רשומון: מנקודת ראות של הנוסע...
...ראשית דבר - באתי והתייצבתי בזמן... הכנתי כל מה שצריך - הזוג הגיעה ראשון... עדיין לא תפעלתי קפה... קלאודיה מתקשרת באיחור ואומרת: רק עכשיו אנו באיילון...נו טוב, גם כן עלאק נחל... לא לשכוח, היא סוחבת תחת כואב עוד מהערב אתמול, בו דוושנו בירקון...ונעלי התעמלות רטובות ובוציות... אבל קלאודיה כמו קלאודיה, נוסעת ברכבת בטייץ הדוק...FUCK ALL... ולא לשכוח, שמרה על האופניים בערב חשוך על כביש מהיר... מה הפלא שהאוטובוס המפרקי התפרק לה מול העיניים ועשה פקק מכאן עד להודעה חדשה...רק שבחדשות לא רשמו את האמת...אמרו שהנהג סתם איבד שליטה... קלאודיה בטייץ...תמונות בהמשך... עינת ההיא מגיע באיחור סביר...ישר מתקתקת סיגריה, כי חסר לה אוויר בגובה של 400 מטר...מכנסיה הלבנות לא יודעות מה ממתין להן בהמשך... לפתע שיפשפתי את עיניי: שימשון עולה לי בעוב?...כאן בין צורעה ואשתאול... לא, זה לא שימשון, זה מאמן קושר דוחף אופני כביש על דרך כורכר המתאימה לאופני שטח... טוב שהחברים שלו מהרכיבות לא ראו אותו, בטח היו חושבים שזה שתה משהו... עדיין לא תקתקתי קפה... ואז באיחור מלכותי מגיע רכב קטן שיורק מתוכו את "היידי בת ההרים" ושתי מלוות באווריות...אחת בלונדינית כמו היידי והשניה בלונדינית שצבעה לשחור... בקיצור, קלאודיה וחברותיה טיפטפו החוצה... המתנו לכאלו שהבטיחו, אבל בסוף לא באו... נישארנו מעטים מול רבים, אבל איכותיים זאת לא מילה גסה... הזמן לא לוקח שבויים, השמש עושה מהלכה לזניט... אבל כולנו עסוקים בקפה, עוגיות ובלה-בלה-בלה... נאלצתי בכוח להכריח אותם לרכב...ע"י הבטחה להשתטחות... קלאודיה נידלקו לה העיניים: הוא עשיר היא שאלה...רגע! זה שייך לרכיבה של אתמול, התבלבלתי... שתבינו, הבחורה רוכבת עם תיק איפור על הגב... אולי תפגוש מיליונר טועה ביער שמחפש חילוץ בלונדיני מיידי... אין מה לומר, הבחורה מוכנה לכל צרה שלא תבוא... אני סוחב תיק של 7 ק"ג עם חלקי חילוף לאופניים, מצלמה, מים ועוד כל מיני ברגים...והיא סוחבת תיק איפור, כולל שפתון...מייקאפ ומברשות קטנות... לאק זה טריוויאלי... ההדרכה עוברת כרגיל, הנשים רוצות קרקע בטוחה והגברים רוצים "אקשן"... לפתע הבחורה שלא מהפורום שומעת שמאמן הוא תימני... "תוכיח היא אומרת לו", תראה את צבע העור האמיתי שלך, לא השיזוף מאילת... הוא הראה לה... הרי ברור מה הוא הראה... היא אמרה: כן, זה מבלבל... יצאנו לריכיבה, אחרי 2 ק"מ...וחמש דקות רכיבה, קלאודיה נעלמה לי עם החברות שלה עד מרחק של 3 ק"מ... איך זה?... לא יודע...קסם נשי... עובדה, אחת מהן התחילה לרכב עם מגבת בישבן... אמרתי לכם, קלאודיה קוסמת, גם תיק איפור וגם מגבות... אני הולך ובא הולך ובא...בין ראשונים לאחרונים... בינתיים, נותן לראשונים עליה יותר מאתגרת... אז עינת ההיא מתחילה להבין לאן היא באה... מסמר ענק שניכנס לי בצמיג משבית השמחה...אבל לא קלאודיה תשתב בשקט... בזמן ההדרכה אייך להחליף פנימית וכו' אני מוצא אותה רוכבת על המאמן ומחלק הוראות, ה אני אגיד... נוגסת ורודה בו... אז עזבתי ת'תיקון ורצתי לצלם... וגם חלק הסריטו... כולם המתינו ל"פיספוס", יעני שמשהו כבר יפול ויצעק "אימאאאאאאאאאאא"... קלאודיה, הישבן שלך רך ונעים... הרי משהו היה צריך לשלוף אותך בכוח מהכתפיים של שימשון המודרני... אז שלפתי... כאן התפצלנו...העייפות דיוושו חזרה לרכב... בעלי המרץ אחרי לפיסגות של ההימליה המקראית... אז על במת העץ של מצפה צורעה ניהלנו דיון אקדמי על תקופת שימשון, מעשה פילגש בגבעה... טוב שלקחתי איתי ספר תנ"ך...כמובן, מאמן קושר סחב אותו... תודה למאמן שהאיר את עיניי בכמה פרשנויות מתקנות... פרשת השבוע שלו, תתקבל בברכה...שהיא קשורה למחר... ט"ו באב ומדוע הוא נחגג כך... עינת ההיא כבר מודעת בודעות שהספינינג שלה לא תואם את מה שהולך באמת ברכיבת אופני הרים... זה עולם אחר היא אומרת לי, שונה, שונה ובהחלט שונה... גם הזוג מראה סימני עייפות... העליה לפסל 12 השבטים קורעת אותם לגמרי, זה רק חצי המסלול... מאמן קושר עוד צריך לרכב חזרה לשפלה...בשבילו זה משחק ילדים... אבל, מעכשיו זה רק ירידות(מלוות בעליות לא קשות)... בשלב כל שהו, עינת אומרת: זהו, לך תביא ת'אוטו...אני מכאן לא זזה... אז הלכתי...קלאודיה אחרי, הזוג גם... מאמן קושר נישאר לשמור עליה... אנחנו לא יודעים מה קרה שם באמת... זאת חצי שעה נעלמה מאיתנו... רק אציין שהמאמן חזר בשיר ורון בלבבו ושפתיו... טוב, נסעו להביא את עינת... קלאודיה קולה בהתרוצצות...אימא ש'לה הכינה ארוחות שבת והן עדיין לא באות לאכול... אבל אימא, היא צועקת בטלפון - אני באמצע היער, איך אני אבוא עכשיו לאכול?... כן, לא לשכוח, קלאודיה היא אימא בעצמה לילדה שעכשיו בפינוי עזה... טוב, התיישבנו לאכול אבטיח, גבינות, ירקות, קישקשנו וקישקשנו... קלאודיה מזמן נעלמה, רק הבושם שלה עוד נישאר באוויר... פתאום הבטנו בשעון - יאה ווראדי, כמעט 15:00... אז איך עברו 7 שעות?... עברו, אני בקושי הרגשתי את החום... טוב, אני עבדתי... שבת שלום... מחר בבוקר, ואצלי בוקר זה לא 08:00, זה 06:00 אני שוב על אופני הרים, מתדרדר בכרמי יוסף... מאמן קושר ידווש לנהריה... קלאודיה בטח תהיה בבריכה... עינת ההיא כניראה עדיין ישנה... והאחרים?... בטח עושים סקס...טוב, זוג צעיר...יש להם עוד כוח לזה... אמרתי ששניהם בלונדינים?....