שרשור הכרות

../images/Emo60.gifשרשור הכרות../images/Emo9.gif

שם: גיל: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: תכנית אהובה: איסיקיו: מסנג'ר: סקייפ: ספרו קצת על עצמכם: דמות אהובה מ"חצויה": ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה?
תמונה שלכם

עונה

שם:אופיר. גיל: עוד מעט 11. זמר אהוב: לא כ"כ. זמרת אהובה: מירי מסיקה. להקה אהובה: תכנית אהובה: "חצוייה","האי", "השמינייה". איסיקיו: אף פעם לא מחובר. מסנג'ר: שלחו לי במסר, גם בקושי מחובר. סקייפ: אין לי. ספרו קצת על עצמכם: משועמם כרוני.ראיתי את "דמדומים" והבנתי שחצוייה זו ה-סדרה בשבילי. דמות אהובה מ"חצויה": ארדק. ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? מדהימה!!!!פשוט מדהימה!, גם התסריט(של אילן רוזנפלד ושירה אלון), גם האפקטים וכם הקאסט(כתבתי גם חוות דעת שלי בבלוג) תמונה שלכם: עדיף שלא...

../images/Emo230.gif מציגה את עצמי..

שם: מאורה גיל: 24 זמר אהוב: יש הרבה זמרת אהובה: יש הרבה להקה אהובה: באקסטריט בויז
, לינקין פארק , גרין דיי , סימפל פלאן , U2 תכנית אהובה: "השמיניה" , "האוס" , "מכושפות" מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש במסר
ספרו קצת על עצמכם: עובדת ומנהלת את דף המעריצים של "חצויה" בפייסבוק. דמות אהובה מ"חצויה": גיא (כאילו שלא ידעתם)
ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? וואלה , מאגניבה.. אבל העלילה ממש מתקדמת מהר. תמונה שלכם - לא הפעם אבל עכשיו אני אשים את התמונה של אבי קורניק מראש1.

How I Disappear

New member
חדש פה ../images/Emo13.gif

שם: עומר גיל: 16 זמר אהוב: אביתר בנאי זמרת אהובה: אין להקה אהובה: מיי כמיקל רומנס תכנית אהובה: חצויה, פרוייקט מסלול האמריקאי, מכושפות, חברים, שנות השבעים ועוד איסיקיו: אין מסנג'ר: מסר סקייפ: אין ספרו קצת על עצמכם: אמממ דמות אהובה מ"חצויה": ניקי וסושי שיהיו כבר ביחד !! ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? מדהימה תמונה שלכם

רויאל4

New member
עונה

שם: רועי גיל: 15.5 זמר אהוב: בילי ג'ואל זמרת אהובה: -אין- להקה אהובה: הביטלס תכנית אהובה: השמינייה, האי, חצוייה, חברים, לילה בכיף... איסיקיו: -אין- מסנג'ר: -יש- [: סקייפ: -אין- ספרו קצת על עצמכם: אוהב לנגן ויש לי מלא תחביבים... דמות אהובה מ"חצויה": אלה, כ"כ יפה שזה כואב ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? סדרה מותחת ואני נהנה ממנה. תמונה שלכם: נופ

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifעונה

שם:מורן גיל:15 זמר אהוב: כל מיני.. זמרת אהובה:אין מישי מיוחדת^^ להקה אהובה:מקפליי ♥ תכנית אהובה:חצויה חחח כוכב נולד איסיקיו:מסר מסנג'ר:כנ''ל :] ספרו קצת על עצמכם:חחח אין אני ילדה משעממת דמות אהובה מ"חצויה":ליאו, כמובן
ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה?אחת הסדרווות:] רק חבל שזה קצר כל פרק><

מצטרפת ../images/Emo9.gif

שם:טל גיל: 14 זמר אהוב: אביתר בנאי, אמינם זמרת אהובה: קלי קלארקסון, לילי אלן להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר, אואזיס, נירוואנה, קווין, הדג נחש תכנית אהובה: חצויה!#@##$%#$% + על טבעי
, דוקטור הו, טורצ'ווד, איש משפחה, איך פגשתי את אמא איסיקיו:--- מסנג'ר:--- סקייפ:--- ספרו קצת על עצמכם: ראיתי את הסרט דמדומים, ומאז התאהבתי, ואחר כך הלכתי לקרוא את הספרים XD.. ואז שמעתי שיש סדרת ערפדים ישראלית אז התחפרנתי, והתחלתי לראות והתמכרתייי D: דמות אהובה מ"חצויה": ליאו + עומר ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? אהבתי את הסט של הסדרה, כאילו ממש השקיעו.. והבחירה של השחקנים מצוינת, כאילו חוץ מפאתון וארדק שמביכים את עצמם
סך הכל? אני מכורה לסדרה הזאאתתת!

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifמצטרפת ../images/Emo9.gif

שם:
נסטיה
זמר אהוב:
מממ אין ממש..
זמרת אהובה:
כנ"ל
להקה אהובה:
מקפליי והאחים ג'ונאס 3>
תכנית אהובה:
הו יש מלא.. כמעט מלאכים, שני גברים וחצי, על טבעי, כמובן חצויה, איך פגשתי את אמא, האנטומיה
של גריי, כוכב נולד, ויש עוד מלא
איסיקיו:
3079237556
מסנג'ר:
[email protected]
סקייפ:
אין
ספרו קצת על עצמכם:
בת 15, מנהריה, אוהבת את להקת מקפליי והאחים ג'ונאס ואם למישהו יש פוסטרים שהוא לא
צריך מוזמן להביא לי
אגב גם הולכת לקוקה קולה וילג' D:
דמות אהובה מ"חצויה":
ליאו
ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה?
סדרה טובה יון תומרקין חתיך חבל הפרקים רק 20 דק' ושהסדרה רק בהוט
תמונה שלכם

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאהה חח לא זה בגלל שאני קוראת את

סדרת טווילייט ומכורה לסרט לספרים ולכל מה שקשור..
אבל לא נכנסתי לפורום
וזה גם בגלל התמונה הזאת

mcfly6

New member
חדשה.... =]

שם: בירנית בלכמן גיל: 13 זמר אהוב: אין זמרת אהובה:taylor להקה אהובה:McFly ♥ תכנית אהובה:חצויה, שנות השבעים... איסיקיו: מת... =[ מסנג'ר: [email protected] סקייפ: אין ספרו קצת על עצמכם: ילדה רגילה XD דמות אהובה מ"חצויה": ליאו ♥♥♥ ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה?אחת הטובות!!!!! D: תמונה שלכם

למעלה