שוב עגלות עגלות עגלות

lavendula

New member
איזשהו דגם של פג

שהורי קנו לי באיטליה. אני חושבת שהוא כבר לא קיים, או עבר שדרוג. היא הייתה עם אמבטיה שהופכת בהמשך לטיולון. היה צריך לפרק את האמבטיה כדי להכניס לאוטו וזה היה סיוט. בנוסף היא הייתה כבדה, לא רק בהרמה, אלא גם בדחיפה, והגודל שלה הקשה להסתובב איתה במקומות צפופים כמו מכולת וכו. בגיל חצי שנה בערך, קניתי טיולון כי זה היה בלתי אפשרי להמשיך עם הטנק הזה! אני לא פוסלת לחלוטין עגלות מסיביות, כי הדור החדש יותר משוכלל וקל לתפעול, אבל עדיין מעדיפה עגלות יותר קומפקטיות, מה גם שיש פה שיקול כספי. כשאשה באה לקנות עגלה, קשה לה לתכנן לתווך ארוך. היא מתרכזת בצרכים של תינוק קטן, ומחפשת עבורו את המרכב שיספק לו הכי הרבה הגנה. בעצם היא חושבת במושגים של עריסה על גלגלים, ולכן הפיתוי לקנות עגלה עם אמבטיה, ולכן היא לא נרתעת מגודל העגלה, ולעמים אפילו לא מהמשקל שלה. מאוד מאוד קשה לדעת לפני הלידה מה יהיו הצרכים שלנו ושל התינוק, וזה משתנה מאם לאם. אם מתוכננים עוד ילדים + אם יש מקום לאפסן אמבטיה לאחר השימוש + אם משקל העגלה סביר (לזכור שהתינוק מעלה במשקל ושמשקל משפיע גם על דחיפת העגלה!) + אם אין שיקול כספי
אז קדימה: מוצי וקוויני!

רנה82

New member
קוויני בטוח לא!!)))

כל העניין של 3 גלגלים - ירדתי ממנו לגמרי! אי היציבות מפחידה לאללה! ובאמת קשה לדעת מה יהי הצורך בהמשך! טוב, אם לא ננסה לא נדע! נצטרך ללמוד מהטעויות שלנו))) או ההפך - אולי זה יהיה הפתרון הטוב ביותר - להכל)))

hagitb1

New member
לשתי חברות טובות שלי יש קוויני

דגם ספידי. הן מאוד מאוד מרוצות. אני חשבתי לקנות את הבאז-בסוף קניתי את הבוגבו קמיליון.

רנה82

New member
אופסי))) חשבתי שכבר יש לך ניסיון

איתה))) טוב, נחכה ואז ב"ע תספרי איך היא!

sansi

New member
היא שוקלת כמו האינגליזינה

כלומר השילדה עם הטיולון שוקלת בדיוק כמו האינגליזינה 7.5-8 ק"ג. נכון שהאמבטיה שלה שוקלת קצת יותר לעומת האינגליזינה אבל היא מאוד מרווחת ויכולה לשמש גם ככסא בטיחות (שוקלת משהו כמו 9 ק"ג). אבל יש לה יתרון עצום לדעתי לעומת המוצי והקוויני - היא מתקפלת קטן.

lavendula

New member
נו, אז נשמע טוב

אבל לא הבנתי איך האמבטיה משמשת ככסא בטיחות. או שהתכוונת שניתן להרכיב עליה סלקל?

sansi

New member
לא הם טוענים שאפשר לרתום

אותה בכיסא האחורי במקום סלקל. לא יודעת...

גרזנית

New member
אני מאד בעד אינגלזינה

יש לי בעבר שימוש בכמה אינגלזינות שעברו לנו במשפחה ותמיד השרות של שילב היה מעולה. עבור הנסיכה רכשתי עגלה (ללא האמבטיה) אינגלזינה חדשה ואני מאד מבסוטית, היא שוכבת בנוחות וישנה יפה מאד בטיולים, מאד נוח לקפל אותה ביד אחת ולפתוח כנ"ל, העבירות שלה מעולה, גם בין מדפים צרים בחנויות והיא לא תופסת הרבה מקום בבגז' (מה שמאד חשוב כשיש עוד ילדים). היתרון הכי גדול שלה, זה שלא צריך להחליף אח"כ לטיולון.

