שוב עגלות עגלות עגלות

עכשיו אני כבר מתלבטת רק בין 2 עגלות

בין הבוגאבו קמיליון לבין לולה של בבה קומפורט.... המחיר ביניהן הוא די דומה. אז מי מכירה ויכולה לעזור בהחלטה? ואיפה עוד אפשר בצפון מלבד מוצצים בצ'ק פוסט למצוא את הבוגאבו?

sansi

New member
אני לא כ"כ אוהבת את הבוגבו

לחברים שלנו יש אותה והיא ענקית. אומנם מתניידת בקלות כמו הלולה אבל מתקפלת מאוד גדול (בקושי נכנסת להם לבגאז') וגם כבדה יותר מהלולה. אנחנו נלך על הלולה (כנראה) גם בגלל שהיא קלה מאוד יחסית (8 ק"ג עם הטיולון), מתקפלת ממש (אבל ממש) קטן והסל שכיבה אפשר לרתום אותו בתור מושב בטיחות. העניין הוא שיכול להיות שבכלל נקנה את העגלה הזו בלי הסל שכיבה. נראה.. אחד הדברים שהכי הרשימו אותי זה גם הסלקל שלהם שעושה רושם מעולה...

לולה של בבה קונפורט

יש לי את העגלה הזו (הבן שלי בן חודשיים כמעט) - את הטיולון, עריסה ואת הסלקל. העריסה אחלה למרות שהיא טובה ל3 חודשים ראשונים בערך. מהסלקל אני מאוד מאוכזבת - קודם כל, קשה מאוד לקשור ברכב ודבר שני בגלל הצורה שלה הביצתית יש לי הרגשה שצפוף לו שם והוא יושב מכווץ ואין אפשרות להוציא את מגן הראש ולאלתר מגן ראש אחר. בהצלחה

sansi

New member
או סוף סוף יש למישהי את העגלה הזו

אפשר לשאול כמה שאלות??? עם מה מגיע הטילון? זה נראה לך הגיוני לקנות רק את הטיולון בלי הסל שכיבה? האם התינוק שלך יכול עכשיו לשכב בטיולון או שבגלל שחורף אז לא (אני אמורה ללדת בסוף מרץ) או שפשוט אין לטיולון מספיק ריפודים?

למעלה