שרשור הכרות

Paz Love Gal

New member
תתחדשו על הפורום ../images/Emo9.gif

שם: פז. גיל: 14 וחצי :] זמר אהוב: וואו יש הרבה...דני ג'ונס,טום פלטצ'ר,בן מודי ועוד ^^ זמרת אהובה: איימי לי,בריטני ספירס ולייטון מיסטר :) להקה אהובה: אוונסנס,מקפליי תכנית אהובה: גוסיפ גירל,האוס,חצויה איסיקיו:
מסנג'ר: [email protected] סקייפ:
ספרו קצת על עצמכם: אממ מכורה לגל
ולגוסיפ גירל ^^ דמות אהובה מ"חצויה": ליאו,גיא,אלה,ניקי...קשה להחליט :] ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? מעולה ^^

את פה ../images/Emo2.gif

לאן נעלמת לי גב' פז
כמה שהתגעגעתי אלייך - עכשיו כבר אין לי את בובות/חשופים רק יש את הפייסבוק
ומה איתך ?

Paz Love Gal

New member
חחחחחחח לגמרי ../images/Emo9.gif

אני מצוין
מה איתך? עדיין אוהבת את אבי אני רואה...
ואגב,גם לי יש פייסבוק
Paz Glikman תוסיפי ^^

../images/Emo230.gif הוספתי אותך ברגעים אלו..

וכן שום דבר לא השתנה לגבי אהבתי לאבי קורניק
ואת נשארת עם גל גדות..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 17+ זמר אהוב: . זמרת אהובה: ליידי גאגא. להקה אהובה: לוספרופטס. כבר שניייייייייייייייייייייייים. תכנית אהובה: 90210 החדש. גוסיפ גירל. גריק ועוד. איסיקיו:. מסנג'ר: [email protected] סקייפ: . ספרו קצת על עצמכם: . דמות אהובה מ"חצויה": ליאו
חח וגם גיא ^^. ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? יש לי עוד איזה 4 פרקים להשלים כי לא היה לי זמן.. אבל בנתיים אחלה :) תמונה שלכם - >

סתוושXD

New member
../images/Emo109.gif עונה :)

שם: סתיו D: גיל: 12 וחצי זמר אהוב: justin timberlake זמרת אהובה: Beyonce להקה אהובה: בלאק אייד פיז !!
תכנית אהובה: חצויה
איסיקיו: בפרטי מסנג'ר: בפרטי סקייפ: אין
ספרו קצת על עצמכם: קרואים לי סתיו
, אני אוהבת לראות טלוויזה , להיות במחשב ולרקוד
דמות אהובה מ"חצויה": לייייייאו
ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? מעווווולה !

sweet shir

New member
יאללה למה לא להצטרף חח D:

שם: שיר. גיל: 16.5 זמר אהוב: אדם לאמברט, עברי לידר ויוני בלוך. זמרת אהובה: קייטי פרי. להקה אהובה: מקפליי, ד'ה אול אמריקן ריג'קטס וסימפל פלאן. תכנית אהובה: חצויה, גוסיפ גירל, הכי גאים שיש, חברים, אחים ואחיות ופרוייקט מסלול D: איסיקיו: לוזוכרת ת'מספר חח מסנג'ר: [email protected] סקייפ: - ספרו קצת על עצמכם: אממ אני שיר, סיימתי י"א.. וזהו כי ישלי בעוד 7 וחצי שעות בגרות בלשון אז אני צריכה ללכת לישון חחח דמות אהובה מ"חצויה": ליאו חח ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? חביבה ביותר. התמכרתי. XD

../images/Emo221.gif עונה: [חדשה ../images/Emo98.gif ]

שם: נוי
זמר אהוב: אממ כל מיני [ אין לי כוח לפרט ..
] זמרת אהובה: כנ"ל להקה אהובה: כנ"ל תכנית אהובה: חצויה ,ד"ר הו , פרוייקט מסלול , כוכב נולד, כמעט מלאכים
איסיקיו: במסר
מסנג'ר: במסר
סקייפ: הוו כמה זמן לא השתמשתי בסקייפ
.. אממ הוא קצת לא בשימוש אז נוותר [: ספרו קצת על עצמכם: אממ אני ילדה רגילה ומשעממת
אבל תאמת , שעד חצויה אני די שנאתי את יון תומרקין משום מה
מהילדים מגבעת נפוליאון עד לחשופים והאי ... אבל בחצוייה הוא משחק ממש טוב ,והוא חתיך
דמות אהובה מ"חצויה": ליאו
ולשאלה- מה דעתכם עד כה על הסדרה? אממ האמת שהייתה לה התחלה מעולה , ואז לדעתי היתה קצת קצת קצת ירידה - מאז שאלה גילתה שהיא מאומצת , אבל בינתיים זה ממשיך יפה , והתמכרתי אלייה
תמונה שלכם : אני יחסוך לכם את הסבל

למעלה