שרשור הכרות

mcfly6

New member
../images/Emo206.gifתקשיבו

יש פה שתי תגובות על שם mcfly6. הראשונה:היא שלי,נועה. והשנייה היא לא שלי. כי חברה שלי בטעות נכנסה מהחשבון שלי.. אז שלא תתבלבלו.

mcfly6

New member
../images/Emo9.gifמצטרפת

שם:נועה יצחק גיל:12 עוד 3 ימים:) זמר אהוב:ריי צ'ארלס
זמרת אהובה:ביונסה וטיילור סוויפט
להקה אהובה:מקפליייייי
תכנית אהובה:כמעט מלאכים,פרויקט מסלול,הטופ מודל הבאה,90210
אייסיקיו:פרצו לי
מסנג'ר:איןןן
סקייפ: אין. ספרו קצת על עצמכם: שלוםD: אני נועה ואני בת 12 כמעט. אני גרה בחור בשם אזור. אני אוהבת לשיר מאוד מאוד
יש לי פוביה מרכבות הרים ומדבורים. אני מעריצה שרופה של מקפלייי המדהימים
וזהו נראה לי...:) דמות אהובה מחצויה:ליאו. אחחח הוא כזה יפה......
מה דעתכם על הסדרה? התחיל טיפה משעמם.....
אבל עם הזמן זה נהיה קטלני...
תמונה שלכם: אין לי.בגלל שקיבלתי את הלפטופ הזה רק השבוע ולא הספקתי לשים תמנות ):. מי שרוצה יש לי פייסבוק:noa itzhak נעים להכיר את כולכם

../images/Emo60.gifטוב, אז גם אני אענה../images/Emo8.gif

שם:מעין גיל:19 וחצי זמר אהוב:מאיר בנאי,שלמה ארצי,ג'סטין/אנריקה/מייקל ג'קסון ז"ל זמרת אהובה:נלי פורטדו להקה אהובה:רד הוט צ'ילי פפרס,ווית'ין טמפטיישן,ניטוויש,אוונסנס תכנית אהובה:נמלטים/איך פגשתי את אמא/אחת שיודעת/חברים/חצויה/דם אמיתי איסיקיו:
מסנג'ר:
סקייפ:
ספרו קצת על עצמכם:ממ מה שאתם רוצים לדעת, תשאלו
דמות אהובה מ"חצויה":אלה.. ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה?קודם, כל אני מסכימה עם מאורה שהעלילה מתקדמת מהר מידי אבל חוצמזה אני נורא נורא נהנית ממנה=] תמונה שלכם
אני מצד שמאל

or19951

New member
שלום שלום D:

שם: אור גיל: 13.5 זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: Coldplay תכנית אהובה: הישרדות (האמריקאית), דוקטור הו, חברים ומופע שנות השבעים D: איסיקיו: יש, אבל אני לא משתמש בו מסנג'ר: [email protected] סקייפ: אין ספרו קצת על עצמכם: אני חופר.
דמות אהובה מ"חצויה": נכון במועצה של הערפדים? אז נכון יש את ההוא בצד שלא אומר כלום? אז לא אותו. ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? הולכת ומשתפרת. תמונה שלכם עזבו
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאעהאעה ראיתי אתמול את יון../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

במדים ! גאד הוא כזה חתיייייייייך ! XD שם: יובל גיל: 15 + זמר אהוב: אנריקה
זמרת אהובה: להקה אהובה: מקפלללי D: תכנית אהובה: חצוויה [איך לא ?] , על טבעי
, אחת שיודעת ,90210 , כמעט מלאכים , ועוד XD איסיקיו: אאאין . מסנג'ר: [email protected] סקייפ: ספרו קצת על עצמכם : דמות אהובה מ"חצויה":ליאו
ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? סידרה אחת הטובות
תמונה שלכם , אני יעלה יותר מאוחר תמונה שלי עם יון :]

mcfly6

New member
פגשת את יון?../images/Emo2.gif

או מיי גד... איזה כיף לךD: תעלי תתמונה[:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאתמול בת"א ,יש מצב אתן מוסיפות אותי לפייס

בוק , כי אני לא מצליחה לעלות את התמונה .. OO" מי שרוצה שתוסיף אני מזה מצטערת אני באמת לא מצליחה לעלות זה גדול מידי..או שסתם המחשב שלי מפגר.. קיצר .. Yuval adrey

../images/Emo60.gifהנה התמונה../images/Emo9.gif

אני מקווה שזה בסדר שהעלתי.. אם את לא רוצה אז תגידי לי שאמחוק

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחחח זה בסדר, אבל גאד איך יצאתי XD

התרגשתי ברמות מטורפות , וזה 'כולה' יון
ושתבינו , הוא היה לידי כל הדרך! עד שקלטתי שזה הוא

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifיש אנשים ברי מזל בעולם!

כיפלךךךך איזה חתיךךךך ♥ איפה ראית אותו שגמני אלך לשם XDDD

מצטרפת../images/Emo24.gif

שם:עדי גיל:15 זמר אהוב: אממ אין לי זמר אהוב יש שירים אהבים
זמרת אהובה: כנ"ל להקה אהובה: חחחח מקפליי D: תכנית אהובה: אממ יש מלא איסיקיו: 201498223 מסנג'ר: [email protected] פייסבוק:eek:[email protected] סקייפ:adi ozery חחח ספרו קצת על עצמכם: חחחח אממ אני מכורה למקפליי D: דמות אהובה מ"חצויה": יון >< ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? סבבה .. למרות שאני בפרק 13
תמונה שלכם:
חחח אני ואח שלי

למעלה