lavendula

New member
תשמעי... נכנסתי לאתר שלה

מתוך סקרנות, והיא באמת מדליקה! חוצמזה, שצריך להרכיב כל חלק בנפרד (אמבטיה, טיולון...), היא באמת מנצחת! תבדקי אם יש לך אפשרות לוותר על האמבטיה. גם סתם נתקעים עם זה אח"כ, וגם מיקר. תנסי אולי למצוא איזשהו פורום צרכנים בחו"ל, ולחפש עליה חוות דעת. נכנסתי לפורום הורים בצרפת, וכתבו שם שהחיבורים שלה לא עושים רושם מספיק חזקים ויציבים.

sansi

New member
באמת חשבנו לוותר על האמבטיה

אבל אז גילינו שכל העגלות שנמכרות אמבטיה וטיולון הם טוענים שהאמבטיה עד גיל חצי שנה והטיולון מגיל חצי שנה. כלומר עד גיל חצי שנה התינוק חיב להיות באמבטיה??? נשמע ממש לא הגיוני. הכי מצחיק שבשילב גם באינגליזינה עם האמבטיה הם טוענים שאין אפשרות להשתמש בטיולון לפני גיל חצי שנה. והרי זה אותו הטיולון של העגלת שכיבה פשוט בלי הריפוד לרגליים (הם אפילו אומרים את זה...). מה את אומרת זה טריק שיווקי או שיש בזה משהו.

לפי מה שהבנו זה עניין של תקן ושיווק

אם אין מצב שכיבה של 180 אלא אפילו מעלה פחות זה רשמית לא מתאים מגיל 0. מעשית זה כבר משהו אחר...

sansi

New member
אבל גם האנגליזינה לא נשכבת 180

כלומר העגלה שהם מוכרים זיפי ברוו שאמורה להיות גם עגלת שכיבה וגם טילון. וגם כל העגלות של פג לא נשכבות 180 ויש להן תקן לעגלת שכיבה (או שלא?). לדוג' מה הסיפור עם הפג פרמאט שהורידו לה את התקן בתור עגלת שכיבה ומותר להשתמש בה רק כטיולון אבל עדיין ממשיכים למכור אותה כמתאימה מגיל 0????

*שיר

New member
הידעתן שרוב עגלות התאומים

לא נשכבות ל-180 מעלות??? (אני לא כותבת "כל העגלות" כי יש הרבה עגלות חדשות שאני לא מכירה, אבל לפני 4 שנים אף עגלה לא נשכבה במלואה) כלומר, מסתבר שזה לא כזה קריטי. הילדים שלי שכבו בעגלה על מזרונים קטנים כדי שיהיה להם יותר נוח, ובאופן כללי כמעט לא שכבו בעגלה למעט בטיולים. לא היתה לנו שום בעיה עם זה, ולעניות דעתי, העניין הזה לא צריך להוות שיקול כלל. אותו כנ"ל בעניין האמבטיה - בעגלות תאומים אין אמבטיה ומסתדרים עם זה מצויין. זה אולי תוספת נוחה, אבל הכל שאלה של עלות מול תועלת. לתשומת לבכן.

lavendula

New member
לא חייבים אמבטיה בכלל

בתנאי שיש דרך "לסגור" את העגלה מכל הצדדים, בעזרת כיסוי בד"כ. לגבי זוית השכיבה, ניתן להסתפק בפחות מ-180 מעלות, ואם מאוד רוצים שהמשטח יהיה ישר יותר, מוסיפים מזרן או אפילו מגבת מקופלת מתחת לריפוד. בפג פרמט יש פטנט של כפל ריפוד שיוצר משטח ישר, וגם שוליים גבוהים, כך שאין צורך באמבטיה. מה שאת מספרת לגבי האינגלזינה אכן נראה לי כטריק שיווקי. כל חנות מסובבת את הנתונים איך שמתאים לה, כדי שתקני את המוצר שהכי בא להם למכור. יש אמהות שלא אוהבות את ה"קומבינה" של הוספת מזרן, כי נראה להן לא "רציני" להוסיף לעגלה פריט שהוא לא חלק מובנה של העגלה, מה גם שכבר משלמים הרבה כסף על העגלה גם ככה. אבל האופציה זה לקנות אמבטיה שמשמשת תקופה קצרה יחסית, מכבידה על המשקל ותפעול העגלה, ואח"כ צריך לאפסן אותה איפשהו, ולקוות שהיא תשמש את הילד הבא. מה דעתך לקנות בלי אמבטיה, ולהוסיף אח"כ אם תרגישי שאת חייבת?

למעלה