ההורים כלפיך: שאלו אותם למידה בה אתה אוהב קולה:11 להישגיך בלימודים:9 לכתב שלך:8